Rakip takımların bizim maçların ardından sürekli olay çıkarması, volkanın onca yıl bekleyip bizim maçtan sonra şenolun elini sıkmama muhabbeti, sürekli bir provakasyon çabası falan bunlar tesadüf değil. Çok dikkatli olmamız lazım. Saçma bir oyun var Trabzonsporumuza karşı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Grup A | Trabzonspor 3 - 0 C. Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kimse kendi kendini kandırmasın. Gelir. Paşalar gibi de sahaya çıkar. Maçını yapar hatta icabında bir kere daha postasını koyar ve yine kılına bile zarar gelmeden gider. Artık eski Trabzon yok. Herkes uyansın.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam ağır sıçtı ne yapacağını şaşırdı. muhtemelen trabzon'a deplasmana geleceğini unuttu. şimdi asıl merak ettiğim olay bu adam nisandaki lig maçında trabzon'a gelmeye cesaret eder mi."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Onun olmayan Pro-Lisansını gözüne sokarım.İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş ne olduğunu bizde anlamadık,
Maç bitti onların oyuncular bizim Banza ya bulaştı, ortalık karıştı, onlardan biri bizim Hüseyin Çimşir i yere düşürdü, onlardan 1,2 piç ortalık sakinleştiği halde gitmedi bizimkileri tahrik etti.
Sonrası sami uğurlu denen minnoşun basın açıklamasından duyduk. Banzayı kafaya takmışlar.
Antrenör mü bu? Kimmiş?İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyine arkadan saldırıp yere fırlatan şerefsiz. İnsta tvit mivit ne kadar hesabı var kapamak felan da değil direkt silmiş. Alanya da yorumlara kapamış hesabını.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Çok iyi geleceği bence de yok ama Eren boşuna 150 maç sabrettik Arif de 15 maç oynasın öyle konuşalım.İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir daha arif boşluk futbolcudur diyenin yeminle ağzına kürek ile vururum dayı hatırına oynatılır mı biri sıradan mahallemizin çocuğu iddia ediyorum bundan trabzonda tam 1386 kişi vardır
Yorum
-
abi tamam kötü dönemden geçiyoruz da o kadar da değil. ya özür diler yada trabzon'a gelirse dayağı yeme ihtimali yüksek bence kaçışı yok. o maçta kapalı gişe olur. alanya'ya yine çakarız.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse kendi kendini kandırmasın. Gelir. Paşalar gibi de sahaya çıkar. Maçını yapar hatta icabında bir kere daha postasını koyar ve yine kılına bile zarar gelmeden gider. Artık eski Trabzon yok. Herkes uyansın.
Yorum
-
La Murat alemsin haaİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya da tanıyan mı buldunuz. Diyelim ki buldunuz (!), Trabzonda soramadığın neyi Alanyada soracaksınız (!) ? Ve niye cuma ?
Trabzondakiler tırt sa Hasan Habip ne yapsın.
Soracaklar Cuma müsait demek ki.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Ben de My gibi düşünüyorum, aynen dediği gibi olur.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi tamam kötü dönemden geçiyoruz da o kadar da değil. ya özür diler yada trabzon'a gelirse dayağı yeme ihtimali yüksek bence kaçışı yok. o maçta kapalı gişe olur. alanya'ya yine çakarız.
Senin dediğinin olma olasılığı sıfır, yüzde 1 bile değil sıfır.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bıraktım bırakıcam bu takımı Ertan abi artık bazı şeyleri bünyem kaldrımıyor. Tribün görüntülerini gördüm şerefsizin evladı tribünde taraftarın dibine girmiş bir tek Allahın kulu gık demiyor gık. Bırak onu ordan tribüne çekmeyi la bi küfür edin bir şey yapın hepsinin elinde telefon orayı çekiyor ses de yok hey huy diyen bile yok mal gibi izliyoruz 1 metre önümüzü.İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa Murat alemsin haa
Trabzondakiler tırt sa Hasan Habip ne yapsın.
Soracaklar Cuma müsait demek ki.
Bu arada arkadaşa bir şey dediğim yok. Cidden bana acayip geldi yani koca kulüp Alanyadan adam bulmak cuma günü sormak felan... ne bileyim. Yöneticilerden biri Pekerin mafya davasında adı geçen ağır abilerden biri mesela. Kimse soramadı o sorsun bari hayırdır birader desin en azından."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
!İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip takımların bizim maçların ardından sürekli olay çıkarması, volkanın onca yıl bekleyip bizim maçtan sonra şenolun elini sıkmama muhabbeti, sürekli bir provakasyon çabası falan bunlar tesadüf değil. Çok dikkatli olmamız lazım. Saçma bir oyun var Trabzonsporumuza karşı
Güzel tespit. Bunun üzerinde durulmalı.
Yorum
-
Yazacak çok şey var da Doğukan ne buna takatim var ne de hevesim.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi tamam kötü dönemden geçiyoruz da o kadar da değil. ya özür diler yada trabzon'a gelirse dayağı yeme ihtimali yüksek bence kaçışı yok. o maçta kapalı gişe olur. alanya'ya yine çakarız."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Muradım aynısını bende düşündüm inan ki,İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBıraktım bırakıcam bu takımı Ertan abi artık bazı şeyleri bünyem kaldrımıyor. Tribün görüntülerini gördüm şerefsizin evladı tribünde taraftarın dibine girmiş bir tek Allahın kulu gık demiyor gık. Bırak onu ordan tribüne çekmeyi la bi küfür edin bir şey yapın hepsinin elinde telefon orayı çekiyor ses de yok hey huy diyen bile yok mal gibi izliyoruz 1 metre önümüzü.
Bu arada arkadaşa bir şey dediğim yok. Cidden bana acayip geldi yani koca kulüp Alanyadan adam bulmak cuma günü sormak felan... ne bileyim. Yöneticilerden biri Pekerin mafya davasında adı geçen ağır abilerden biri mesela. Kimse soramadı o sorsun bari hayırdır birader desin en azından.
Seyircinin kucağına geldi hiç bi icraat olmadı,
Polis kalkanları kaldırana kadar süre vardı kimse bişi yapmadı.
Ozan da yine de sağ olsun yerli gençler uyuz uyuz ağzını ayırırken bu kolpa da olsa bişiler yaptı.
Ama bizim hocayı düşüren yavşağa fiili hiç bişi olmadı.
Ha olsun demek bana bu yaşta belki yakışmıyor ama ben hedefe odaklıyımdır, orda olsam bi iz bırakmıştım.
Neyse yine de büyük olaylar çıkmaması sevindirici.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Aliti midir nedir onun dilini konuşmuş işte, o dilden anlar ancak o.
Yorum