Hadi bakalım burdan yak beraberlik kokuyor ama alanya nasıl kadro ile çıkacak önemli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Grup A | Trabzonspor 3 - 0 C. Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
lig daha önemli hale geldi
kupayı ikinci plana atalım
antalya sivas maçları asıl maçlar
kupa senin neyine ertooo
şu maçta wakayı iki-üç maçlığına kaybetsek ligin dibine demir atarız şubat sonuna
yenebileceğimizi de sanmıyorum
adsyi saymazsak üç ayda içerdeki aldığımız iki galibiyette ekstra işler oldu son dakikalarda. yine öyle bir şey olmazsa kumandayı ısıra ısıra bitiririz maçıhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
-
Avrupa? Şaka yapıyorsun sanırım. Darbeci Ertuğrul'la kümede kalsak bizim için başarıdır bu sezon.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye avrupaya gidilmek isteniyorsa en kötü 1 puan almalıyız. Ama devre arası net transferler yapılmayacaksa bu takım iki kulvarı götüremez küme düşer. Özellikle nwakame durumu kritik. Elde iş yapabilecek tek adam şimdilik. Dinlendirilmeli.
Yorum
-
Enis nasıl cezalı? bu çocuk sürekli cezalı olmayı nasıl başarıyor?İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnis cezalı.. Poyraz mı oynar Banza mı merak ediyorum.
Eren'in de transfer mevzusundan dolayı oynamaz herhalde. Arif oynar.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Karagümrük 3
İskenderun 1
Ankaragücü 1
Rize 0
Alanya?
Trabzon?
Karagümrük İskenderun ile de oynayacak. 6 puanı var diyebiliriz.
Biz Alanya, İskenderun ve Rize ile oynayacağız. İlk iki üst tura yükselecek. Galibiyet önemli. Alanya'ya kaybedersek gruptan çıkamayız muhtemelen.( ゚д゚)
Yorum
-
Geçen sene Karagümrük maçında orta sahada rakibi yumruklamıştı. Oradan kalma.İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnis nasıl cezalı? bu çocuk sürekli cezalı olmayı nasıl başarıyor?
( ゚д゚)
Yorum
-
Kupayı alabilirsen direk avrupadasin. GS ve FB yine kupayı sallamaz. Bjk en büyük favorilerden. Alanyayi yendiğimiz durumda zaten direk çeyrek finalde sayılırız.İlk olarak Olmo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa? Şaka yapıyorsun sanırım. Darbeci Ertuğrul'la kümede kalsak bizim için başarıdır bu sezon.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupayı alabilirsen direk avrupadasin. GS ve FB yine kupayı sallamaz. Bjk en büyük favorilerden. Alanyayi yendiğimiz durumda zaten direk çeyrek finalde sayılırız.
Gruptan zor çıkarlar.
Yorum
-
Kendi sahamızda oynamıza rağmen bizden çok rakibin ne yapacağına bağlı.. ligde formları her maç daha iyiye gidiyor.. bizim ise ne yaptığımız belli değil.. yedek ağırlıklı kadro ile çıkarlar ve belki ligi ön plana alırlarsa kazanma şansımız olabilir.. normalde maalesef Alanya bizden daha iyi oynuyor.. daha doğrusu "futbol" olarak tanımlanabilecek bir şey oynuyorlar.. dediğim gibi bizim ne oynadığımız belli değil..
Bazı dostlarımın kupayı almaktan bahsediyor.. ben ligde kalalım, yönetim gitsin gerisine bakarız diyorum.. hiç bir spor dalında iyi oynamadan mücadele etmeden turnuva kazanılmaz.. ne mücadele ediyoruz ne de iyi oynayacak bir kadromuz var.. transferde ise o kadar fazla oyuncu alamayacağımız alsak da hepsi birden tutmayacağı için (hele de bu yönetimle) başarısızlık beklenen bir sonuç..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum