Rakibin hocası denen minnoş kılıklı başıma iş almayım diye bi yandan Trabzon şehri yalakalığı yapıyor, bi yandan da Banza nın. Cham a iftira atıyor g.t. İstiklal marşı okunurken bi bakacakmışız bu ikiliye, sanane lan yavşak sanane, bizim hoca onları savunur, onların hoca bize aforizma patlatır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Grup A | Trabzonspor 3 - 0 C. Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Eren den iyi dersem kürek yermiyim Hasanım Habibim,İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir daha arif boşluk futbolcudur diyenin yeminle ağzına kürek ile vururum dayı hatırına oynatılır mı biri sıradan mahallemizin çocuğu iddia ediyorum bundan trabzonda tam 1386 kişi vardır
Bak direk iyi demiyorum, Eren den iyi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
ondan iyi olması için birşey göremedim ki eren iy idemedim ama geysede coşar selamlarİlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren den iyi dersem kürek yermiyim Hasanım Habibim,
Bak direk iyi demiyorum, Eren den iyi.Bordomavi.net - Orhangazi
Yorum
-
Kim siliyor?İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞerefsiz ne kadar hesabı varsa siliyor.
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
hiç sıkıntı değil Alanyada tanıyan bulduk bile biraz sohbet edecekler cuma günü kendisiyleİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞerefsiz ne kadar hesabı varsa siliyor.Bordomavi.net - Orhangazi
Yorum
-
maçtan sonra alanya yardımcu antrenörü sahaya girip hüseyin cimşir i tutup yere yatırıyor 3 yabancı oyuncu ağır küfürler ediyor amaç provakasyon güya banza dan huylanmışlarİlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlay nedir
Özetleyecek arkadaşa tesekkurler simdidenBordomavi.net - Orhangazi
Yorum
-
Renktaş ne olduğunu bizde anlamadık,İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlay nedir
Özetleyecek arkadaşa tesekkurler simdiden
Maç bitti onların oyuncular bizim Banza ya bulaştı, ortalık karıştı, onlardan biri bizim Hüseyin Çimşir i yere düşürdü, onlardan 1,2 piç ortalık sakinleştiği halde gitmedi bizimkileri tahrik etti.
Sonrası sami uğurlu denen minnoşun basın açıklamasından duyduk. Banzayı kafaya takmışlar.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Hüseyine arkadan saldırıp yere fırlatan şerefsiz. İnsta tvit mivit ne kadar hesabı var kapamak felan da değil direkt silmiş. Alanya da yorumlara kapamış hesabını.İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim siliyor?
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Fenerli dediğimiz Ozan adam kovalıyor, Trabzonlu Serkan, Poyraz ve en çok şaşırdığım kaptan! Uğurcan bizimkileri tutmaya çalışıyor.
Ertugrul Dogan döneminde bu 2 oldu, Trabzon da sahamızda saldırıya uğruyoruz oyunculardan, teknik heyetten, taraftardan reaksiyon yok. Yonetim vallahi bizi mahvetti Trabzon imajı yerlerde.
Şu takıma en az 4 tane ilk 11 oyuncusu lazım ve alınacak oyuncular Pereira, Sosa gibi takımı sahiplenecek lider özellikli oyuncular olmalı.
Takımı iyice pısırıkspora çevirdiler Poyraz a ayrı ayar oldum bundan futbolcu olmaz. Cihan a helal olsun yerliler içinde kulübede kalsın kendini geliştirir diyebileceğim tek isim. En azından hırs var istek var. Diğer gencleri cidden uzaklastirsinlar takımı sahiplenmeyen adamı taraftar mı sahiplenecek."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Alanya da tanıyan mı buldunuz. Diyelim ki buldunuz (!), Trabzonda soramadığın neyi Alanyada soracaksınız (!) ? Ve niye cuma ?İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç sıkıntı değil Alanyada tanıyan bulduk bile biraz sohbet edecekler cuma günü kendisiyle"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum