Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 15.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu akşam herkes görmüştür ki, devre arası 1 forvet alınmalı. Banza ile olmuyor. Adam tamamen kendine istatistik kasıyor. Asist denen şey , takım oyunu filan yok. 2 haftadır çok basit pası Verse arkadaşları boş kaleye atacak. 2 galibiyetten etti takımı.
    Sonraki haftalarda böyle tipte oyuncular daha kötü işlere de girebilir.
    Umarım hoca yada yonetim bu durumu görüyordur. Ama hiç sanmıyorum.

Yorum

• ikinci yarı bir pozisyon var cham wakayeme ye pas verebilse karşı karşıya kalacaktı. peki bu cham ne yaptı topu ayağına dolaştırdı rakip geldi aldı. şu pozisyonda pas veremeyen adam futbolcu falan değildir. ben boşuna demiyorum bardhi bu cham'dan bin kat daha topçu diye. bu herif 10 numara giyiyor şu kulüpte. ikincisi visca denen aşağılık tip son 2 senedir katletmediği maç kalmadı halen daha ilk 11 de oynuyor. verdiği pasları ve yaptığı ortaları rakipler gözü kapalı ezberledi artık. ısrarla aynı hataları yapıyor. banza için söyleyecekleri geçen hafta yazdık. kulüp tarihinin gelmiş geçmiş en kötü forveti. eren, lundstam, draguş zaten başlı başına felaket. sonuç olarak takım bağıra bağıra kümeye gidiyor. yatıp kalkıp hakemlerin uyduruk penaltısına ve adamların gereksiz yere skora yatıp defansta beklemelerine dua edelim. ileri her çıktıklarında tehlikeli atak oldu. biraz hocası oyunu iyi okuyabilse maçı rahat kaybederdik.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 0-1 gerideyken risk alıp merkezden eksildik Enisi aldık, aldığımız risk meyvesini verdi 2-1 oldu daha neyi izliyorsun ya kenarda Visca ölmüş, Tony geri gelmiyor, merkezde Cham ile Mendy mi savunacak. Çıkar Banzayı al Ozanı merkeze mesela. Tamamen hocaya yazar 2-1den sonra izlediği için.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Var mı kesin tutar diyeceginiz bir forvet. Fb 20 milyona el neşri aldı tutmadı. Bjk yıllık 10 milyon euraya immobile aldı tutmadı.
          Sizin varsa bunu alın kesin tutar diyeceginiz isim yazın.
          Ben onuachudan başka kesin tutar diyeceğim isim yok, gelebilecekler arasında.
          Bizmi kafa yoracagiz buna yoksa klubu yonetenlermi bu nasil mantik bu isi dunyada yapan klupler nasil yapiyor neden bizim les ligden surekli ornek veriyoruz getir bir sportif menejer ver yetkiyi bak kimleri cikariyor getiriyor sana belcika hollanda portekiz iskandinav klupleri afrikayi pazar yapmislar kendilerine yillardir boyle yurutuyoelar gemilerini bunlarla calismis bir sportif menejerle isi goturursun ama kimsenin isine gelmiyor boylesi indiragandi yapamiyorlar.32 lik adama 15 milyon avro para verilmez daha dogrusu sokaga atilmaz en iyi ihtimalle 3.olurdun onuachuda gelse su ligde ne getirisi olacakti bize prestij disinda yatirim yapiyorsan karsiligini alacaksin 4 sene ust uste 3.olsan ligde o parayi yine cikaramazsin adamlarin degisiyle ferrarilerine
          trabzondan baska alici cikmadi dusunun sebebini..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Futbol izledim izleyeli böyle bir penaltı ne Avrupada nede Türkiyede izledim..bu senenin adı olsa olsa utanç senesi olur..bu pozisyonu kıyamete kadar yüzümüze vuracaklar,çok çok ayıp
            .....

Yorum

• Şenol Güneş ne maçı özetledi öyle ya hastasıyım şu memlekette bir şeyin başında olup da spiker gibi olayı anlatanlara.
              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Enisin penaltı pozisyonu net kırmızı karttı. Adam bildiğin oyuncumuza tokat atıyor. İlk yarı da adam sarı görmemek için sakatlanmış gibi yalandan atıyor kendini. O pozisyon da ikinci sarıdan kırmızı

Yorum

• Kör olsun topal olsun 6 aylık ömrü kalmış olsun yeteneksiz futbolcudan yeğdir yok aldığımız para satarmışızda yok geldiği takım şu ligde oynuyormuş da şu takımda şu kadar gol atmışta herkes aklınca moneyball oynamaya kalkıyor.
                  Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Futbol izledim izleyeli böyle bir penaltı ne Avrupada nede Türkiyede izledim..bu senenin adı olsa olsa utanç senesi olur..bu pozisyonu kıyamete kadar yüzümüze vuracaklar,çok çok ayıp
                    Yuzune vurmaya kalktiklarinda denswile yaptigi hareket sonrasi verdikleri penaltiyi koyarsin onlerine seslerini cikarmazlar, kısasa kısas..

Yorum

• Yonetimin zaten trabzonsporu dert falan ettigi yok aksine simdiye kadar isteneni cok iyi yerine getiriyorlar orasi ayri konu da bakiyorum senol gunesde ayni ezber sozlerle mac sonunu gecistiriyor her hafta maci yorumlama da ustune yok biz bu filmi daha once gorduk.
                      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 06.12.2024, 22:59.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yuzune vurmaya kalktiklarinda denswile yaptigi hareket sonrasi verdikleri penaltiyi koyarsin onlerine seslerini cikarmazlar, kısasa kısas..
                        Ayrıca pozisyon net penaltı ve kırmızı kart.

Yorum

• Kurduklari yonettikleri takima bakin kume hattinda ki rakiplerine bile icerde diş geciremiyorlar her hafta ads ile oynasak keske yoksa galibiyet nedir unuttuk

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Futbol izledim izleyeli böyle bir penaltı ne Avrupada nede Türkiyede izledim..bu senenin adı olsa olsa utanç senesi olur..bu pozisyonu kıyamete kadar yüzümüze vuracaklar,çok çok ayıp
                            Net penaltı ve kırmızı kart

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• 3.39 gol beklentimiz varmış. Cornelius Onuachu gibi bi forvetimiz olsa 5 gol atabilirdik ya. En çok buna sinirleniyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim