Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 15.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak simsek6061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lunstramda değişik sıkıntılar var bilerek isteyerek adam topa gitmiyor soyunma odasında bu adamın eşek sudan gelinceye kadar dövülmesi lazım buna müsaade eden kaptan hoca başkan kim varsa benim gözümde onlar da ihanet içindedir.. geçen hafta banza iki pozisyonda pas verse güle oynaya kazanacaktık hiç kimse bu pozisyonları hem ona hem diğer futbolculara izletmemiş mi aynı pozisyonu yakaladı banza verse gol visca verse gol futbolcular resmen koca kulüple dalga geçiyorlar açık açık. Uğurcandan derhal kaptanlık alınmalı Derhal bu gece hemen.. hoca bu takıma kaç oldu bir şey aşılamamış aynı hatalar aynı ilkyarı oyunları koca 45 dakika yürüyerek oynayan bir takım.. yahu kendi sahanda bir baskı kur boğ rakibi cham ve bagatov dışında kimse futbolcuya benzemiyor bizim takımda. Hepsi amatör gibi
    Lunstram kötü oyuncuydu, bize asla fayda vermeyecek bir adamdı. Yalnız aynen dediğiniz gibi bu maç değişik bir hali var.
    Şuan oynadığı oyunu ben bile oynarım. Çünkü hicbirsey oynamiyor.
    Bunu görecek olan hoca.
    Bu maç sonunda yenilgi olursa ki öyle duruyor ( nwakame şapkadan tavşan çıkartması lazım), Şenol hoca ve yönetim istifaya zorlanmali. Ta bu kadar aciz duruma düşmemeli.
    Yoksa bu takım bu hoca,bu yönetim ve futbolcularla düşer.
    Son 3 yıldaki transferleri de düşünürsek, devre arası mevcut yönetim transfer işini beceremez.
    Ama artikgercek TS taraftarinin da sahip çıkması laizm. İşin şakası kalmadı.
    Statta dolmali, gereken tepki de verilmeli artık.
    Sonu kötü bitecek yoksa bu işin.

Yorum

• Serdar transfer edilirken 8tasdayken begenmedigimi sakar bir stoper oldugunu portekizde de ozellikle avrupa kupasi maclarinda takip ettigimse sicip sivadigini yazmistim hatta seferle kulaklari cinlasin o kadar kotumuydu muhabbeti yyapmistik turkmen varken ikinciye uzerine 2,5 bonservis verip getirmek aptallikdir demistim yanilmadim.ikinci yari lami cimi yok cikip maci alacaklar cunku haftaya direkt 0 yaziyoruz zaten alamiyorlarsa senol gunesle yollar ayrilsin bu takimin goz gore gore kume dusurulmesini izleyemeyiz birilerinin cebi dolacak diye nerde bir futbolcu eskisi kankasi var klubun oyuncu izleme
      ekibine aldirmis yeter bu isler boyle yurumez
      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 06.12.2024, 21:07.
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ludstram gerçekten yapılacak transfermiydi ? Şurada 10 kişiye sorsan ondan daha iyi adam bulur gelirler. Herif dümdüz kalas gibi ne çeviklik var ne teknik var. Yazık cidden üzülüyorum çoluk çocuğa üzülüyorum başka kimseye değil. Doymadılar yiye yiye doymadılar abi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• zibidinin bile uykusuz gelmiş oynanan futboldan

(UEFA)

Yorum

• İlk yarı maç %51 bize dönüktü, bireysel hatadan golü yedik. Maçın dönmesi için daha farklı oynamamız lazım. Banza sahanın her yerini geziyor, rakip ceza sahasında yokuz.

Bak bu hamleler o dediğimi yapar

Yorum

• Ayrıca forum yöneticileri size de iki kelam edeyim takım bok gibi forum sitesi de bok gibi teknik anlamda zar zor açılıyor.. reklamlardan gözümüzün önünü göremiyoruz ne yazılanlar okunuyor ne de insan gibi bir mesaj yazabiliyoruz doğan takımı kapatsın siz de forum sitesini böyle devam edeceksiniz

Yorum

• enis destan 2 tane atacak
                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Diyorum ya ligin eğreti geliniyiz kime ne lazımsa ilk defa bizim üstümüzde deniyor mesela gol atan oyuncu ligdeki ilk golünü atmış kime atmış, bize atmış
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Ahmet başkanın wakame ve vişçası takımı ayakta tutacak yine. Uğurcanda kalede direniyor tek başına ne yapsın. Düştüğümüz duruma bakın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Dragus ezberi değişmedi. Neyse Tony girdi en azından Enis'i kanada atma işini bıraktı.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• serdar saatçi sert oyuncu ama çok fahiş hatalar yapıyor..

penaltıda belki de temas yok denecek kadar azdı. bişey de göremedik zaten. bizim maçlarda acaba tepki alır mıyız diye aklından bile geçmiyor hakemin.. ama fenere 3-4 tane penaltı verip uçan osayiyi atamayınca atmosferden etkilendim diyor herif... o rezil adam değil mi bu hakem???
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Alanya maçının ilk yarısında iyiydi yahu. Umut Güneş ve Cihan'ı kesmemesi lazımdı.

Yorum

• draguşu ileri atıp vakayı oyuna sokmalıyız. lustram çıkmalı. banza a çıkabilir. lanet olsun byle takıma

Yorum

• Tahta ayak enis le wakayeme dedeyi aldık oyuna şaka gibi.Şenol hocam gerçekten tadında bıraksan iyi olacak…
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• lundstram çıktı enis girdi
                                wakeme girdi draguz çıktı

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim