Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 15.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Macin hakemi cok iyi bir mac yönetti. Bu Zorbay istedigi zaman iyi mac yönetebiliyor. Emekliligi gelmis bir hoca ile bu kadar, elindeki maci verirsin. Basinda böyle secilmis bir Kukla varsa da, kusura kalmayin, küme düsersin!!

Bir takim düsünün, Ihtiyar delikanlin Waka, bu haliyle alidigi parayi hakediyorsa, digerlerine verilenlerin hesabini kim verecek?
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Haftaya bu şenol çapsızı vakayı 90 dk sahada tutup canını çıkarır. Ondan sonra 3 hafta daha perişanlık.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Takımın en iyisi sakatlıktan yeni çıkmış 73848 yaşındaki waka varın siz düşünün. Ne onun gibi adam eksiltebilen var ne finishe getirebilen. Bunlar nasıl transferler valla anlamak yorum yapmak o kadar zor ki lan tuşlara random bassanız bu kar mal ekip bir araya gelmez. Devre arasıda aynı mallikları yaparlarsaki yaparlar benim inancım yok bu takım alt lig için adaylardan biri olur . O kadar mı demeyin o kadar.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haftaya klubede baslayacak nasilsa oylede boylede mac alamiyoruz adam olana kadarda boyle olmuyormu devre arasi kulagindan tut koy kapi onune kariyeri icin inanilmaz eksi yazar benficanin ardindan burda da ayni durumu yasarsa burasi birilerinin ego tatmin edip istatiatik kasacagi klup degil, seref yoksunu yavsak yavasca iceri indirse bos kaleye atacak cham gecen haftada ayni boku yedi karsi karsiya kacirdigi golleri zaten gectim o da bos kale neredeyse gidip kalecinin ustune vuruyor mal herif
            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 06.12.2024, 23:28.
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Son 2 haftanın faturasini Ranza ya kestim

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizmi kafa yoracagiz buna yoksa klubu yonetenlermi bu nasil mantik bu isi dunyada yapan klupler nasil yapiyor neden bizim les ligden surekli ornek veriyoruz getir bir sportif menejer ver yetkiyi bak kimleri cikariyor getiriyor sana belcika hollanda portekiz iskandinav klupleri afrikayi pazar yapmislar kendilerine yillardir boyle yurutuyoelar gemilerini bunlarla calismis bir sportif menejerle isi goturursun ama kimsenin isine gelmiyor boylesi indiragandi yapamiyorlar.32 lik adama 15 milyon avro para verilmez daha dogrusu sokaga atilmaz en iyi ihtimalle 3.olurdun onuachuda gelse su ligde ne getirisi olacakti bize prestij disinda yatirim yapiyorsan karsiligini alacaksin 4 sene ust uste 3.olsan ligde o parayi yine cikaramazsin adamlarin degisiyle ferrarilerine
                trabzondan baska alici cikmadi dusunun sebebini..
                Tamam almayalım Onuachuyu. O kadar para vermeyelim. Küme düşelim en iyisi. Herkes rahatlasın.
                Yahu devre arası bir dünya oyuncu yok alinacak. Takımında oynayan hiçbir oyuncuyu sana kolay kolay vermez kimse devre arası.
                Bize devre arası acil bir forvet lazim. Bulduğunu atacak cinsten hem de.
                Onuachu hariç başka bir isim Büyük kumar oynamak olacaktır. Ve bu kumarın sonucu küme dusme ile bitebilir. Ben buna hazır değilim.

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Futbol izledim izleyeli böyle bir penaltı ne Avrupada nede Türkiyede izledim..bu senenin adı olsa olsa utanç senesi olur..bu pozisyonu kıyamete kadar yüzümüze vuracaklar,çok çok ayıp
                  arada ts maçlarını izle, aleyhimize çalınanları görünce utanç anlarına şahit olursun bol bol
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haftaya bu şenol çapsızı vakayı 90 dk sahada tutup canını çıkarır. Ondan sonra 3 hafta daha perişanlık.
                    Evet ben de Şenol dededen böyle bir hamle bekliyorum.
                    Nwakame 45 dakikadan fazla oynatan hoca, futbolun gerçeklerine bihaberdir. Bu durum visca için de geçerlidir.
                    En son emre6117 tarafından düzenlendi; 06.12.2024, 23:38.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haftaya bu şenol çapsızı vakayı 90 dk sahada tutup canını çıkarır. Ondan sonra 3 hafta daha perişanlık.
                      Son haftalardaki gibi Barış Alper oynarsa intihar olur. Maçı 0-0'a kilitleyip son 30 dk atmak en iyi bence. Maksimum verimi alırız.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Şampiyonluk kutlamalarında aşırıya kaçtığımızı düşünen birisi yine beddua mı etti noldu arkadaş. Son dakika yenilen gollerle verilen maçlar, saçma sapan şekilde yapılan penaltılar, kaçan acayip goller… Kötü oyun, mevcut kalitesizlik ve hakemler zaten malum. Yazacak çok şey var da neyse.

Visca nın ölüsü bu takımda oynar deniyordu ya, ha işte ölüsü bu. Adam bitmiş vaziyette. Senkronzasyonunu o kadar kaybetmiş ki önüne atılan topu en az üç hamlede kontrol edebiliyor. Ölüsü oynayamıyormuş yani.

Bir de sezon başından beri bu denswill i batagov un yerine ısrarla tercih etmenin sebebi neymiş acaba, çok merak ediyorum.
                        En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 06.12.2024, 23:45.
                        There is no spoon...

Yorum

• Adana demir hatay bodrum. 4. Kim olacak merakla bekleyeceğiz herhalde.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Yayıncı kanalın kamera açısından Kasımpaşa'nın kazandığı penaltı pozisyonunda topun içeride mi yoksa dışarıda mı olduğu net şekilde görülemiyor. Bizim kazandığımız penaltı pozisyonu ise penaltı olmamaya çok daha yakın. Enis kendini yere atmasa VAR'ın hakemi çağıracağını bile düşünmüyorum. Zaten maça da bu penaltı golüyle ortak olduk. Evet, top bizdeydi ama pozisyon üretemiyoruz. Banza'nın kaçırdığı iki pozisyon ve final pası vermediği için kaçan iki pozisyon daha var. Bunların sayısı her maç daha da arıyor. Takımda dikine oynayabilen sadece iki oyuncu var biri Cham, diğeri de Malheiro. Gerçi Batagov'un da goldeki kademe hatası dışında savunmadan çıkardığı toplar genel anlamda başarılı, her maç da ileri gidiyor gibi ama orta saha tamamen vasatın altında. Yani ne geride var ne ileride var, özellikle bugün Mendy de çok kötüydü. Opsiyonu olmadan kiralanan Banza, kadro dışı kalan Denswil'le Orsic'e verilen paralarla bu takıma net bir orta saha ile forvet oyuncusunu alınacakken biz haftalardır önde basmayan, top dağıtamayan bir takım izliyoruz. Serdar Saatçı'nın penaltı pozisyonundaki hatalı geri pası için de kimse kusura bakmasın ama Denswil yerine hâlâ oyununu geliştirebilecek Serdar'ı tercih ederim. Kasımpaşa'nın sayılmayan golünde de adam Trabzon Meydan'dan Çömlekçi'ye kadar mesafede kabak gibi ofsayt ama itiraz eden yok. Takımın enerjisi düşük, motivasyonu yok. Trabzonspor teknik heyetinin savunmadan önce bunu halletmesi gerekiyor. Tek başına 35 yaşındaki Nwakaeme'nin oyun içindeki isteği arzusu bütün takımdan daha fazla. Onu da geçtim o golün VAR'dan mı dönmesi gerekiyordu, yan hakem nasıl göremedi hiç anlamıyorum.

Son olarak Kasımpaşa'nın sol ayaklı savunma oyuncusu Yasin Özcan 18 yaşında ve daha şimdiden 70 süper lig maçına çıkmış, iki sezondur takip ediyorum gerçekten her maç fark yaratıyor, nazar değmesin. Böyle giderse doğrudan Avrupa'ya çıkacak. Böyle birkaç oyuncu daha var, onları izledikçe insanın Trabzonspor altyapı hocalarını sorgulayası geliyor. Trabzonspor proje üretmedikçe bu oyuncuları ve bu oyunu izlemeye devam ederiz. Hala Onuachu falan yazan var, şaka gibi.

Yorum

• Topsuz oyunumuz skandal. Topun arkasına bu kadar kötü geçen takım kalmadı artık. Yediğimiz ikinci gol ne öyle? Bunu halledemedikten sonra gerisi boş. Sürekli gedik vererek oynuyorsun. Gol atsan ne olacak

Yorum

• rakip futbolcuların bizim maçlarda hakemle olan diyaloglarına bakın
                                bizim topçuları her türlü eziyorlar yetmiyor
                                hakemi de eziyorlar
                                lehlerine aleyhlerine fark etmiyor
                                hemen çevreliyorlar en boktan pozisyonda yırtındıkça yırtınıyorlar
                                şu beceriksiz pısırık yönetime yakışır pısırık bir takım
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim