Ofsayt gelince kapattım maçı hangi ara başardınız da gol yediniz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 12.Hafta | Ç.Rizespor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
hala hoca diyosunuz beğenmediğiniz avcı osura osura sıkıntıdan patlata patlata çoğu maçı beraberlikle bitirirdi son dakikalardada asla gol yemezdi. ASLA DİYORUM.İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuçlu arıyorsak suçlu hocadır. böyle bir takım olmaz. sahaya sıçan sahada tutulmaya devam ettikçe suçlu hocadır. takımda 30 tane adam var. sıçan varsa başkasını deneyeceksin. sen her hafta sahaya bırakanı tekrar sahaya atıyorsun. samimi değilsin. haaa başkan olacak o adama suçlu demem. Trabzonspor camiası kulubu bu hallere sokan adamı tek adam kongreye sokacaksa çemişkezekspor dan farklı değilmişiz derim kenara çekilirim. tıpkı abdullah avcının bizimle haftalarca t*** geçmesine kimsenin ses çıkarmaması gibi. alıştık alıştırıldık bunlara. maalesef.
Yorum
-
o sen daha cözemedin mi bizim cöpleri bunlar ne yapar eder yerİlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfsayt gelince kapattım maçı hangi ara başardınız da gol yediniz?Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
BİZİM SORUNUMUZ BELLİDİR. gör taraftar gör artık.İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgaoglu derhal geri gelmeli
Yorum
-
Gideceğiz ve eleştirilerimizi hak ettikleri şekilde, en sert haliyle yüzlerine karşı dile getireceğiz! Yok öyle!İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek aday mevcut başkan çıkarsa oy falan kullanmaya gitmiyorum.hiç bir kongre üyesi de gidip oy kullanmasın bu adama.Hamiş
Yorum
-
Şenol Güneş in iyi bir antrenör olmadığını, kurulu hazır kadrolarda hocalık yaptığını da herkes görmüş oldu.
Denswil 5 maç daha oynasa sözleşmesi uzayacak, hala onu oynatıyor. Ozan, Lundstram, Okay tercihleri yüzünden bile kovulması gerekiyor.
Yeni başkan ile genç ve hırslı bir teknik adamla kadro devre arası komple yenilenmeli."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Enaz 3 dakika fwzla oynandı maç. 2 dakika uzatma verildi. 1 dakikası oynanmisti. Karar sonrası 3 dakika daha oynandı en az. Dedim hakem unuttu galuba maçı bitirmeyi. Ya da uzatma dakikasında hata olmuş olması lazım.İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeminle fazla oynattı hakem, he kıl payı ofsaytla yırtmıştık ayrı konu
Ancak şu maçı Rize 5. 1 bile yense umurumda değil. Sahada o kadar kotu bir takım var ki ligin belki de en kotu takumiyiz.
Ve 1 ay sonraki seçime tek aday çıkıyor.
Bu kadar rezillik olmaz.
Sahada Pedro ve mendy hariç oyuncu yok. Mendy de stoper zaten.
Yorum
-
Banza Tanju Çolak gibi bir golcü herhalde
Ceza sahasına yığarsak gol atacak cinsten
Tipine de bakınca uçan kaçan birine benziyor
İlk Bir iki maç çıktığı bütün hava toplarını alıyordu şimdi onunda yapamıyor“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
Senol gunesin avcidan suana kadar tek farki golu atana kadar baskili oynayip sonrasinda yaslaniyor avci surekli yaslanarak oynayip ya atarsam hesabina gidiyordu ikisi de buyuk takima yaksimayan rezil performans sergilediler yazik.ikiyi bulmak gibi bir derdi yok senol gunesin yaslanirsan yersin1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Artık traftar bir tepki vermeli. İyice rezil olduk. Bu sahadaki oyuncuların halı ne böyle. Ligin en kotu oyunu ve en rezil kadrosu var.İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan serefsiz adam, tek alacagin adam Onacyu idi gittin boktan adamlara milyon eurolar döktün, daha dogrusu yedin, simdi bize tarihi rezillikler yasatiyorsun. Azicik onurun varsa o secime girmezsin, sen Trabzonspor tarihine rezillikle gecmis bir hainsin benim gözümde. Allah bir dedigin haric hicbir dedigine inanmadigim bir adamsin, yuzune tukurulecek birisin. Hokkabazlik yapip durma, o adayligini geri cek. İsmin cismin geri dönülmez şekilde kulüp tarihinden silinsin
Rize'nin kadro bile daha iyi. Orta sahada haciahmedovic, gazzel, akintole filan var biz de kim var.
Banza çok vasat oyuncu. Enis de aynısı. Anca ceza sahasında top gelecek bunlara da ,bir zahmet topa vuracaklar . Ha bir de banzanin presi var, başka da birşey yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum