Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 12.Hafta | Ç.Rizespor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adamın elinde topçu varda mı oynatmıyor. hocaya sallıyoruz da büyük haksızlık yapıyoruz. sene başında yapılan transfer planlaması ile hocanın oyun sistemi uymuyor. mecburen aynı oyuncuları oynatıyor.
    Bu takımın bu halde oldugunu neden göremedim Şenol hoca. Nasıl kabul ettin teklifi. Bu kadro aşırı rezalet bir kadro idi.
    Geldiğinde trezeguet işi resmilesmemisti daha. Gondermeyebilirdim yine 5 gün kadar vardı transferin bitmesine. Gelmeden önce bile enaz 2 oyuncu isteyebilirdi.. ama ben bu takımla da yaparim dedi. Forumda dahil birçok kişi senolla bu takım coşacak dedi.
    Ben ve forumdaki birkaç isim bu takımla olmaz dedik. Ama inandiramadik.
    Bu takımla guardiola bile pek birşey yapamaz..
    Bu akşam acil kadro disilar gelmeli..şimdiden 3 net transfer işi halledilmeli. Yoksa bu takım düşer. Çünkü adanademire berbaer ligin en kotu oyun oynayan ve en kotu 2. Kadrosuna sahip takımız.
    Rize'de bile akintola, gazzel, haciahmedovic var. Su 3 isim seviyesi adamımız bile yok. Şaka gibi

Yorum

• Samsun Rize senin en büyük düşmanın her maç sana küfür eden takımlar

Hala bu takımlara kardeş diyen başarılar dileyen taraftarlarımız var. Ne güzel adamlar sana küfür etsin sen gülücük yolla.

Yarın tek umudum Galatasaray. Samsuna 5 gol atmazsa yazıklar olsun onlara. Fener Rize ye 5 atıyor ya her sene bizim yapamadığımızı yapıyor. Büyüklük böyle birşey

Bizi bunlara güldüren bu takımında Allah cezasını versin. Tarihin en rezil kadrosu. Bu takımı, hocayı, yönetime tepki göstermeyen taraftara da bu takım yakışır.
      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Görüntüyü izleyince ben de kahroldum. Bu adamı takım otobüsüne almışlar! Yazıklar olsun. Hemen kovulup Rize'de bırakılması gerekirdi. Okay'la Ozan'ı da verselerdi yanına, sonsuza kadar doya doya oynatsaydı ikisini Trabzonspor'dan uzakta.
        Aynen daha cok oflar bu kafayla o da kendi dusen aglamaz israr ettigi direttigi seyin olmadigini gormek icin daha hangi rezillikleri yasamamiz lazim anlamadim..dogrulari yaparsin ondan sonra hep beraber olmuyor derdik simdi dibi gorduk bu saatden sonra dogrulari yapsanda bu takimin hicbirsey veremez kolay kolay saldilar hepten..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Edin Visca Rizespor maç performansı

1 Gol
          59 Topla buluşma
          %85 Pas İsabeti
          2/9 Orta İsabeti
          0/3 Uzun Top
          22 Top Kaybı
          3/10 İkili Mücadele Kazanma

Hiçbir risk çalım vs denemeden 22 top kaybı. Bu oyuncu grubu çok hoca yer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu takımın bu halde oldugunu neden göremedim Şenol hoca. Nasıl kabul ettin teklifi. Bu kadro aşırı rezalet bir kadro idi.
            Geldiğinde trezeguet işi resmilesmemisti daha. Gondermeyebilirdim yine 5 gün kadar vardı transferin bitmesine. Gelmeden önce bile enaz 2 oyuncu isteyebilirdi.. ama ben bu takımla da yaparim dedi. Forumda dahil birçok kişi senolla bu takım coşacak dedi.
            Ben ve forumdaki birkaç isim bu takımla olmaz dedik. Ama inandiramadik.
            Bu takımla guardiola bile pek birşey yapamaz..
            Bu akşam acil kadro disilar gelmeli..şimdiden 3 net transfer işi halledilmeli. Yoksa bu takım düşer. Çünkü adanademire berbaer ligin en kotu oyun oynayan ve en kotu 2. Kadrosuna sahip takımız.
            Rize'de bile akintola, gazzel, haciahmedovic var. Su 3 isim seviyesi adamımız bile yok. Şaka gibi
            Bi Rodri sakatlandı Guardiola paket oldu. 4 maçtır yeniliyor galiba. Oyuncu işini hafife alıyor arkadaşlar. İlla yıldız olması gerekmez ama doğru oyuncular olmalı. En azından orta sahada birbirini tamamlayan 3 lü kurabilirdin. Ama bizim efsane başkan ve eski hocamız aynı tip oyuncuları doldurdu kadroya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Hocaya oyuncular üzerinden çamur atanlar, çıkın bir tane 11 kurun; diyin ki bu 11 rizeyi yenerdi... Yok öyle bir 11. Allah aşkına varsa şu maçı alabilecek bir kadro, yazın da görelim madem.

Cham dediğin adam topu eline ayağına dolaştırıyor. Geleli kaç maça çıktı bir tane olumlu hareketi yok. Işık görebilen anlatsın, dinleyelim.

Saviç kronik sakat. Serdar Saatçı keza, o da sakat. İyileşse bile ne vereceği, ne zaman tam formunu yakalayacağı belirsiz.

Draguş ve Orsiç sahada resmen yürüyorlar. Trabzonspor umurlarında değil, ikisi de sahada yürüyor.

Bardhi Trabzonspor'u kafasında bitirmiş.

Cihan, Enis ve Umut bu takımın seviyesinde oyuncular değiller. Belki Cihan ileride o seviyelere çıkar ama Enis ve Umut, Banza oynarken santrafor olamazlar.

Nwakaeme de sakat...

---

Şu takımda ileride gol atabilecek Visca ve Banzadan başka oyuncu yok oğlu yok. Visca'nın da 60 dakikalık nefesi var, o kadar.

Bu kadroyu kuran Avcı ve Ertuğrul'un Allah iki cihanda da güldürmesin Allah ne cezaları varsa versin...
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Aspor'da Takım Oyunu var, Ulaş Özdemir & Abdullah Ercan.
                Bakayım Ulaş Özdemir tüm mevzuyu nasıl hoca üzerinden okuyacak diye izlemeye başladım, tam da düşündüğüm gibi full Şenol Güneş üzerinden konuşuyor. Hüseyin Türkmen oynasaymış, Serdar oynasaymış, Dragus 11'de başlasaymış falan aman yönetime laf etme Ulaş Özdemir. Hoca konuş, topçu konuş, taktik konuş. Kalemşör
                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Bu takıma devre arasında net, tartışmasız 5 tane oyuncu alınması lazım:

- Pasör 8 numara
                  - Hücumcu 10 numara
                  - Sol kanat
                  - İki tane de stoper

En elzemi 8, 10 ve sol kanat. Takımın Visca ve Banza'dan başka gol umudu yok. Takımın zeka ve yetenek seviyesi çok düşük. Bu oyuncu grubuyla orta sıralarda bitirmemiz başarı olur.
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en zayıf kadrosu 01/02 sezonu ligi 14.sirada düşme hattının 3 puan üzerinde bitirmişti.. o sezon takımın puan ort. 1.17 şu an ise 1.09

2 ay oldu olacak..

Bir çok futbolcuya ilaç olması beklenen ve ilk maçında bizlere 10 kişi gol arayan takım izleten yeni hocayla 9 maçta 10 puan toplayabildik.. futbolcular üzerinden yapılan eleştirilerin haklılık payı olmadığını da gördük bu süreçte.. zimbaci Orsic, Eren,Cihan,Mendy vs aklıma ilk gelenler.. neyse ki haftaya rakibimiz ligde henüz galibiyeti bulunmayan Adana Demir..!

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçen hafta yazdım maç seçerek oynarsanız sezon sonu tarihe geçersiniz hacılar
                      Maç seçmek mi? Bu kadro maç bile seçemez
                      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 09.11.2024, 23:39.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu takıma devre arasında net, tartışmasız 5 tane oyuncu alınması lazım:

- Pasör 8 numara
                        - Hücumcu 10 numara
                        - Sol kanat
                        - İki tane de stoper

En elzemi 8, 10 ve sol kanat. Takımın Visca ve Banza'dan başka gol umudu yok. Takımın zeka ve yetenek seviyesi çok düşük. Bu oyuncu grubuyla orta sıralarda bitirmemiz başarı olur.
                        başımızdaki sefil gitmeyecek muhtemelen
                        ben diyeyim
                        7si aynı mevkiye
                        5i kronik sakat
                        3ü 35lik
                        hiçbiri net olmayan
                        15 adam alır
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bu yönetim (!) transfer yapmayı pek sever. Özellikle alıp 3-5 ay sonra ıskartaya çıkartılacak, fesih yapılacak; herhangi bir şekilde kar edilmeyecek topçuları daha da çok sever.
                          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Haftaya Adanademire ilaç gibi geliriz
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haftaya Adanademire ilaç gibi geliriz
                              Ben de o maça kesin galibiyet diyemiyorum. Ama yenilirsek daha hayirli da olabilir. Belki o zaman Erto utanir da aday olmaz. Tarihe ilk defa başkan adayı bile olmayan bir sekilde seçime gideriz.
                              Eski Trabzon olsa çoktan tesis basilirdi. Traftar da şampiyon olunca doydu. Bir düşelim de heyecan olsun bari ne diyelim.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adamın elinde topçu varda mı oynatmıyor. hocaya sallıyoruz da büyük haksızlık yapıyoruz. sene başında yapılan transfer planlaması ile hocanın oyun sistemi uymuyor. mecburen aynı oyuncuları oynatıyor.
                                Hocam hatan var ısrarla leş orta saha kurgusunu her hafta sahaya sürüyorsun.Mendy'yi stoper oynatıyorsun.Sol kanadı otoban yaptran Eren'i kes artık..Hüseyin ve Ali Şahin oynasa stoperde , sol bekte Arif oynasa vallahi gam yemeyiz..Şu halin kendi adıma söylüyorum çok üzücü.Bu iğrenç kadroyu kuran yavşak kıs kıs gülüp aldığı milyonları eziyor şu anda,sen kahrını çekiyorsun..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim