hala hoca diyosunuz beğenmediğiniz avcı osura osura sıkıntıdan patlata patlata çoğu maçı beraberlikle bitirirdi son dakikalardada asla gol yemezdi. ASLA DİYORUM.
hala hoca demiyorum. hoca taktiksel olarak saçmalıyor diyorum. Trabzonspor un sorunu bambaşka. bazı şeyler kanıksanmış. normalde bu yönetimin yaptığının yarısını başka yerde yapsan seni yüce divanda yargılarlar. bizimkini tek adam kongreye sokuyoruz. sağda solda destek yarışına giriyor. bu seviye ayrı hainlik boyutunda.
savunduğun abdullah da bu halde olmamızın baş mimarlarından biridir. yorulmaya gerek yok.
Bu yönetim karşısına aday çıkmasa bile, yok biz batırdık, Trabzonspor tarihinin en kötü yönetimiyiz diyip çekip gitmesi lazım. Trabzon’da şehir içinde utancından gezemiyor olmaları lazım.
Klübü düşürdükleri hal tam bir rezalet.
Trabzon eski trabzon olsa gezemezler son 20 sene de sehirin onceligi trabzonspor degil artik baska seyler oldugi icin kimsenin umurunda degil olan biten emin ol uzulen dertlenenler su durumda azinlikta..sampiyon baskan sadri senerin kafasina sise atarak gonderenler su rezil ertoyu bas taci yapiyorlarsa sebebi tamamen duygusal!!
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Maç 1.1 olunca pozisyon ofsaytse berabere biter dedim . Golse yeniliriz dedim. Kararimi değiştirdim Rize ikinci yarı bizi ezer. Bu takım hiçbir haltı beceremez. Tamamıyla vasatlardan kurulu aşırı yeteneksiz bir takım var. İşe yarayacak olanları da kronik sakat veya yaşlı. Uğurcan bile salmış artık. Bize geçmiş olsun bu saatten sonra. Artık tek hedef kaldı, i da küme düşmek.
Yorum