Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 12.Hafta | Ç.Rizespor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hala hoca diyosunuz beğenmediğiniz avcı osura osura sıkıntıdan patlata patlata çoğu maçı beraberlikle bitirirdi son dakikalardada asla gol yemezdi. ASLA DİYORUM.
    hala hoca demiyorum. hoca taktiksel olarak saçmalıyor diyorum. Trabzonspor un sorunu bambaşka. bazı şeyler kanıksanmış. normalde bu yönetimin yaptığının yarısını başka yerde yapsan seni yüce divanda yargılarlar. bizimkini tek adam kongreye sokuyoruz. sağda solda destek yarışına giriyor. bu seviye ayrı hainlik boyutunda.
    savunduğun abdullah da bu halde olmamızın baş mimarlarından biridir. yorulmaya gerek yok.
    from BOGAZIÇI

Yorum

• Bu kadar pıaurık bir takım görülmedi maalesef Şenol Güneş de şu ana kadar fecaat
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Neden o kadar kendinizi harap bitap ediyorsunuz ki dostlar.

Rize bizden çok daha iyi bir takım.

Şansa bala gol attık, adamlar bizi ezdi resmen sahada.

Rahat galibiyet alırlar demiştim zaten, adamların buz gibi golunu de yediler.

İkinci yarı 2 tane daha yeriz, rahat olun.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş in iyi bir antrenör olmadığını, kurulu hazır kadrolarda hocalık yaptığını da herkes görmüş oldu.

Denswil 5 maç daha oynasa sözleşmesi uzayacak, hala onu oynatıyor. Ozan, Lundstram, Okay tercihleri yüzünden bile kovulması gerekiyor.

Yeni başkan ile genç ve hırslı bir teknik adamla kadro devre arası komple yenilenmeli.
          ŞG gelirken başarı bekleyenler azınlıktı.

ŞG’den beklenti bu kötü kontratlardan çıkmamızı sağlayacak bireysel performans artışı sağlamasıydı.

Onu da yapamıyor bunlardan fesh ile çıkacağız.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu yönetim karşısına aday çıkmasa bile, yok biz batırdık, Trabzonspor tarihinin en kötü yönetimiyiz diyip çekip gitmesi lazım. Trabzon’da şehir içinde utancından gezemiyor olmaları lazım.

Klübü düşürdükleri hal tam bir rezalet.
            Trabzon eski trabzon olsa gezemezler son 20 sene de sehirin onceligi trabzonspor degil artik baska seyler oldugi icin kimsenin umurunda degil olan biten emin ol uzulen dertlenenler su durumda azinlikta..sampiyon baskan sadri senerin kafasina sise atarak gonderenler su rezil ertoyu bas taci yapiyorlarsa sebebi tamamen duygusal!!
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Maç 1.1 olunca pozisyon ofsaytse berabere biter dedim . Golse yeniliriz dedim. Kararimi değiştirdim Rize ikinci yarı bizi ezer. Bu takım hiçbir haltı beceremez. Tamamıyla vasatlardan kurulu aşırı yeteneksiz bir takım var. İşe yarayacak olanları da kronik sakat veya yaşlı. Uğurcan bile salmış artık. Bize geçmiş olsun bu saatten sonra. Artık tek hedef kaldı, i da küme düşmek.

Yorum

• Değişiklik yok
                ( ゚д゚)

Yorum

• Bu kadroyu kuran ekibe çay, çorba verenlerin dahi ilişiği kesilmeli. Yeniden başlamak bunlara birakilmamalı.

Yorum

• yine değişiklik yok. çok iyi oynuyoruz ya tabi. la havle
                    from BOGAZIÇI

Yorum

• Banza ayrı bir seviye de kötü.

Öyle böyle kötü değil.

Kötü kelimesi bile kendisini tarif etmez yani.

O derece kötü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Banzaya da penalti atmasi icin 4 milyon avro bagladik sanirim kiralik ustelik..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Değişiklik?
                          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Şenol hocam sana da güle güle. Hiç kusura bakma. 11 hafta oldu, hiçbir etkin olmadi. Ben de bu kadar hocalık yaparım, hem para da almam.

Yorum

• degisiklik yok
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Şenol hocam bizi kaostan kurtardı. Teşekkürler hocam.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
                                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim