Kötü Lundstram şu orta sahada iyi gözüktü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Hatayspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hatay çok kötü takım,olmayan pozisyondan gol yedik.
Bardhi,boş kaleye atamayacaksan neyi atacaksın..
Bardhi ve Okay'ı çıkar.Stopere Ali Şahin'i koy.Lundstarm-Mendy-Cham orta sahası yap.Radikal işler yapmadan bu iş zor.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Zaten bardi futbolcu falan değil hocam rahat olİlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcular hakkinda 6 hafta uprum yapmayacagim demiştim kastettigim yeni gelenlerdi
Bardi eskiden oldugu icin yorum yapmak serbest bana
Senol güneşe acimaya başladım
Kendime aciyorum zaten
Yorum
-
Bu kadro maç felan çeviremez, hayal dünyasında yaşamayalım.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. yarıya Chamla çikarız. İkinci yarı maçı çeviririz gibi bence. Aslında Okayin yerine Mendyi çekebilsek, Cham her halükarda şu haliyle bile Bardhiden iyidir.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Umarim 5 hafta sonra daha fazla futbolcu degil bu diyecegimiz olmaz ama olmayacak duaya amin diyorum sanirimİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten bardi futbolcu falan değil hocam rahat ol
Yorum
-
herhangi bir sol bekin Eren den daha iyi olma olasılığı çok yüksek. Takımda Erenden başka bir sol bek varsa bence de o oynamalı.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallaha Erenden çok daha dengeli futbolcu. İyi adam demiyorum. Erenden daha iyi diyorum.from BOGAZIÇI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum