Bardi okay bidaha bı takımda ilk 11 çıkarsa şenol güneş benim için biter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Hatayspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk yarı
Okay 1/10
Bardhi 0/10
Lundstram 5/10
Bu orta sahayla ilk yarı 1-0 bitmesi dahi mucizeydiEn son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 05.10.2024, 19:51.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Kinlidir trabzonlu olupta rakip olduysa onlardan daha çok kinlisini bulamazsın sahada. Ölümüne oynarlar. Pislik yapan gördünüzmü bilinki trabzonludur. Sebebi takıma girememek orda burda oynamak işte aşağılık kompleksiİlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörkem piçi birde trabzonlu bu ne kin o.....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Bunu alacaktık sonra vazgeçtik. Kini ondan olabilirİlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörkem piçi birde trabzonlu bu ne kin o.....
Yorum
-
5 hafta mı oldu ne oldu bir teknik direktör değişimi bir takımı hiç mi etkilemez arkadaş. hala daha bardhi izliyoruz, mendy stoper. şikayet ettiğimiz ne varsa hepsi yerli yerinde, değişen ne?
bardhi'nin bu zamana kadar ne katkısı oldu? ne bekliyorsun bundan? anasını skti takımın aldığı her topu ezmesi yetmiyor gibi buz gibi golden etti herif. her hafta aynı yanlışı yapsın diye mi getirildi takımın başına? cham'ı oynat kardeşim, 3 yıl sözleşmen var adamla. öğret, geliştir. özgüven kazandır, belki satar para kazanırız. sene sonu sözleşmesi bitecek olan vitaminsizi niye izletiyorsun bize?
Yorum
-
Salih malkoçoğlu şu okayı top diye oynar. Bardi’yi 11 oynatan adamın hiçbir mazereti olamaz.İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocam kızıyorsun ama bir değişiklik göremiyoruz. bu kafa devam ederse sen de yakında yolcu olursun. Okay bağırdı ben sıçıp duruyorum çıkar beni diye ısrarla sahada tutuyorsun. devrede de çıkarma bari ikinci yarı başında 2-0 olsun hepimiz rahatlayalım.
Yorum
-
Vallaha Erenden çok daha dengeli futbolcu. İyi adam demiyorum. Erenden daha iyi diyorum.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarisic oynamadığı için Eren'den üstün sanıyorsunuz. Aynısı Orsic için de yapıldı. Trezeguet gittikten sonra gördük Orsic'i. Devre arası Bjelica hocamın yanına göndersek çok iyi olur Barisic'i falan."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Görkem vurup atıyor
jon ve bardi yapamıyorhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
ikinci yarı vurmalıyıoz bu it de kırmızı görsün inşallahİlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu alacaktık sonra vazgeçtik. Kini ondan olabilirBordomavi.net - Orhangazi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum