Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Hatayspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bardi okay bidaha bı takımda ilk 11 çıkarsa şenol güneş benim için biter
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk yarı

Okay 1/10
      Bardhi 0/10
      Lundstram 5/10

Bu orta sahayla ilk yarı 1-0 bitmesi dahi mucizeydi
      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 05.10.2024, 19:51.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ya bu Lundstram'da eşek. Biri bu adamı alırken aman ha sakın kaleye şut atma,kaleden uzak ol felan diye tembihlediler mi? Kalenin ağzında geriye pas çıkarıyor akıllı zımbala kaleye be adam.

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          görkem piçi birde trabzonlu bu ne kin o.....
          Kinlidir trabzonlu olupta rakip olduysa onlardan daha çok kinlisini bulamazsın sahada. Ölümüne oynarlar. Pislik yapan gördünüzmü bilinki trabzonludur. Sebebi takıma girememek orda burda oynamak işte aşağılık kompleksi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            görkem piçi birde trabzonlu bu ne kin o.....
            Bunu alacaktık sonra vazgeçtik. Kini ondan olabilir

Yorum

• 5 hafta mı oldu ne oldu bir teknik direktör değişimi bir takımı hiç mi etkilemez arkadaş. hala daha bardhi izliyoruz, mendy stoper. şikayet ettiğimiz ne varsa hepsi yerli yerinde, değişen ne?

bardhi'nin bu zamana kadar ne katkısı oldu? ne bekliyorsun bundan? anasını skti takımın aldığı her topu ezmesi yetmiyor gibi buz gibi golden etti herif. her hafta aynı yanlışı yapsın diye mi getirildi takımın başına? cham'ı oynat kardeşim, 3 yıl sözleşmen var adamla. öğret, geliştir. özgüven kazandır, belki satar para kazanırız. sene sonu sözleşmesi bitecek olan vitaminsizi niye izletiyorsun bize?

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şenol hocam kızıyorsun ama bir değişiklik göremiyoruz. bu kafa devam ederse sen de yakında yolcu olursun. Okay bağırdı ben sıçıp duruyorum çıkar beni diye ısrarla sahada tutuyorsun. devrede de çıkarma bari ikinci yarı başında 2-0 olsun hepimiz rahatlayalım.
                Salih malkoçoğlu şu okayı top diye oynar. Bardi’yi 11 oynatan adamın hiçbir mazereti olamaz.

Yorum

• Bardi kadro dışı olmalı. Okay da yedeğe.

Yorum

• Allah tan rakip Hatay. Çok kötü bir takım. Biraz düzgün bi takım olsa maç bitmişti. Misal bugün Göztepe yi izledim, çok derli toplu oynuyorlar. Ligin en kötü oynayan 3-4 takımından biriyiz maalesef. Mevcutlarla iyi bir şey çıkması da çok çok zor.
                    There is no spoon...

Yorum

• Futbolcular hakkinda 6 hafta uprum yapmayacagim demiştim kastettigim yeni gelenlerdi
                      Bardi eskiden oldugu icin yorum yapmak serbest bana
                      Senol güneşe acimaya başladım
                      Kendime aciyorum zaten

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barisic oynamadığı için Eren'den üstün sanıyorsunuz. Aynısı Orsic için de yapıldı. Trezeguet gittikten sonra gördük Orsic'i. Devre arası Bjelica hocamın yanına göndersek çok iyi olur Barisic'i falan.
                        Vallaha Erenden çok daha dengeli futbolcu. İyi adam demiyorum. Erenden daha iyi diyorum.
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Görkem vurup atıyor
                          jon ve bardi yapamıyor
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• “Kazanmak istemeyen Trabzonspor” varmış demek ki hocam

Yorum

• Bu takım bu sezon en fazla ilk 10'a girer girerse, tarihte ki en kötü kadro bence..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunu alacaktık sonra vazgeçtik. Kini ondan olabilir
                                ikinci yarı vurmalıyıoz bu it de kırmızı görsün inşallah
                                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim