Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Hatayspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bjelica'nın 4G 4 B aldığı ilk 8 hafta fikstüründe Avcı 2G 1B 5M aldı.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi de niye maç kazanamıyoruz diyerek enkaz edebiyatı yapıyorsunuz.. O takımı Bileicha'dan 8 maçta 4 mağlubiyet alarak devralan ve Fener ile GS nin at başı olduğu yarışta, kendi yapmadığı transferler ile 3. olarak tamamlamış bir hocaydı ve hiç ağlamamıştı.. Şimdi en iyi 10 luk hedefi koyabilecekmiyiz göreceğiz...
Geçiniz.
Avcı ağlamış ağlamamış kime ne?
Eline aldığı her oyuncuyu performans olarak düşüren, oyuncuları kaybettikten sonra sürekli transfer talep eden bir adam.
Başarı sürdürülebilir ekonomi ile üreterek sonuç alabilmektir.
Yoksa maaş ödeyemez hale gelen bir takım olarak sürünürsün.
Avcı'nın sakatlık ölçen cihazında bilimsel veri edebiyatı yapan sürüngen kesim, bugün futbolcuların fizik olarak bitik olmalarına getirilen bilimsel açıklama ile dalga geçiyor.
İbretle ve hüzünle izliyorum bu çaresizliği.
Leverkusen Dortmund ve Bayern'in önüne geçerken nasıl tempo yaptığını, oyuncuların nasıl bir fizik güce sahip olduğunu açar izlersiniz.
Ondan sonra da buraya gelip Samsunspor örneğini verecek kadar da şirazeyi kaybeder insanlar.
Aslında şecaat arz ederken sirkatin söylemektesiniz de farkında değilsiniz.
Bugünün futbolu fizik güç üzerine kuruludur.
Fizik gücü yetersiz hiçbir takım rekabet edemez.
Avcı yetersizinin hem takımın genel kurgusunu yanlış planlaması, hem de oyuncuları yatıra yatıra fizik olarak 45-50 dakikalık bir takım ortaya çıkarmasının sonuçları elbette olacaktır.
Hala buraya gelip Avcı güzellemesi yapacak utanmazların hafızası balıklar ile eşdeğer olabilir.
Lakin ne Bjelica ile aynı fikstürde aldığı sonuçları, ne de karşımıza geçip "ne, hedefimiz avrupa mı" diyecek kadar küstahlaşan soytarılık seviyesini unutmuş değiliz.
Mevcut kadronun bireysel oyuncu kalitesi olarka enkaz olmadığını Avcı varken de söylüyordum, bugün de söylüyorum.
Zaten günde çift idmana çıktığı anda 10 oyuncunun adale sakatlığı yaşamaya başladığı yerde oyuncu kalitesi konusunda yorum yapılmaz.
Bununla "bilimsel veri ehe ehe" diye dalga geçecek zurnanın son deliği arkadaşların bilimsellik deyince Avcı'nın pr şovları dışında birşey anlamadıklarını da görmüş olduk.
Yorum
-
Avcı zehrini almış bir takımın sene başı transfer ve kamp dönemini Avcı ile geçirirse sadece avrupayı değil, iyi ihtimal bütün seneyi, belki de önümüzdeki 1-2 seneyi kaybedeceğini söylediğimizde sabır telkin edenler, iki adım ötede zırlasın.
O gün bunun geleceğini göremeyenlerin bugün Şenol Güneş'e veya oyunculara kelam etmek gibi bir hakkı yoktur.
Yorum
-
2 senedir adam gibi bir 8 numara (çift yönlü, oyun kuracak, skorer) alamayan hoca da başkan da olmaz olsun. Avcı zaten hak ettiğini gördü. Ama balık baştan kokar bunu unutmayalım. TS yönetimsel sorunlardan kurtulmadan 1 ileri 2 geri sürünür durur. Bu başkan ile sportif bir başarı beklemiyorum.bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
Şenol Hocam da yanda bir TS taraftarı gibi çıldırıyor. Olacak iş değil halısaha topcusu gibi futbolcular var elinde. Ya son senesinde Trecege gonderip Orsic tuttular ellerinde. Şaka gibi
8 numaramız da Bardhi-lustram ne planlama ama.
bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
%100 katılıyorum. BAÅŸkan ve yönetim asıl sorun.İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda bazi kisler gercek hayati bilgisayar oyunu ile karistiriyor.
Takim sezon öncesi hic hazirlanmamis ve Fizik/kondisyon olarak bitik.
Fizik/Kondisyon yoksa istedin kadar teknik taktik yap etkisi sinirli olur.
Fizik/Kondisyon yoksa Antremanda veya macta biraz fazla zorlarsa sakatlik kacilmaz.
Birde bizim takim gibi yasli takim ise etkisi daha büyük.
Biz bu sezonu Sezon hazirlikta kaybettik.
Simdi toparlamaya calisiyoruz.
Waka Visca yasi ve yukarda olan durum yüzünden 90 dakika kaldiramiyor.
Alternatif lazimdi burda da sezon öncesi olmayan transfer planlamasindan gümledik.
Aylarca 2-3 topcu pesinden kostuk.
Sonra gene belli pozisyonlarda oyuncular yigidik.
daha 9-10 mac var günes o zaman alternatifleri takim icerisinde bulmali.
olmadi soguk suya atmali daha beter olamaz bizim icin.
Devre arasi kadar bu izdirap sürer sonra düzelme olur bir nebze.
Lig berbat 2. yari toparlariz puan olarak ama en iyi ihtimal 4 oluruz.
Ha erto kaldigi süre zaten biz sürünmeye devam ederiz günes de fazla birsey degistiremez.
asil sorun erto.Ama suni gündemler ile herseyi bertaraf ediyor millet asil sorunu konusmuyor.bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
A.avcı bu takımı resmi olarak 38 yıl sonra şampiyon yapmıştır ve efsaneler arasına girmiştir. bakmayın onu çekemeyenlerin saçma sapan argümanlarla laf söylemesine. Ne zaman başka bir hoca gelir Tsyi yine şampiyon yapar o zaman kıyaslama başlayabilir. O yüzden A.avcı Ts için oldukça başarılı olmuş bir hocadır, makus talihi yend sonuçta, 2 süper kupası da var ek olarak.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim takım sanki hayatının her döneminde çok kaliteli oyunlar oynuyormuş ve geleni geçeni madara edecek skorlar alıyormuşçasına daha sezon başlamadan söylenmedik söz bırakılmadı burda. Oyuncularımızın ne kadar kıymetli olduğu, gençlerimizin tutulamadığı ama şans verilmediği , genç oyuncu düşmanı mı dersen, kendi aldırdığı oyuncuyu oynatıyor diğerlerini oynatmıyor falan filan, hatta Visça yı oynatmak için bir sürü oyuncuyu harcadı mı denmedi , Orsiç gibi bir oyuncuyu kendi almadı diye harcıyor mu denmedi, Wakame'yi, sırf başarı kendine yazılsın diye takımdan gönderdi mi denmedi, Enis Destan gibi bir forvet varken diye forvet arıyoruz diyen bile çok oldu.
İşi o kadar abarttılar ki, Avcı kendine puan ortalaması yapıyor diyerek, kazanılan galibiyetleri sahiplenmeyen ve küçümseyenlerin şımarıklığına da tanık olduk burda
Hepsini not ettim ve hiç biri hafızamdan çıkmıyor
**
Takımın mali yapısı ortada ve bilerek ve isteyerek sırf bu sene iyi transfer yapacağız diyerek , geçen yıl yaptıkları transferleri iş olsun diye yaptığını söyleyen bir başkanımız da varken ( açın videolarda göreceksiniz ) (Esas bu seneye hazırlanıyorduk sırf yarışmacı gözükelim diye ölü yatırımlar yaptık önceki sene) diyen başkanımızı söylüyorum
Hal böyleyken, Bu sene hedeflerinde de , Üç istanbul takımının Avrupa'da haftada 3 maç oynayarak zorlanacaklarını ve bu arada karambolden sıyrılırız ve tepede oluruz planlamasıyla sezona giren ve Avrupa'nın herhangi bir kulvarında olmamayı tercih eden ve bu doğrultuda en kritik mevki transferlerini bile bile yapmayan ve bile isteyerek Avrupa'ya veda etmeyi bir planlama olarak yapan bir yönetimin terbiyesizliğine şahit olduk
ve Ligde ilk maçımız ve hayatımız boyunca en son 10 sene once yenebildiğimiz Sivas'ı , neden deplasmanda yenemedik diye , oluşturulan algı ve karşılığında, her zaman olduğu gibi bedel ödeyen Hoca olacağı için hocayı gönderdik ve bunun için sayfalarca yazı ve veriler paylaşıldı
Sonuç? 2,1 puan ortalamasına sahip bir takım ve Hocayı beğenmeyenler, şimdi 7 maçta 6 beraberliğe mazaretler üretmeye devam ediyorlar.
Atak futbol oynayacaktık, hem de bu oyuncular ile de bunu yapmak pekala mümkündü değil mi, Olsun 3 yesek bile 4 atmak için oynayalım deniyordu. Yani her şey düzelecekti dimi? Bu sene için zaten vazgeçmiştiniz değil mi? O halde daha fazla vıdı vıdı yapmayı bırakın. Ve tam da istediğiniz gibi, gelecek sene bu oyuncular ile sezon başı kampında da daha iyi koşturarak şampiyonluğa oynayalım.
Toparlayarak yazayım. Avcı, bizim futbol felsefemize uygun bir hoca değildi evet, kabul ediyorum. Ama Avcı, bu ligde bu çöp oyuncular ile yarışmacı bir takım olmayı başarabilen bir hocaydı ve buna benzer bir çöp kadroya 3 tane (Hamsik, Bakasetas , Visça , Peres )kaliteli transfer ile seneler sonra şampiyonluk yaşatan bir Hocaydı.. 38 maçta sadece 2 mağlubiyet alan, İçerde ve dışarda oynadığı 8 derbi maçını da kazanmasını bilen, Fenerbahçe'yi deplasmanda 2 kere yenen ( tarihimizde kaç defa deplasmanda yenmişizdir acaba) bir hocaydı. Başarı eğer kupa ise, son 3 sezonda 5 tane kupa kazandırmış bir adamdı. Görevini yaptı ve gitti , teşekkür ediyorum
Şimdi ise, Sanki bütün transferler onun transferleriymiş gibi, yönetimin hiç bir kabahati yokmuş gibi, Günah keçisi olarak onu seçtik ve tarihimizin en çok kupa kazanan bir başka Hocasını Şenol Hocamızı göreve getirdik..
Şimdi de niye maç kazanamıyoruz diyerek enkaz edebiyatı yapıyorsunuz.. O takımı Bileicha'dan 8 maçta 4 mağlubiyet alarak devralan ve Fener ile GS nin at başı olduğu yarışta, kendi yapmadığı transferler ile 3. olarak tamamlamış bir hocaydı ve hiç ağlamamıştı.. Şimdi en iyi 10 luk hedefi koyabilecekmiyiz göreceğiz...
Hiç bir hocaya takıntım yok. Ne kadar başarısız olursa olsun, Şenol Hoca için de ağzımdan istifa sesleri duymayacaksınız ama Avcı istifa başlıkları açanların, Şenol Hoca istifa başlığı açmak için yarışacaklarına adım gibi eminim
Ancak ne olduysa şampiyonluk sonrasında oldu. Yapılan bir dünya transferden neredeyse hiçbiri tutmadı , tutanlar ise elde tutulamadı. BU transferleri kim onayladıysa sorumlu odur. 1. yönetim 2. hoca
Takımın ana sorunu oyuncu kalitesizliği dedik anlatamadık. Tamam kondisyon sorunu da vardır ancak Türkiye ligi için hangi takımın kondisyonu iyi ki. Bakın Şenol güneş gelince bir dünya sorun çzöülecekti, herkes uçup kaçacaktı, gelinen nokta ortada. Emin olun mevcut oyuncularla çok sert bir kamp yapsan bile aşağı yukarı alcağımız neticeler bunlar. En fazla 3-4 puan daha fazla alırdık. Yani artık şu kondisyon hikayesini geçelim.
Bizim asıl meselemiz kadro kalitesini nasıl arttırırız olmalıdır. 7 maça çıktık, sadece bjk maçı ki o da evimizdeydi hepsi yenmemiz gereken rakiplerdi. Şimdi zor fikstür başlıyor ( başak, göztepe, fb). Eğer bu 3 maçı da kötü geçersek kabus görürüz. Devre arası için şimdiden kadro kalitesini arttıracak isimlerle anlaşılmalı, yoksa sezon çok kötü geçecek.
Bu arada mevcut sonuçlarda Şenol hocanın hiçbir kabahatı yok. A.avcı da devam etseydi, f. tekke de gelseydi , ya da atıyorum başka x bir hoca da gelseydi aşağı yukarı bu sonuçlar alınacaktı.
Devre arası mutlaka lider bir orta saha ve skorer,hızlı bir kanat oyuncusu alınmak zorundadır. Orsicle, dragusla, bardhi ile olacak iş değil.
Bir de bir dünya eksik oyuncu var deniyor, kim bu oyucnular Savic, denswill, umut bozok, enis destan, nwakame, h. türkmen, serkan. Savic ( hala daha bir faydasını görmedik), Nwakame ( 30 dakikalık oyuncu oldu artık) hariç ( ki bu iki oyuncu iki sene boyunca daha bir dünya maç kaçıracaklar) hiçbiri eksik bile sayılmaz. Mevcut durumdan kaliteli transfer hariç ben çıkış görmüyorum. Yönetimin trasnferdeki beceriksizliğ ve şenol hocanın yıllardır bu toplara girmemesi de korkutuyor beni.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 07.10.2024, 11:43.
Yorum
-
Kesinlikle katılıyorum, Bu sözleri bana söylediğinizi de düşünmedim zatenİlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA.avcı bu takımı resmi olarak 38 yıl sonra şampiyon yapmıştır ve efsaneler arasına girmiştir. bakmayın onu çekemeyenlerin saçma sapan argümanlarla laf söylemesine. Ne zaman başka bir hoca gelir Tsyi yine şampiyon yapar o zaman kıyaslama başlayabilir. O yüzden A.avcı Ts için oldukça başarılı olmuş bir hocadır, makus talihi yend sonuçta, 2 süper kupası da var ek olarak.
Ancak ne olduysa şampiyonluk sonrasında oldu. Yapılan bir dünya transferden neredeyse hiçbiri tutmadı , tutanlar ise elde tutulamadı. BU transferleri kim onayladıysa sorumlu odur. 1. yönetim 2. hoca
Takımın ana sorunu oyuncu kalitesizliği dedik anlatamadık. Tamam kondisyon sorunu da vardır ancak Türkiye ligi için hangi takımın kondisyonu iyi ki. Bakın Şenol güneş gelince bir dünya sorun çzöülecekti, herkes uçup kaçacaktı, gelinen nokta ortada. Emin olun mevcut oyuncularla çok sert bir kamp yapsan bile aşağı yukarı alcağımız neticeler bunlar. En fazla 3-4 puan daha fazla alırdık. Yani artık şu kondisyon hikayesini geçelim.
Bizim asıl meselemiz kadro kalitesini nasıl arttırırız olmalıdır. 7 maça çıktık, sadece bjk maçı ki o da evimizdeydi hepsi yenmemiz gereken rakiplerdi. Şimdi zor fikstür başlıyor ( başak, göztepe, fb). Eğer bu 3 maçı da kötü geçersek kabus görürüz. Devre arası için şimdiden kadro kalitesini arttıracak isimlerle anlaşılmalı, yoksa sezon çok kötü geçecek.
Bu arada mevcut sonuçlarda Şenol hocanın hiçbir kabahatı yok. A.avcı da devam etseydi, f. tekke de gelseydi , ya da atıyorum başka x bir hoca da gelseydi aşağı yukarı bu sonuçlar alınacaktı.
Devre arası mutlaka lider bir orta saha ve skorer,hızlı bir kanat oyuncusu alınmak zorundadır. Orsicle, dragusla, bardhi ile olacak iş değil.
Bir de bir dünya eksik oyuncu var deniyor, kim bu oyucnular Savic, denswill, umut bozok, enis destan, nwakame, h. türkmen, serkan. Savic ( hala daha bir faydasını görmedik), Nwakame ( 30 dakikalık oyuncu oldu artık) hariç ( ki bu iki oyuncu iki sene boyunca daha bir dünya maç kaçıracaklar) hiçbiri eksik bile sayılmaz. Mevcut durumdan kaliteli transfer hariç ben çıkış görmüyorum. Yönetimin trasnferdeki beceriksizliğ ve şenol hocanın yıllardır bu toplara girmemesi de korkutuyor beni.
Yaşım 48, aldığımız resmi şampiyonlukların tamamında dünyaya gelmiştim. En eski hatırladığım 1981 şampiyonluk kutlaması , 5 yaşında idim ve babamın omuzunda ve silah sesleri içerisinde kutlanan şampiyonlukta bende vardım ( Rize-Ardeşen ) . Bugun 40 yaş altında olan taraftarlarımız ise tek şampiyonluk kutlamasını 2022 de yaptılar.
Çıkmış birileri avzı mavzi diyerek makara yapıyor..
Elbette şampiyon yaptı diye sonsuza kadar kimsenin kredisi olmaz ama bu şekilde de ligin 1. haftasında bir adamın kıçına teneke bağlanmaz. Ahı tutar derler ya, pek inançlı değilim ama tutarYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
+1İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilletin topçusu uçaktan inip maça çıkıyor. Bizimkilerde hep bi bahane. Lig devam ederken oyuncuya niye yükleme yapılamıyor mesela? Yükleme ne bu arada
Yorum
-
İyi ve kaliteli oyuncu isterse 1 yıl maç yapmasın ve antreman yapmasın. Topu ayağına aldığı zaman kalitesini gösterir. Tamam kondisyonu oynamaya yetmez ama top ayağına geldi mi dersin ki bu adam iyi futbolcu. Bahsettiğimiz lig türkiye ligi. Tempo ile kondisyon ile pek ilgisi yok bu ligin. Oynamaya niyeti olan bir kaliteli oyuncu 1 ayda Türkiye ligi standartlarında rahat bir şekilde oynayabilir. Şimdi bardhi istediği kaliteli idmanı yapsın, hatta gitsin city idmanlarına katılsın vereceği belli bir oyuncu. Nwakameyi görüyoruz 2 yıldır antreman mı yaptı, adam topu ayağına alınca ben futbolcuyum diyor.İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+1
O yüzden takımın ana sorunu antreman yapmaması filan değil, KALİTE sorunudur.
Yorum
-
A.avcının gönderilişi geç alınmış bir karardır, bjk kupa maçı sonrası bile ayrılık olabilirdi. Mevcut kadronun kurulmasında kimlerin emeği varsa Ts ile ilişiği kesilmelidir. Çünkü kurulan kadro Türkiye ligi için en fazla 4.lük kadrosudur. 4.olmak için de bu kadar para harcanmaz.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum, Bu sözleri bana söylediğinizi de düşünmedim zaten
Yaşım 48, aldığımız resmi şampiyonlukların tamamında dünyaya gelmiştim. En eski hatırladığım 1981 şampiyonluk kutlaması , 5 yaşında idim ve babamın omuzunda ve silah sesleri içerisinde kutlanan şampiyonlukta bende vardım ( Rize-Ardeşen ) . Bugun 40 yaş altında olan taraftarlarımız ise tek şampiyonluk kutlamasını 2022 de yaptılar.
Çıkmış birileri avzı mavzi diyerek makara yapıyor..
Elbette şampiyon yaptı diye sonsuza kadar kimsenin kredisi olmaz ama bu şekilde de ligin 1. haftasında bir adamın kıçına teneke bağlanmaz. Ahı tutar derler ya, pek inançlı değilim ama tutar
Ancak A.avcının elde ettiği başarı asla değiştirilemeyecek bir şeydir. Ama futbolda dün yoktur. A.avcı şampiyon olduğu süreçte çok başarılı olmuştur, sonrasında ise başarısız olmuştur. Özellikle şampiyonluk sonrası alınan neredeyse her oyuncu karavana çıkmıştır (onuachu ve munier hariç.)En son emre6117 tarafından düzenlendi; 07.10.2024, 13:52.
Yorum
-
Istanbul takimlarida son 2 sezonda cok transferler yapti cogusu tutmadi ancak gs ve febe takiminin omurgasi saglam oldugu icin fazla sallanmadan idare ediyorlar bizde takimin omurgası dagilmis durumda gelenlerin yeni bir saglam omurga olusturmasi hem zor hemde zaman istiyor banza simdilik iyi cikti diyelim pedro fena degil lundstram biraz kipirdadi cihan dragus daginik ama cok istahli zorluyorlar serdar savic idare ettiler
Yorum
-
Sefer şu ara Uğurcan'a sallamasak mı? Olmasa puan bile alamayacaktık herhalde bu sezona baya iyi başladı.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu kimsenin konusmadigi gibi, kalecimizin de hiç umrunda degil sag olsun
sokacam o verilere sonunda ben de, millet kafayi yemis ya yok bilimsel veri yok yükleme yok makina yok bilmem ne.....( ゚д゚)
Yorum
-
Herkes yeri geldiğinde abartıp övüyor, biraz da denge olsun kfjdhİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefer şu ara Uğurcan'a sallamasak mı? Olmasa puan bile alamayacaktık herhalde bu sezona baya iyi başladı.
Hayır yâni 2 senedir utanmıyor mu Erce'den kötü kalecilik yapmaktan ?
Üzerine gelen topu yumrukladığında bile adamı övecek millet, bu kadarı da fazlaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İki senedir herkes saydırırken sanki dengeliyordunİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes yeri geldiğinde abartıp övüyor, biraz da denge olsun kfjdh
Hayır yâni 2 senedir utanmıyor mu Erce'den kötü kalecilik yapmaktan ?
Üzerine gelen topu yumrukladığında bile adamı övecek millet, bu kadarı da fazla
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum