Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah sana şifa versin renktaş, Çünkü, yazılanı ve konuşulanı okuyup da anlayamamak ciddi bir hastalıktır.
    İsyanın neye? Hoca gitsin de kim gelirse gelsin diyen siz değilmiy diniz. Tamam Hoca gitti ve gitmesi gerekiyordu çünkü saha sonuçları gelmiyordu. Yerine de benim çok değer verdiğim alınabilecek en iyi Hoca hem de adaşım birisi geldi.

Eee.. Hoca gönderdiğinde, yerine gelen hocanın, Eski Hocanın enkazını devralmış gibi davranacağını ve mazaretinin bu olacağını bilmiyor muydunuz? Hoca değiştirmenin riski bu idi ve alındı ..

Benim için sıkıntı değil, Ben Trabzon'nun hocası kim ise arkasında durmaya devam edeceğim. Ama siz vıdı vıdı etmekten vazgeçmeyeceksiniz.

Bu sezonu unutun arkadaş. Bu kadro Şenol Hocanın kadrosu değil ve bu kadro ile Şenol Hoca başarılı olamayacak ve her kötü maç sonrası bu akşam yaptığı gibi, sorumluluğunu aldığı kendisin kurmadığı kadroyu, kamuoyu önunde rezil rüsva etmeye devam edecek. Tıpkı benim de eleştirdiğim gibi, Haa Bu kadronun kurulmasında Avcı'nın dahili ne kadardır bilmiyorum, ama kim kurduysa hepsinin Allah belasını versin
    Avcı denen şark kurnazı ile devam edilmeliydi yani?
    Bu kadroyu kuran, takımı fizik olarak bitiren bu adamla devam etmeliydik.

Ya bir gidin de küfürsüz gün geçirelim.
    Edeple adapla şu akılsızlığa bir yere kadar!!!

Yorum

• Bu sene de kayıp sezon oldu.

Kupayı alıp UEFA Avrupa ligine ya da 3.4. olup en kötü Konferans Ligine kalabilsek iyi olur.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avcı denen şark kurnazı ile devam edilmeliydi yani?
        Bu kadroyu kuran, takımı fizik olarak bitiren bu adamla devam etmeliydik.

Ya bir gidin de küfürsüz gün geçirelim.
        Edeple adapla şu akılsızlığa bir yere kadar!!!
        Takımın bu rezil duruma gelmesinin en büyük sebebi AA'dır. NOKTA.
        ŞG hocamız maç sonu yaptığı açıklamalarda, bunu direkt söylemese de dolaylı yoldan AA'yı sorumlu tuttu.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• bjk maçındakı oyunun yerinde yeller esen bir maç oldu.Daha önce söyledik kadro yapımızdaki birçok oyuncu hem kontra atağa uygun hemde kalite olarak da anadolu takımı ayarında.isimde vereyim.bardhi,draguş,orsic,lundstram,eren,umut güneş bunlar tam tipik anadolu takımı topçusu.

Şenol hocaya söylenen bu maça o zaman ki kadroyla çıkacağız çünkü bu maç erteleme maçı cümlesini Şenol hoca yanlış anlamış galiba onun anladığı avcı hocanın o zaman ki onbiriyle sahaya çıkacaksın galiba çünkü draguşun merkez santraforda olmayacağını herkes görmüştü.Bidaha görmeye gerek yoktu.

umut bozok bu maç özelinde daha doğru tercih olurdu.Hazır değilse ilk 45 dakka kullanırdın sonucu alırdın.İkinci yarı gardı düşmüş ve üstüne gelen rakibine karşı kontra topçusu Draguşu sahaya atardın.

bjk maçında iyi oyun varkende dedim.Orta sahada iki çapa okay ve mendy anadolu maçlarında lüks ideal orta sahada bunlardan biri oynar onların önünde daha şutör ve pasör bakasetas gibi fred gibi colman gibi adamlar oynar.

Bir başka acı gerçekse Trabzonspor’un kaderi bu sezon 35 lik nwakarme ve viscaya kalmış durumda bu ikisi dışında kullandığımız hiçbir kanat oyuncusunun kalitesi Trabzonspor seviyesinde değil Şenol hocanın mutlaka yeni formüller üretmesi lazım.Mesela umut Bozok dan kanat forvet deneyebilir mesela Muhammed chamın birebir etkinliğini çizgide kullanabilir.Farklı arayışlar içine girmeliyiz.Avcı hocayı bitiren onbirle devam ederek birşey kazanamayız.

Dün akşamki maç anadolu takımı ile büyük takım görünümündeki anadolu takımının maçı gibiydi.Haddini bilerek oynayanın sistemi işlerken anadolu takımı seviyesindeki oyunculara büyük takım forması giydiren camianın sistemi doğal olarak arıza yaptı.

Kalecin penaltı çıkarmış doğal olarak sen morallenmişsin rakip daha düşmüşken bile gol yemeyi becerebilmek büyük marifet hepinizin elini sıkmak lazım.

Uğurcanın penaltı çıkarmasına sevindim demek ki isteyince oluyomuş ama keşke st gallen maçında o işi yapabilseydi.

Sonuç olarak şu anki durumda ne Draguş suçlu ne lundstram suçlu asıl suçlu onları bu takıma alanlardır.Boşuna oyuncuları ıslıklamaya gerek yok.Ben mayıs ayındayken demiştim draguş küçük takımın büyük oyuncusu olabilir ancak bize daha net santrafor lazım..Ben kahin değilim futbol bilgim ile bunu görebiliyosam kulüpte çalışanların hayli hayli görebilmesi lazımdı.

Birde Burak Yılmazla niye uğraşılır anlam veremiyorum Trabzonlu ve Trabzonsporlu değil öyle köküne kadar bağlılık niye beklersiniz ki.Trabzonspor sayesinde bugünlere geldim diyerek defalarca bizi onore etti zaten duymak istediğimizde buydu ve duyduk.Adamı rahat bırakın.

Yorum

• Hoca diyor ki, her tempolu koşu attığında bir oyuncu sakatlanıyor.

Topu kaptırdın geri koşuyorsun. Koşan oyuncu sakatlanıyor.

Karşında tempolu koşmak dışında meziyeti olmayan bir takım var.
            Buna niye çözüm üretemiyorsun?
            Çünkü koşamıyorsun. Tempolu koşuya karşılık veremiyorsun.

Bu hem oyuncu profili ile ilgili, hem de bitik fizik kalitesi ile ilgili.

Yalandan geviş getirmeye gerek yok.
            Şenol Hoca ile önce devre arasında eksik gidereceğiz, hem takımı yavaş yavaş fizik olarak yukarı taşıyacağız.

Akılsızca oyuncuları ıslıklamaya da gerek yok.
            Avcı denen Hoca kılıklı madrabazı ıslıklayacaktınız.
            Geç kaldınız!

Yorum

• dünkü oyuncular 150% kondisyona sahip olsun yine bundan çok daha farklısını oynamazlardı bence. beğenmiyorum

Yorum

• satılmış taraftar grupları draguş'u ıslıklamak kolay kulübün 3 senede içinden geçen iflasın eşiğine getiren abdullah avcı'yı 1 kere ıslıklayıp küfür ettiniz mi. geçen sene şenol güneş'e küfür ederken iyiydi dimi. aziz yıldırımın sözü aklıma geldi. bunlar paraya göre hareket eden omurgasızlardır. draguş'un ne suçu var bu adam zorla mı geldi buraya almasaydınız. ertuğrul doğan şuan süper ligdeki en acemi kulüp başkanı olabilir. şu adam kulüp kongresinde tek aday olarak seçime girip birinci oldu. muhtemelen sırf parası var diye karşısına aday çıkmadı.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dünkü izlediğimiz futbola benzemeyen müsabakanın mimarı Abdullah Avcı'yı öfkeyle yadediyorum.

Düzelmek için daha gidecek epeyce yolumuz var.

Cham, Visca, Banza ve Serdar gibi oyuncular olunca biraz daha toparlanacaktır takım ama asla umduğumuz seviyeye bu kadro kalitesi ile ulaşamayacağız.

En azdından devre arasına kadar...
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Taraftar da çok kötü. Oyunda olan futbolcuna tepki gösterdin hadi neyse de her topu ayağına aldığında ıslıklamak neyin kafası?

Top rakipteyken rakibi o kadar ıslıklamadınız
                    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Draguş, mevkisiz bir oyuncu ve bu adamdan asla verim alamayacağız

Cihan çanak, ne oynadığı belli olmayan ve kendi etrafında dönerek oyun oynayan , acemi çaylak

Denswil, 3 yıldır takımda ve hala kademe yapmasını bilmiyor

Eren, ileri çıkınca geri gelemiyor, Geride dursa rakipten top alamıyor, geçen senenin gol yedirme makinası iş başında

Bardi, O fizikle bu takımda olmaması lazım

Okay, hırsı var ama tank gibi

Mendy, en atletik oyuncu ama devamı yok

Orsiç, AA, onu niye oynatmıyor diyenlere neden oynatılmaması gerektiğini gösterircesine davranıyor

Uğurcan, Sezon başından beri harika işler çıkartıyor

Saviç, Çıt kırıldım

Pedro, Eren'nin hallicesi

Lundstram, Niye var ki

Ozan, Top oynamayı unutmuş

WAKAME , 40 yaşında da olsa, Futbol zekası ile iş bitirebilen sahadaki tek oyuncu

Umut Bozok, Hırsı ve fırsatçılığı ile 2. forvet olmayı hak etti

Poyraz, Ben atacağım heyecanıyla dolanan biri, hiç bir artısını göremedim
                      Tebrik ederim çok doğru tespitler. Ekleme de yapayım Pedro eh işte idare eder daha fazlası değil. Barisic tekniği ve fiziği iyi, savunması yetersiz ancak Erenin önündedir. Banza bjk maçı ile henüz test edemedik 2-3 maça daha net bir fikrimiz olur. Zaten Banza iyi çıkmazsa geçmiş olsun. Cham hala daha net fikrimiz yok. Topla oynamayı seviyor gibi ama çok top kaybı da yapıyor. Bir Nwakame kalitesinde değil bence ama her türlü BArdhi den iyidir herhalde.
                      Sonuç olarak aynen dediğiniz gibi eğer bu takım haddini bilerek oynamazsa, dün akşamki senaryalar tekrarlanır. Bu takım topun arkasında kalıp önce gol yemeyecek. Herkes çok daha fazla mücadele edecek. Yani bjk maçı 10 kişi kaldıktan sonraki o sıkıcı futbolu oynayacak.
                      Mevcut takımda iş yapabilecek oyuncular Uğurcan, Okay, Mendy, Nwakame, Visca, Cham ve Banzadır. bu 7 oyuncuyu mümkün olduğunca sahada görmeliyiz. Geri kalan 4 oyuncu artık o gün kim hazırsa o oynamalı. Kadroda temizlik şart.
                      Yalnız Şenol Güneş 3-4 maç daha böyle giderse istifa edebilir umarım oyuncular bir tepki verir.
                      13 transfere rağmen geçen seneden daha zayıf bir takım olduk. Scout ekibi de baştan oluşturulmalıdır mevcut scoutlar pek futboldan anlıyor gibi durmuyor, bu kadar karavana çok fazla.
                      En son emre6117 tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 09:35.

Yorum

• İlk olarak naimbektas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Orsici canlı izledin mi şu hali leş saç baş yoldurtuyor. Waka ölü haliyle orsic ten 10 gömlek üstün maalesef.
                        canlı izlememe gerek yok . transfermarkt sitesine girip baktım . istatistikleri gayet iyi . transfermarkt sitesine girip bakmak bir oyuncu hakkında hukum verebilmek için tek basına yeterlı bir argümandır .

bu şehir her şeyi göze alacak ama orsicten vazgeçmeyecek .
                        doğru olan budur.
                        daha yeni performansından bagımsız, başka hiçbir sebep olmadan , sırf kendi aldırmadı diye orsici oynatmayan, yada 70 den , 80 den sonra oyuna sokan avcıyı kovduk .
                        hiç düşünmeden şenoluda kovarız .
                        bu şehrin dinamikleriyle kimse oynamasın . bedeli ağır olur .
                        61

Yorum

• Şaka değil,abartı hiç değil...Biz bu oyunla küme düşeriz...Bizim şahane başkanda efsaneler arasına girer...

Şenol hoca bu kadro ile tarihi rezillik yaşayacaktır..Bu başkan ve yönetim,bu scout ekibi olduğu sürece bu takıma bırak futbolcuyu kaşık çatal bile almayın...Çünkü aldıklarınız draguş ozan lustram brısıc densvil ve ismini saymaya bile üşendiğim isimler gibi çıkar..
                          Trabzonspor da değişmesi gerekenler;
                          1- Başkan
                          2-Tüm yönetim
                          3-Scout ekibi
                          4-Alt yapı ekibi
                          5-Bir kaç kişi hariç tüm futbolcular
                          6-Taraftar

Hiç sağa sola vurmaya gerek yok.Ya herro ya merro..

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaos varmış da o yüzden kaostan çıkarabilecek hocayı seçmişiz. O yüzden Tekke değil de Şenol Güneş mis. Tamam görürsem selam söylerim.
                            F.tekke gelseydi bjk ve kayseri maçlarında çok da birşey değişmezdi. Ve önümüzdeki 2-3 maç daha böyle devam edebilirdi ki o zman F.tekke bırakırdı. Şİmdi Şenol hocanın doğal olarak çok daha fazla kredisi ve tecrübesi var. BU takımla başta da dedim Guardiola bile çok fazla bir şey değimez. İlk transfer döneminden itibaren kaliteyi arttıracak çok net adamlara ihtiyaç var, öyle ya tutarsa isimlere değil. Yoksa çok kötü bir gidişata gideriz. Yapılan 13 transferin kaç tanesini gs,fb, bjk alırdı. Buna göre konuşalım. Başkan da bu transferler hakkında konuşmalı ya da istifa etmelidir.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              canlı izlememe gerek yok . transfermarkt sitesine girip baktım . istatistikleri gayet iyi . transfermarkt sitesine girip bakmak bir oyuncu hakkında hukum verebilmek için tek basına yeterlı bir argümandır .

bu şehir her şeyi göze alacak ama orsicten vazgeçmeyecek .
                              doğru olan budur.
                              daha yeni performansından bagımsız, başka hiçbir sebep olmadan , sırf kendi aldırmadı diye orsici oynatmayan, yada 70 den , 80 den sonra oyuna sokan avcıyı kovduk .
                              hiç düşünmeden şenoluda kovarız .
                              bu şehrin dinamikleriyle kimse oynamasın . bedeli ağır olur .
                              Trabzonspor tarihinde bunlar var(!).
                              Hariçten böğürme Saadettin...

Ses ver tasmanı gevşetsinler.

Yorum

• hem icimizdeki hemde disimizdaki düsmanlara inat bu senol günes li Trabzonspor ne ederseniz edun maglup olmayacak. bu takima visca,banza,cham gibi oyuncular eklenecek, az sabir.
                                bir sözümde Trabzondaki taraftarlarimiza: daha ligin 4.maci, yeni transfer ettigimiz oyuncu isliklaniyor. rakip takima baski yapilacagina kendi oyuncumuza zarar vermekte üstümüze yok. yazik
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim