Bizim kadro, baskın top oynayamaz. Bu kadroda oynayamazdı, Bundan önceki de oynayamazdı. Bazıları '' Atak oynayalım ama yenemeyelim '' diye yazdı durdu burda.
Avcı gitti, bay bay
Ama bugun Şenol Hoca ne dedi '' Hoca, bir yere kadar, bir futbolcu eğer, büyük takımda oynuyorsa ve nasıl kademe yapacağını bilmiyorsa hangi hoca olursa olsun ne yapabilirsin ki? Doğru değil mi, Futbolcu önce sahada kendini gösterecek ki, sonra da senin verdiğin taktiği yerine getirebilsin. Kanada doğru ceza sahasından uzaklaşan adama, tekme sallayarak penaltı yaptırmanın, hangi taktikle alakası var, Ya da, 2 ye 2 yakalandığın pozisyonda adama gitmek yerine pozisyon almaya çalışarak feyk yemenin hangi disiplinle alakası var.
Net bir şey var, kadromuz kötü ve bu kadro, atak oyun oynayamaz. Her oynadığında da bu akşam düştüğümüz pozisyona düşeceğiz.
Eren ve Densvil ile kurulu bir bekin, rakibi tutması ve fiziken üstünlük sağlayarak rakipten top kapması mümkün değildir. Ne duracakları yeri biliyorlar ne de buna güçleri var..
Futbolcu istemedikten sonra sen ne verirsen ve üzgünüm ki, bu iki oyuncu özellikle bu iki oyuncu çok daha hoca eksiltir bu takımdan..
Umarım kesik yerler ve yerlerine çocuklar oynar, Bunlardan daha kötü oyun oynayacaklarını düşünmüyorum
Allah şifa versin kardeşim. Bu kafaları en son bu cemaatçi tarikatçı beyni yıkanmış tayfalarda görüyordum. Bir de şimdi bizde çıktı.
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Adem Yiğitin katılımından sonra izleyin. Avcı tarikatına mensuplar izlemesin. Çünkü onlar kopmuş artık gerçeklikten. Başka bir evrendeler. Adam üstü kapalı Avcı dönemini itin poposuna sokup çıkarıyor resmen,, hayatımda ilk defa sahada koştuğu için sakatlanan futbolcular görüyorum diyor hala örtülü Avcı savunuculuğu yapıp futbolcular kötü işte bakın gördünüz mü mevzu Avcı değil demeye getriyorlar. Kardeşim çok kötü bir kadro mühendisliği var + berbat bir teknik yönetimle birlikte zaten kötü olan yapının içine sı.ılması var. Kimse hikaye okumasın burada.
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Allah şifa versin kardeşim. Bu kafaları en son bu cemaatçi tarikatçı beyni yıkanmış tayfalarda görüyordum. Bir de şimdi bizde çıktı.
Allah sana şifa versin renktaş, Çünkü, yazılanı ve konuşulanı okuyup da anlayamamak ciddi bir hastalıktır.
İsyanın neye? Hoca gitsin de kim gelirse gelsin diyen siz değilmiy diniz. Tamam Hoca gitti ve gitmesi gerekiyordu çünkü saha sonuçları gelmiyordu. Yerine de benim çok değer verdiğim alınabilecek en iyi Hoca hem de adaşım birisi geldi.
Eee.. Hoca gönderdiğinde, yerine gelen hocanın, Eski Hocanın enkazını devralmış gibi davranacağını ve mazaretinin bu olacağını bilmiyor muydunuz? Hoca değiştirmenin riski bu idi ve alındı ..
Benim için sıkıntı değil, Ben Trabzon'nun hocası kim ise arkasında durmaya devam edeceğim. Ama siz vıdı vıdı etmekten vazgeçmeyeceksiniz.
Bu sezonu unutun arkadaş. Bu kadro Şenol Hocanın kadrosu değil ve bu kadro ile Şenol Hoca başarılı olamayacak ve her kötü maç sonrası bu akşam yaptığı gibi, sorumluluğunu aldığı kendisin kurmadığı kadroyu, kamuoyu önunde rezil rüsva etmeye devam edecek. Tıpkı benim de eleştirdiğim gibi, Haa Bu kadronun kurulmasında Avcı'nın dahili ne kadardır bilmiyorum, ama kim kurduysa hepsinin Allah belasını versin
En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 01:50.
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Şenol Güneş, bjk maçından sonra da epey olumsuz konuştu bu arada. Takım ileri gidip geri geliyor demişti. Daha ne desin?
Bu takımın savunma anlayışı kendi sahasına gömülmek. Hücum anlayışı da rakibin pres yapmadığı maçlarda mıymıy paslaşmak. Topu kaptırmayalım diye yalandan paslaşmak... Kaptırırsak ne olacağı belli çünkü. Acziyet. Acziyetif futbol...
Avcı seven ya da sevmeyen cephenin manipülatif argümanlarının bize hiçbir faydası yok artık.
Avcı çözüm bulamadı gitti. Ona o uzun şansı babası vermezdi. Değerlendiremedi. Şenol Güneş çözüm bulamazsa o da gider. Burası kimsenin babasının çiftliği değil.
Allah sana şifa versin renktaş, Çünkü, yazılanı ve konuşulanı okuyup da anlayamamak ciddi bir hastalıktır.
İsyanın neye? Hoca gitsin de kim gelirse gelsin diyen siz değilmiy diniz. Tamam Hoca gitti ve gitmesi gerekiyordu çünkü saha sonuçları gelmiyordu. Yerine de benim çok değer verdiğim alınabilecek en iyi Hoca hem de adaşım birisi geldi.
Eee.. Hoca gönderdiğinde, yerine gelen hocanın, Eski Hocanın enkazını devralmış gibi davranacağını ve mazaretinin bu olacağını bilmiyor muydunuz? Hoca değiştirmenin riski bu idi ve alındı ..
Benim için sıkıntı değil, Ben Trabzon'nun hocası kim ise arkasında durmaya devam edeceğim. Ama siz vıdı vıdı etmekten vazgeçmeyeceksiniz.
Bu sezonu unutun arkadaş. Bu kadro Şenol Hocanın kadrosu değil ve bu kadro ile Şenol Hoca başarılı olamayacak ve her kötü maç sonrası bu akşam yaptığı gibi, sorumluluğunu aldığı kendisin kurmadığı kadroyu, kamuoyu önunde rezil rüsva etmeye devam edecek. Tıpkı benim de eleştirdiğim gibi, Haa Bu kadronun kurulmasında Avcı'nın dahili ne kadardır bilmiyorum, ama kim kurduysa hepsinin Allah belasını versin
Yav hakikaten inanılır gibi değilsiniz. Sezon daha başlamadan bu iş b.ka sardı iyice, bu hocayla olmaz, bu adamın kafasına göre transferlerle takımı uçuruma itiyorsunuz dediğimizde arının diyordun millete daha çok beklersiniz hocayı göndermeyi, tatile çıkın kafanızı boşaltın bu sezon çok güzel olacak, umutsuzluk pompalamayın diyordun kardeşim şimdi nasıl hiç bunları dememiş gibi nasıl hareket ediyorunuz? İstersen o yazılarını bulup çıkarırım sana.
Yanılabilirsin. Amenna. Ama sen kardeşim hiç bir şey olmamış gibi bir de gelip bizlere ahkam kesiyorsun. Benim buna kafam ermiyor.
Söyler misin kaç sene futbol oynadın,teknik adamlık yaptın.. taraftarlık dışında yani forumda yazmak dışında vasfın ne ?
Bunları yapmaya gerek yok. Pozitif bilim muamelesi yapıyorsun futbola. Geç bu işleri.
Ortalama zekaya sahip birisi Lunstram’ı izleyince futbolcu olmadığını hemen anlar ve transferine onay vermez.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
3 senede sayısız transfer yap kurtarıcı olarak oyuna umut bozok ve wakayeme girsin. kulübün yakın tarihteki özeti gibidir şu olay. muhalif yok, eleştiri yok. turkuaz medyadaki yalakalar başkana şirinlik yapıp cephe almama peşinde. sonuç kaçınılmaz. aralık ayında da bir tane aday çıkmaz. kalan haftalarda da stat dolmaz 5 10 bin kişiye oynar takım. oyuncu satışı yapamıyoruz, para verip aldığımız oyuncuları üstüne para verip yolluyoruz. 3 senedir dibe vurmuş durumda takım. rakiplerin aldıkları oyunculara bak bide bizimkilere bak. draguş kimdir allah aşkına?? ne gördünüz bunda. anadolu takımında 3 5 gol atan büyük takım futbolcusu mu oluyor. orsic, visca, draguş hepsini toplasan wakayeme etmiyor. takımın hücumdaki en iyi oyuncusu 35 yaşındaki wakayeme. ertuğrul doğan masal anlatmaya devam borçları sıfırlıyoruz, bankalar birliğinden çıkıyoruz. bu skordan sonra daha stada taraf çekebilir misin, kimse maç izler mi. transfer yasağı olan eksik kadro ile maça çıkan takıma kendi sahanda puan veriyorsun.
Evet o bahsettiğin takıma karşı deplasmanda pozisyon vermeden üstün oynayan taraftık.. direkten dönen kaçan pozisyonlar vardı.. bu sezon ilk kez o maçta takım biraz olsun top oynamıştı.. sadece yedekten giren oyuncular katkı verememişti.
Kondisyon işin bahanesinden önce kadro kaliteni de ortaya koyacaksın.. hadi bizim takım yaz kampı boyunca yattı.. fb gs bjk e karşı oynayan Anadolu takımları da mı yaz kampını yatarak geçirdi.. adamlar direnç bile gösteremiyorlar..ligin kalitesi ortada..
Eren için milli maçtan sonra yazılanlara bak.. 4 senedir esaretti hoca gidince kendine gelmişti.. şimdi mi kondisyonu kötü oldu..
Oynatılmayan ya da kötü oynayan her oyuncu için hep bu laflar edilir.. Orsic için neler yazıldı.. yok hoca yedi falan.. kendi aldırmadıği için oynatmıyor.. e şimdi haftalardır oynuyor.. birden çöp oldu.. bu tip eleştiriler hangi teknik adam için yapılırsa yapılsın karşı çıkacağım.. bahane üretmeye gerek yok.. kayseri gibi transfer yasağı olan zayıf bir rakibe karşı kendi sahamızda ilk yarı neredeyse 5 lik olacaktık.. bjk maçında neredeyse 90 dakika savunma yaptın ama sonunda 10 kişi gol aradık denildi.. takım çok beğenildi..hoca eli denildi..11 kişi oynasak kazanırdık falan.. o maçtan bu maça ne değişti.. olay sadece kondisyon mu yoksa kadro kalitesi mi.
Yahu ne kadrosu ne kalitesi?
Geçen sene ikinci lig takımı G.birliği'nden tut, bu sene aynı seviyedeki Ruzemberok denen takıma kadar, 10 senedir transfer tahtasını açamamış Kayserispor'a karşı oynuyorsun!
Ne kadrosu ne kalitesi?
Karşında İstanbul takımları yok.
Geçen sene Bjelica gönderdildiğinde takımdaki papaz oyuncuların çok fazla ve yorucu idman yapmaktan şikayet ettiğini aşağı yukarı herkes bilir.
Siz ve başkan bu hoca tipli merzifon beygirini başımıza bela ettiniz.
3 gün izin, 5 gün ter idmanı ile takımı yüksek tempolu koşu atamaz hale getirdi elhamdülillah.
Biz bu takımın fizik olarak rezalet halde olduğunu bugün mü söylüyoruz?
İçine sıçtı takımın gitti.
Takımın fizik olarak çökmüş halde olduğunu göremeyecek biri futbol ile ilgisini kesebilir.
Kadro kalitesiymiş.
Kadro kalitesini BJK maçında konuşursun.
Kayseri maçında değil.
Kadro kaliten yüksek ise, kondüsyonun da aynı oranda iyiyse İstanbul takımları ile anadolu takımları arasındaki fark çıkar ortaya.
Kadro kaliten ne olursa olsun, kondüsyonun yoksa hiçbir halt üretemezsin.
Bu oyun kondüsyonsuz, düşük fizik kapasitesi ile oynanacak bir oyun değil.
Kaldı ki bu kadroyu da o zevzek hocanız kurdu.
Takımda beğenilen şey oyuncuların coşkulu oynaması.
Maç sonunda "karşımızda organizasyon takımı vardı" diye geviş getiren bir soytarının takımın başında olmaması.
Onun dışında takımda beğenilecek birşey yok.
İlk rapid maçında yazdım, Avcı'yı derhal kovun. Kovmazsanız en az 1 sene kaybedeceğiz.
Buraya gelip Avcı ile devam edilmesini, sabredilmesini savunanların bu takıma dair duymaları gereken şey küfürdür aslında.
Kör göze parmak takımın içine sıçtılar.
Siz de çanak tuttunuz.
Şimdi en azından edebinizle oturun.
Yorum