Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kesin ve rahat bi galibiyet bekliyordum, hiç düşündüğüm gibi olmadı.

Son yıllarda sahada futbol ve futbolcu izleyemediğimiz için Waka nın çeyrek hali bile etkiledi hepimizi. Topu alıp eveleyip gevelese de diğer vasatlara bakınca mutlu oluyor insan.

ŞG gelince toz pembe görüp çok iyi olcağımızı düşünenlerede katılmıyorum,
    Öldük bittik bu takım maç kazanamaz, düşmemeye oynar diyenlerede katılmıyorum,
    4. Yada 5. Oluruz,
    AA kalsaydı çok kötü takımlar musade etmezdi, etse düşme bile olabilirdi.

Takım veteran takımı gibiydi,
    Kondisyon yok, hırs yok, ışık yoktu,
    Yavaş yavaş toparlayacaktır,
    Kolay değil ölüyü diriltmek
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• avzı ve erdo nedeniyle maalesef 1 sezon daha çöp oldu

tahminim avzı nın bıraktığı bu kötü enkazın kaldırılması en az devre arasını bulacak

her zaman söylerim vakayeme ve uğurcan şampiyonluğun en önemli 2 mimarıydı, biz ise yanlış kişiyi(avzı) kral yaptık, o yanlışın faturasını ödüyoruz,maalesef

nuri şahin 50 bin kişi önünde futbol olarak bizi ezerken oyunu yorumlayan çıkmadı hedefe ulaştığımız için, oysa büyük kulüplerde skordan çok daha önemli olan şey oynanan oyundur,

skor taraftarlığı ile bir yere gidilemeyeceğini görmüş olduk, tecrübe ederek
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında imzalamıyordu da benin anladığım camianın ileri gelenleri durumun vehametini görüp duruma müdahele ettiler Emre. Daha çok saç baş yoldurur bu takım bize. Bu kadar kötü olmayız da benim düşüncem bu yılı hatta önümüzdeki yılı da yapılanmaya ayırmak. Bunu da Doğanla yapmak mümkün mü bilemiyorum. Borcu deyecek deniyor o yüzden de katlanılıyor Doğana anladığım kadarıyla. Daha çok canımız sıkılır bizim.
        Bana kalirsa bu Kartal projesinden gelecek yaklasik 100 milyon € luk pastanin paylasimi söz konusu. Klüp sirketinin "borcu" da gercek olamaz. Aslinda klüp bir degil bir cok defa hortumlanmis oluyor. Kim inanabilir Koita nin cebine 1,5 milyon yada Denswill 2,5 milyon girdigine yahu.. Örnegin Koita, Kasimpasa ya kiralik gittiginde yillik maasi icin bir kac bin € nun pazarligini yapti adamlarla. 93 bin € maas almis tüm sene icin Kasimpasa dan..Geri kalan 1,4 milyon Trabzonspor ödemis..Bu para klüpten cikti da kimlerin cebine girmis. Bunun gibi onlarca sözlesme..Aslinda son 15 yilin tüm sözlesmelerinin KAP bildirimlerinin toplandigi bir icerik olusturulmali bir baslikta..O zaman isin boyutunu daha iyi görebiliriz..

Senol Günes in oray getirilmesine vesile olanlarda bu isin icindedir. Onu bayrak yapip pastanin bölüsümünde masada olabilmektir.. S. Günes bu isin neresinde kestirmek zor..

Klübü hortumlayan bas aktörlerinin en önde gelenlerden IHO nun tff baskani yapildigi bu düzende iyi niyet aranamaz..S.Sener bile E.Dogan i destekleyen bir cok aciklamasi var..Oda siramalada üst siralarda..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 00:41.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bana kalirsa bu Kartal projesinden gelecek yaklasik 100 milyon € luk pastanin paylasimi söz konusu. Klüp sirketinin "borcu" da gercek olamaz. Aslinda klüp bir degil bir cok defa hortumlanmis oluyor. Kim inanabilir Koita nin cebine 1,5 milyon yada Denswill 2,5 milyon girdigine inanabilir. Örnegin Koita, Kasimpasa ya kiralik gittiginde yillik maasi icin bir kac bin € nun pazarligini yapti adamlarla. 93 bin € maas almis tüm sene icin Kasimpasa dan..Geri kalan 1,4 milyon Trabzonspor ödemis..Bu para klüpten cikti da kimlerin cebine girmis. Bunun gibi onlarca sözlesme..Aslinda son 15 yilin tüm sözlesmelerinin KAP bildirimlerinin toplandigi bir icerik olusturulmali bir baslikta..O zaman isin boyutunu daha iyi görebiliriz..
          İşin o taraftalarına hiç girmiyorum bile. Malum kişinin kurdurduğu yk, malum kuş cinsinin başkanı, mafya soruşturmasında adı geçen yönetici, borsa manipülatörü yönetici... uykuları kaçıracak cinsten.
          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aptalca lafları eveleyip geveleyip Avcı guzellemesi yapan kişilere hiç bir şey söylememek lazim akillanmiyor zırvalıyorlar.
            O işi yapan sensin.. bjk maçı sonrasında 11 kişiyle uyuşuk oynayan takımdan 10 kişi gol arayan takıma dedin.. e noldu şimdi o takıma.. daha zayıf bir rakibe karşı 11/11 ilk yarıda 5 tane yiyordun.. 10 kişi gol arayan takımın 3 şutundan sadece biri kaleyi tutmuştu.. maçı 90 dakika kendi sahamızda oynamıştık neredeyse.. bir çok kişi de bjk maçı sonrası hoca eli demişti.. şu maçı da güzel bir futbol ile kazansaydık yine hoca farkı olacaktı.. tam tersi olunca da enkaz.. yani hiç şaşmaz.. bari biraz bekleyin böyle iddaali yorumlar için.. madem takımın zamana ihtiyacı var bekleyin bu tarz yorumlar için.. sonra bak 2.maçta neler izliyoruz..

Bu arada adam haklı olabilir bende hak veriyorum bir oyuncu üzerinden hocaya sallanmaz.. söz konusu olan Orsic adlı oyuncu için neler denildi.. oynatılmadı hoca suçlu oldu kendi aldırmadığı oyuncuyu oynatmıyor denildi.. sahaya sürdü bu seferde oyuncuyu taraftarın önüne atıyor dendi..teknik adam verim alabileceği oyuncuyu neden silip atsın dedik ama yok.. e şimdi gelinen nokta da orsic çöp oldu.. bozok u kendi aldırdı şimdi de kendi aldırıp oynatmadığı için laf ediliyor.. bu oyuncularla çalışanlar onlar.. kimin ne durumda olduğunu bizlerden daha iyi tespit edebilirler sanırım.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O işi yapan sensin.. bjk maçı sonrasında 11 kişiyle uyuşuk oynayan takımdan 10 kişi gol arayan takıma dedin.. e noldu şimdi o takıma.. daha zayıf bir rakibe karşı 11/11 ilk yarıda 5 tane yiyordun.. 10 kişi gol arayan takımın 3 şutundan sadece biri kaleyi tutmuştu.. maçı 90 dakika kendi sahamızda oynamıştık neredeyse.. bir çok kişi de bjk maçı sonrası hoca eli demişti.. şu maçı da güzel bir futbol ile kazansaydık yine hoca farkı olacaktı.. tam tersi olunca da enkaz.. yani hiç şaşmaz.. bari biraz bekleyin böyle iddaali yorumlar için.. madem takımın zamana ihtiyacı var bekleyin bu tarz yorumlar için.. sonra bak 2.maçta neler izliyoruz..

Bu arada adam haklı olabilir bende hak veriyorum bir oyuncu üzerinden hocaya sallanmaz.. söz konusu olan Orsic adlı oyuncu için neler denildi.. oynatılmadı hoca suçlu oldu kendi aldırmadığı oyuncuyu oynatmıyor denildi.. sahaya sürdü bu seferde oyuncuyu taraftarın önüne atıyor dendi..teknik adam verim alabileceği oyuncuyu neden silip atsın dedik ama yok.. e şimdi gelinen nokta da orsic çöp oldu.. bozok u kendi aldırdı şimdi de kendi aldırıp oynatmadığı için laf ediliyor.. bu oyuncularla çalışanlar onlar.. kimin ne durumda olduğunu bizlerden daha iyi tespit edebilirler sanırım.
              Abdullah Avcı, bir oyuncunun hazır veya olmadığını dahi tespit edemez. Oyuncudan da anlamaz.

Edit
              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 01:17.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu da maç sonu basın toplantısı. Herkesin mutlaka izlemesi gerekir bence. Takımın durumunu çok açık ve net bir şekilde anlatmış hoca. "Bire bir boğuşurken biri sakatlanıyor yani hiç olmayacak bi'şe."
                En son My tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 00:59.
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşin o taraftalarına hiç girmiyorum bile. Malum kişinin kurdurduğu yk, malum kuş cinsinin başkanı, mafya soruşturmasında adı geçen yönetici, borsa manipülatörü yönetici... uykuları kaçıracak cinsten.
                  Iste malum kus cinsi sanki orada bi sekilde yönetimlerin yanindan bile gecen herkesin korkunc bir rant cetesinin üyesiymis gibi geliyor insana..Adi sani kim olursa olsun..S. Günes is ahlaki yüksek birisi ama bunun disinda da elle tutulur hicbir sey kalmiyor..

S.Sener in E.D hakkinda söyledikleri bile insanin kanini donduran cinsten..

Mazimizde süpheyle bakmadigim iki isim var..Ö.Sümer ve S.Ekinci..Atay Aktug da olabilir..Baska yok kimse..
                  En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 01:09.
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Iste malum kus cinsi sanki orada bi sekilde yönetimlerin yanindan gecen herkes korkunc bir rant cetesinin üyesiymis gibi geliyor insana..S. Günes is ahlaki yüksek birisi ama bunun disinda da elle tutulur hicbir sey kalmiyor..
                    Ne diyebilirim ki. Küçük Türkiyeyiz işte.
                    Murat

Yorum

• futbolun adaletinin olmadığını kanıtlayan maçlardan biri..
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet ben söyledim 10 kişi ile gol aradık ve bulduk. Maçın başında 10 kişi kalan takımın ve kendine göre bazı ezberleri olan takımın yapacağı şey yapıldı ve bize göre gozle görülür bir şekilde güçlü olan Bjk takimindan bir puan alındı.
                        İkincisi her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır bu takımdan beş yiyorduk dediğin takımda haftalardır kazanamamış bir takım ve sonuçta 2-0 dan döndürülen bir maç var. Evet ligin zayıf takımlarından birisi ile berabere kalsak dahi en azından golllu berabere kaldık demekki yetersiz forvetle ya da takımla da gol atilabiliyormuş.
                        Üçüncüsü ben Orsice hiç süper oyuncu demedim aylardır oynatnadigi oyuncuyu son radde de toplumun önüne atan hocayı eleştirdim. Demek ki sen oynatamiyordun dedim. Umut Bozok da kim ne derse desin sonuçta gol kralı olmuş bir futbolcudur. Oyun sistemi onun gol atmasina müsade etmiyordu. Bu demek degiildir ki uçacak kaçacak her maç gol atacak ama ister kabul et ister etme hoca farkı var. Avci'nin takimi getirdiği nokta Kophenag maçından sonra sürekli düşüş ile devam eden bir noktadır. Bu takımdan ve hocadan şampiyonluk veya ilk 3 beklemiyorum ama Avcı'dan daha güzel ve zamanla sonuç alan takım bekliyorum. Ha olmazsa da hoca yapamadim der çeker gider kimseye eziyet cektirmez.Eren konusuna gelince Eren bir Ferdi Kadıoğlu değil ama Avcı nin potansiyelini yerle bir ettigi onlarca futbolcudan biri

Yorum

• Bizim kadro, baskın top oynayamaz. Bu kadroda oynayamazdı, Bundan önceki de oynayamazdı. Bazıları '' Atak oynayalım ama yenemeyelim '' diye yazdı durdu burda.

Avcı gitti, bay bay

Ama bugun Şenol Hoca ne dedi '' Hoca, bir yere kadar, bir futbolcu eğer, büyük takımda oynuyorsa ve nasıl kademe yapacağını bilmiyorsa hangi hoca olursa olsun ne yapabilirsin ki? Doğru değil mi, Futbolcu önce sahada kendini gösterecek ki, sonra da senin verdiğin taktiği yerine getirebilsin. Kanada doğru ceza sahasından uzaklaşan adama, tekme sallayarak penaltı yaptırmanın, hangi taktikle alakası var, Ya da, 2 ye 2 yakalandığın pozisyonda adama gitmek yerine pozisyon almaya çalışarak feyk yemenin hangi disiplinle alakası var.

Net bir şey var, kadromuz kötü ve bu kadro, atak oyun oynayamaz. Her oynadığında da bu akşam düştüğümüz pozisyona düşeceğiz.

Eren ve Densvil ile kurulu bir bekin, rakibi tutması ve fiziken üstünlük sağlayarak rakipten top kapması mümkün değildir. Ne duracakları yeri biliyorlar ne de buna güçleri var..

Futbolcu istemedikten sonra sen ne verirsen ve üzgünüm ki, bu iki oyuncu özellikle bu iki oyuncu çok daha hoca eksiltir bu takımdan..

Umarım kesik yerler ve yerlerine çocuklar oynar, Bunlardan daha kötü oyun oynayacaklarını düşünmüyorum
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Beşiktaş maçında da bundan faklı bir durum olmayacaktı. İyi ki de 10 kişi kaldık yoksa Beşiktaş bizi 5 lik yapacaktı. Futbol gazla çalışarak oynana bir oyun değildir.

Futbolun doğruları vardır, kademe yapmasını bilmiyorsan ve geri dönemiyorsan atağa çıkmazsın. haa illa dik mi oynayacağız, evet oynadık bu akşam dik oynadık ve bizi dikiyorlardı az kalsın

Transferlerde emeği geçen kim varsa Allah belasını versin. Ligin 4 maçı bitti, ve transfer daha bir hafta önce kapandı ama biz şimdiden aldığımız oyunculardan nasıl kurtuluruz diye konuşuyorsak bitmişiz demektir.
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abdullah Avcı, bir oyuncunun hazır veya olmadığını dahi tespit edemez. Oyuncudan da anlamaz.

Edit
                              Sana mı soralım o zaman..

Söyler misin kaç sene futbol oynadın,teknik adamlık yaptın.. taraftarlık dışında yani forumda yazmak dışında vasfın ne ?

Yorum

• Draguş, mevkisiz bir oyuncu ve bu adamdan asla verim alamayacağız

Cihan çanak, ne oynadığı belli olmayan ve kendi etrafında dönerek oyun oynayan , acemi çaylak

Denswil, 3 yıldır takımda ve hala kademe yapmasını bilmiyor

Eren, ileri çıkınca geri gelemiyor, Geride dursa rakipten top alamıyor, geçen senenin gol yedirme makinası iş başında

Bardi, O fizikle bu takımda olmaması lazım

Okay, hırsı var ama tank gibi

Mendy, en atletik oyuncu ama devamı yok

Orsiç, AA, onu niye oynatmıyor diyenlere neden oynatılmaması gerektiğini gösterircesine davranıyor

Uğurcan, Sezon başından beri harika işler çıkartıyor

Saviç, Çıt kırıldım

Pedro, Eren'nin hallicesi

Lundstram, Niye var ki

Ozan, Top oynamayı unutmuş

WAKAME , 40 yaşında da olsa, Futbol zekası ile iş bitirebilen sahadaki tek oyuncu

Umut Bozok, Hırsı ve fırsatçılığı ile 2. forvet olmayı hak etti

Poyraz, Ben atacağım heyecanıyla dolanan biri, hiç bir artısını göremedim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim