Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ertuğrul Doğan Avci ısrariyla sadece Avrupa yi değil kendi koltuğunu da kaybetti. Bu takım son 25 yılda kurulan en zayıf kadrolardan birisi. Ligde asla başarılı olamaz, ilk 4 e bile girmesi çok düşük ihtimal yani seneye Avrupa bileti bile alamayız.

Daha sezon başında şu olay yönetim değiştirmek için yeterlidir. Trabzon sıradan Anadolu takımı gibi yönetilemez, taraftar bile stada gelmiyor.

Maça gelecek olursak... 442 yap, bu kadro 442 oynar başka bir şey oynamaz.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Berbat bir takımımız var

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak naimbektas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdullah avcı resmen enkaz bıraktı bu takımın bu sene işi çok zor. Seneye için şimdiden kollar sıvanmalı.
        Böyle gidersek seneye 1.lig şampiyonluğuna oynarız.

Yorum

• Bu sene tek sorunumuz trabzonspor olur inşallah

Yorum

• hoca ilk olarak ereni uyarmalı kardeşim çıkma ileri zaten orsicin bi bok yaptığı yok bari kontraya sebep olm adam orayı otoban yaptı

orsic direk kadro dışı adam sahada mı belli değil

waka oynasın gerekirse durarak koşmadan oynasın orsicten 10 kat iyidir.

biz bu gidişle harbiden ligi 30 gol atamadan tamamlarız

korkum şu cham ve banza da kurtaramayacak bu takımı
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• bjk maçındaki istekli takım yok, tek maçlık barutmuş demek ki. Devre arası bir haşlama olursa 2. yarı hamlelerle başka olur belki, bakalım.

Yorum

• ilk yarı 0-5 bitebilirdi. Allah'tan adamlar kazma. Burak Yılmaz kendini forvet olarak sahaya sürse ilk yarıda 3 gol atardı en az.

Yorum

• Kendimizi kandırmayalım; Nwakeme bu haliyle maksimum 15 dakika oynar. Öyle oynuyoruz ki gol atmamamız bir mucize gibi duruyor.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Bu takımın akan oyunda cezasahasına organize girerek gol atabileceğine inanmıyorum. Anca bardhiyle uzaktan bala bi gol, frikik, korner, ya da kenar serbesr vuruştan bi kafayla gol. Tavanı bu gibi bu takımın. Banza transfer edilmeseydi bu takım küme düşmeme mücadelesi verir derdim. Ki o bile bu maçta oynasa şut çekemeden maçı bitirirdi

Yorum

• Mevcut 18 de bu maçı cevirebilecek tek oyuncu Nwakamedir. Ama onun da fiziksel gücü ne seviyede bilemem.
                      Geri kalan birçok oyuncuya futbolcu biel demek istemiyorum. Bardhi, Orsic, Dragus,Ozan asla ama asla Trabzonspor oyuncusu olamazlar. Eren, pedra,cihan en fazla yedek olabilirler.
                      Bunlara Şenol güneşi geçtim, Guardiola gelse birşey oynatwmwz.
                      Futbol kaliteli oyuncularla oynanır.
                      Takım çöp dolu, mevcut takımda Uğurcan, Mendy,Okay, Baniya, zCham hariç hepsinin devre arası gönderilmek üzere planlama yapılmalıdır.

Yorum

• ben de dragus dan çok umutluydum yalan yok ama tam çingen çıktı. muhtemelen inadına oynamıyor. menejeri o açıklamayı yaptığı an siktiri çekmek lazımdı sanırım. bu da burda böyle takılıp fesih falan mı yaptırmaya çalışıyor nedir.
                        from BOGAZIÇI

Yorum

• Draguş Orsic Bardhi Mardhi bunlarla olacak iş değil. Takımda kanat oyuncusu yok ya inanılmaz bi planlama.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dragus yanına Umut yada Poyrazla çift forvete dönmeliyiz.
                            Sola da Nwakaeme mecbur.

Bardhi,Orsic dışarı.
                            Zaten geride 2 kişi oynuyoruz. Bari ilerde mantıklı çoğalalım.
                            Draguşun bu takımda yeri yok

Yorum

• İlk olarak naimbektas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abdullah avcı resmen enkaz bıraktı bu takımın bu sene işi çok zor. Seneye için şimdiden kollar sıvanmalı.

Çebi'nin Çöptaş'ı gibi olduk

Yorum

• Bu diziliş Allah emri mi?
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim