Önce beyin olacak gerisi antrenmanla hallolur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan, ilk yarı pozisyonumuz mu vardı?
Direkten dönen var.
Yorum
-
bardhi en azından paslarla falan katkısı var. arada şut arıyor tehlike yaratabilir yine. bu orsic niye bu takımda. şut atacak diye kadroya yazıyorsun şut atmaya korkuyor. draguş leş atıyor ama yine top almaya falan geliyor, iki hareket göstermeye çalışıyor orsic de o da yok. kenara almak lazım.( ゚д゚)
Yorum
-
Sürekli söylüyoruz takım asiri vasat. Birçok kişi Şenol hoca gelecek, oyuncular düzelecek sanıyor. Yok oyle bir şey .İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan eserini seyret 20 tane topçu alacagına 5 tane adam akıllı alsaydın haa bu arada onuachu nerde başkan
Şenol Güneş büyük riske girdi, neden böyle yaptı anlamadım. Başkan bana bile hocalık teklif etse ,enaz 3 transfer isterim yoksa imzalamam derdim.
Bu takimdq hucum gücü yok. Çok fazla çöp oyuncu var.
Yorum
-
orsic dragus bardhi çıksın da yerlerine kimse girmese de olur. kendine futbolcu diyen biri bu kadar rezil oynayamaz. eren de üstlerine kayseri sol tarafımızda maden bulmuş gibi geliyor. şu bardhi denen kımıl zararlısını aldığımız güne lanet olsun. musallat oldu defolup gitmiyor. gelen de sürekli oynatıp duruyor. olmaz bundan olmaz zorlamaya gerek yok. bi de denswil var onu unutmak olmaz. keyfi gelecek de oynayacak paşam. valla bu salaklara tahammül edeceğine koy Ali Şahin i Poyrazı Abdurrahmanı en azından mücadele ederler hocam.from BOGAZIÇI
Yorum
-
Bardi draguşun seviyesi en fazla alt lig ,ciddi söylüyorum.Orsicte yaşadığı sakatlıktanmıdır nedir bitmiş artık seviyesi alt lig bile değil…İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBardi, denswil futbolcu değil. Dragus beni şok ediyor, ben çok umutluydum. Eren geniş alanı oynayamıyor.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Aklın yolu bir.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePoyraz ve Nwekame girer ikinci yarı oyuna orsic ve draguş çıkar.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum