Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önce beyin olacak gerisi antrenmanla hallolur.

Yorum

• Tek çabalayan malesef Bardhi
      o da çıkarsa bittik demektir. Öyle kötü bir oyun mirası varki en az 1 ay ister düzeltmesi bu arada bir şekilde kazanmak da lazım Şenol Hocanın işi çok zor.

Yorum

• Şenol hoca hücum edeceğiz diye bu kadar risk ne alıyorsun, maç 2 olursa puan bile alamazsın. Oyunu iyi sıkıştır geriden, biraz baskı kur bunlar bir hata yapacaktır illaki. Penaltı olur, kendi kalesine atma olur.

Yorum

• İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan, ilk yarı pozisyonumuz mu vardı?

Direkten dönen var.

Yorum

• bardhi en azından paslarla falan katkısı var. arada şut arıyor tehlike yaratabilir yine. bu orsic niye bu takımda. şut atacak diye kadroya yazıyorsun şut atmaya korkuyor. draguş leş atıyor ama yine top almaya falan geliyor, iki hareket göstermeye çalışıyor orsic de o da yok. kenara almak lazım.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Bardi, denswil futbolcu değil. Dragus beni şok ediyor, ben çok umutluydum. Eren geniş alanı oynayamıyor.

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan eserini seyret 20 tane topçu alacagına 5 tane adam akıllı alsaydın haa bu arada onuachu nerde başkan
                Sürekli söylüyoruz takım asiri vasat. Birçok kişi Şenol hoca gelecek, oyuncular düzelecek sanıyor. Yok oyle bir şey .
                Şenol Güneş büyük riske girdi, neden böyle yaptı anlamadım. Başkan bana bile hocalık teklif etse ,enaz 3 transfer isterim yoksa imzalamam derdim.
                Bu takimdq hucum gücü yok. Çok fazla çöp oyuncu var.

Yorum

• Topçulara sallanabilir tabi de yaşadığımız savunma sorunları 2-1-7 yle hücum ettiren ŞG'den kaynaklanıyor. Bu kadar kısa sürede laf etmek doğru değil tabi de istersen 6 ay çalış. 2-1-7 oynarsan bu sorunu yaşamaya devam edersin

Yorum

• orsic dragus bardhi çıksın da yerlerine kimse girmese de olur. kendine futbolcu diyen biri bu kadar rezil oynayamaz. eren de üstlerine kayseri sol tarafımızda maden bulmuş gibi geliyor. şu bardhi denen kımıl zararlısını aldığımız güne lanet olsun. musallat oldu defolup gitmiyor. gelen de sürekli oynatıp duruyor. olmaz bundan olmaz zorlamaya gerek yok. bi de denswil var onu unutmak olmaz. keyfi gelecek de oynayacak paşam. valla bu salaklara tahammül edeceğine koy Ali Şahin i Poyrazı Abdurrahmanı en azından mücadele ederler hocam.
                    from BOGAZIÇI

Yorum

• Poyraz ve Nwekame girer ikinci yarı oyuna orsic ve draguş çıkar.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Abdullah avcı resmen enkaz bıraktı bu takımın bu sene işi çok zor. Seneye için şimdiden kollar sıvanmalı.

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bardi, denswil futbolcu değil. Dragus beni şok ediyor, ben çok umutluydum. Eren geniş alanı oynayamıyor.
                          Bardi draguşun seviyesi en fazla alt lig ,ciddi söylüyorum.Orsicte yaşadığı sakatlıktanmıdır nedir bitmiş artık seviyesi alt lig bile değil…
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Rakibe yakın oynaman lazım, biz uzak oynadığımız için adamlar çok rahat kontraya çıkıyor. Orsic-Bardhi kenara gelmesi lazım bana göre. Orsic kesin gelmeli hele.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Poyraz ve Nwekame girer ikinci yarı oyuna orsic ve draguş çıkar.
                              Aklın yolu bir.

Yorum

• Dragus yanına Umut yada Poyrazla çift forvete dönmeliyiz.
                                Sola da Nwakaeme mecbur.

Bardhi,Orsic dışarı.
                                Zaten geride 2 kişi oynuyoruz. Bari ilerde mantıklı çoğalalım.
                                En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 19.09.2024, 21:00.
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim