Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mendy devre arasında "sizin oynayacağınız topu bilmem n'apıyım" deyip çekse gitse hakkıdır.

orsic, draguş, bardhi çok çok kötü. denswil'i saymıyorum bile. sahada olması fecaat.

ikinci yarı bir şekilde çevirebileceğimizi düşünüyorum. kayseri kadrosu 70'ten sonrasını göremez ama sahadaki kötü oynayan oyuncuların fazlalığı şüpheye düşürüyor.

çok eksiğimiz var takım olarak epey zaman alacak başta oyun anlayışı olmak üzere fiziksel ve mental eksikliklerin giderilmesi.

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan eserini seyret 20 tane topçu alacagına 5 tane adam akıllı alsaydın haa bu arada onuachu nerde başkan
      Aldığı akıllı adamlar da zaten oynayamıyor bu maçta

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İsabetli yorum da sezon başından beri aynı şeyleri söyleyenlere demediğinizi bırakmadınız. En önemli argüman da oynadığımız takımlar kim ki bu eksikler belirleyici olsun diyordunuz. Şimdiki rakibin kim, transfer yasağı olan küme düşme adayı bir takım. Demek ki hoca çok şey ama her şey değilmiş. Sahada da belli bir kalite gerekiyormuş. Bunu uygun bir dille anlatmaya çalışan herkesi avcısporlu ilan ettiniz. Şimdi komik duruma düşmeyin, düşmeyin ki yarın da Şenol Hoca dan olmuyor diye ortalığı yaygaraya vermeyin.
        Net kondisyon eksikliği.. rakip transfer yasağı olan Kayseri ama olsun.. bjk maçında gördük takım 1 haftada level atladı.. bu erteleme maçı olduğu için mevcut hocaya yazmaz.

Çok şey var yazılacak ama neyse.. şu maçı kazanalım bir şekilde yoksa bu gidişatın sonu kötü olacak.

Yorum

• Baya baya pozisyona girdiler, son vuruşlarda bitiremediler.
          Mendy olmasa 0-3 falandı.

Yorum

• Oraiç draguş bardi takımı bozuyor 3 üde 2.yarı çıkmalı ve birdaha kolay kolay forma yüzü görmemeli…
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan, ilk yarı pozisyonumuz mu vardı?
              Direkte patlayan top
              .....

Yorum

• ikinci yarıya 4 değişiklikle başlardım

batagov-orsiç mendy ortaya bata stopere

bardhi-umut
                wakeyeme-cihan
                draguş-poyraz

malheiro-batagov-denswil-eren
                ---------okay-mendy------
                ------------ozan---------
                umut------poyraz------wakeyeme

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eren, Orsic, Denswil ve Draguş sahaya bir kamyon ... bıraktılar.
                  Ereni oynatanda kabahat. Ayda 1 maç oynar fazlası değil. Brasiç varken ereni 11 yazan adam fotboldan anlamıyordur

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    denswil mükemmel ofsayt taktiği hemen kenara gelmesi gerek.
                    Kenarda ne işi var? Gitsin evinden izlemeye devam etsin.

Yorum

• Poyrazı sadece tekke oynatırdı

Yorum

• Bu takım devre arasına kadar 15 gol atamaz demiştim çok bile demişim

Yorum

• uzaktan 1 şutu hariç ne yapmiş abi ben hiç göremedim

İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bardi den başka pozisyon üreten bir oyuncu ismi söyler misin
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• İlk kovulması gereken avcı değil Ertuğrul olduğunun da kanıtı bir ilk yarı

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İsabetli yorum da sezon başından beri aynı şeyleri söyleyenlere demediğinizi bırakmadınız. En önemli argüman da oynadığımız takımlar kim ki bu eksikler belirleyici olsun diyordunuz. Şimdiki rakibin kim, transfer yasağı olan küme düşme adayı bir takım. Demek ki hoca çok şey ama her şey değilmiş. Sahada da belli bir kalite gerekiyormuş. Bunu uygun bir dille anlatmaya çalışan herkesi avcısporlu ilan ettiniz. Şimdi komik duruma düşmeyin, düşmeyin ki yarın da Şenol Hoca dan olmuyor diye ortalığı yaygaraya vermeyin.
                              G.tünden uydurduğun argümanlardan sanrılarını bana kusma abisi. Ne Avcıymış da ne büyük yara yapmış sizde hala Avcı da Avcı Avcı da Avcı.
                              İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sezon bitmeden gazı vermeye başladıydılar bize transferler kampa yetişiyor diye sonuç yine bundan öncekiler gibi omurgayı bile kuramadılar.

Bundan sonra özellikle Avcısporluların Trabzonsporlulara siz bizi asıl kasım gibi görün'ü başlıcak.

Allah Trabzonsporulara sabır versin. Yatalım kalkalım dua edelim de adam gibi en az bir tane 8 bir tane de santrafor alabilsinler.
                              Adam gibi bir santrafor alabilirseler o bile Avcı'yı kurtarır. Bir de 8 alırlarsa Avcı bile durduramaz bu takımı. Avcısporluların bol bol futbolculara küfürlerini dinler dururuz Fatih. Ama ben bu kadar hızlı satışa geçeceklerini tahmin etmiyordum Sanki her şey gözlerinin önünde olmuyormuş gibi.
                              Bir iki ay evvel bunların çapları belli, yatın kalkın dua edin de sadece adam gibi 8 ve santrafor alsınlar bu bile iyi demiştim. Hatta en son hiç değilse adam gibi bir santrafor buna bile tavım artık demiştim. Yavaş yavaş finale yaklaşıyoruz. Petkoviçte ne yaşadıysak bu yıl daha fazlasını yaşıyoruz. İnşallah hiç değilse adam gibi bir santraforla bitiririz transfer sezonunu.
                              Belli ki bu adamla devam edecek Doğan. Hiç değilse düzgün bir santrafor verin şu herifin eline de 100 küsür milyonluk kadroyla küme düşme kabusları görmeyelim. Ortaya koymuş Draguşu zor bela kaleye inebldiğimiz zamanlardaDraguşa orta açtırıyor ileri zekalı. Hiç değilse galip geliriz.
                              Takıma baba bir 8 ve sağ açık dicem de o kadar çok paralar o kadar gereksiz adamlara harcandı ki nasıl olacak bu iş bilmiyorum.
                              Takım artık tranfere doydu. İki üç katı maliyetli bir kadro kurdular kadronun hala 8'i sağ açığı ve sağ bek yedeği yok. İlkin şu takım hocanın elinde bir kendine gelsin, elimizde ne var ne yok onu bilelim sonrasına ocakta bakarız. Çok fazla açıldık ve elde korkunç dengesiz bir kadro var. Kötü topçular var demyorum acayip dengesiz kadro mühendisliği var.
                              Elimizdekilere göre transfer yapmak lazım eğer yapılacaksa. Ne kadar iyi olursa olsun (Billing) o bölge artık iyice şişti. Artık ortaya adam alınacaksa box to box bir adam alınmalı ya da elimizdekilerle idare edicez. Sağ açık için şartlar zorlanabilir. Bence tabi. Hocanın kafasından ne geçiyor acaba.
                              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• O değil de şu kadrodaki isimler çok can sıkıcı. Bu kadar kötü kadroyu nasıl kurdunuz yazıktır ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim