Ligden çekilsinler, buraya ib...im yazmazsam Febeşli olayım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 30.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kuralların ve kurulların olduğu bir ülke olsaydık buraya çok şey döşenirdim de...
Gerek yok...
Bazen tek bir seçim her şeyi berbat etmeye yeter!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.61saat.com/provokor-adam...dal-goruntuler
Bunlara ceza aldirmazsak azittikca azitacaklar simardikca simaracaklat
Kendilerinden başka hiçbir takıma ve camiasına tahammülü olmayan kibirli güruh
2010-2011'in hesabı bu cihanda sorulmadı ama ahirette hem yapanlar hem de koruyanlar hesap verecektir.
Bu ülkede adalet ve hukuk parası olan, çevresi olan, kısacası gücü olanlara işletiliyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahaha cidden komedi la bunlar kendi söylediklerine kendileri inanıyor mu acaba???
Oğlum sizde ligden çekilecek kadar azıcık bir yürek var mı acaba??? Haysiyetsiz, gurursuz,karaktersiz herifler beter olun inşallah ahımız var ahımız...
Sen bile inanmıyorsundur buna
İşin gücün reyting için şov yapmak
Şikebahçe 2 Nisan'daki kurulda ligden çekilmezse bu lafları sana yedirmek lazım
Yalaka, yandaş haysiyetsizler sizi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Karateci yabancılar Osterwolde, Osai ve Batshuayi ülkelerine geri döner ama MHY ve İrfan Can Eğribayat denen iki provokatörü asla unutma Trabzon ve Trabzonspor'lu!
Hangi takıma giderlerse gitsinler bir gün yaptıklarının bedelini fazlasıyla ödeyecekler.
İYİ İNSAN OLMAYI, AHLAKSIZ KAZANCA TERCİH EDEN CAMİANIN SEVGİSİZ, SEVİMSİZ .TLERİ2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
fb oynamak için lig bakıyormuş, bu lig Serie A olabilirmiş ama Premiere Lig değilmiş.
İtalyanlar çok şanslı ama İngilizler bu acıya nasıl dayanır bilemiyorum!
Akli dengelerini iyice yitirdiler.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb oynamak için lig bakıyormuş, bu lig Serie A olabilirmiş ama Premiere Lig değilmiş.
Akli dengelerini iyice yitirdiler.
Böyle olunca kendilerini sorgulamak yerine, "Bizi kimse sevmiyor, bize herkes düşman, herkes bizi kıskanıyor" minvalinden akılla, mantıkla bağdaşmayan cümleler kuruyorlar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fb sevdalısı ancak sozde ts kongre üyesini alın forumdan artik. Forumda eski olman, futbolu bildigin manasına gelmez.
M.ali yılmazlar da sozde ts onursal başkanı ama fbligi daha ağır basıyor. Yine barış yurtseven de aynı şekilde.
Futbolu bilmediğiniz ortada. Fbye sempati duyuyor da olabilirsiniz. Ama tsyi yönetenlere olan hırsiniz, ts taraftari iseniz bunu epey önüne geçmiş.
Hadi forumda bir anket yapalim. Var mısın. Bu maçtaki hakem kararları maçın onune geçmiş.midir geçmemiş midir diye.
Eğer sen haklı çıkarsan, ben özür dileyeceğim. Ama ben haklı çıkarsan özür dileyeceksin. Ve gerçekten neden boyke davrandığını cikip söyleyeceksin.. ( daha once yazdığım 3 maddeden hangisinde olduğunu aciklayacakmisin). Var mısın, güveniyor musun kendine.
Sebep sonuç ilişkisi üzerine epey sorunların var belli. Sahaya girmek suçtur. Ama bunun nedenleri de sorgulanmalıdır. O nedenleri kaldirmadigin sürece bu ülkede bu sorunlar devam edecek. Aklımın kit olduğunu filan söylemişsin, senin sahip olduğunun kapasitenin cok üzerinde olduğuna eminim. Tanimadigin bir insanın akli hakkında cok rahat sallıyorsun. Diplomalarımı çıkarsam, hocam der özür dilersin, neyse meselemiz de bu degil.
Ben bu formda fb yanlısı yorumları okumak zorundamiy. Amaç ne bu forumda, insanları daha da sınır etmek mi.
Aklın kıt demedim, beynini kullanırken arada elektrik kesintisine uğradığından bahsettim. Sahaya atlayan sığırlar gibi. Herkesin kendine özgü aklı vardır, mesele öfke anında kendine hakim olabilmektedir.
Adamın ne halt olduğu öfkelendiğinde ortaya çıkar. Öfke anında kendine hakim olamayan adam, diploma koleksiyonu dahi yapsa çöptür.
Dünya üzerinde 7 milyara yakın insan İslam diye bir dinin olmadığını söylüyor. Çoğunluk islam yok dedi diye dininden vazgeçen biri değilim.
Bir yanlışı çok kişinin söylemesi yanlışı doğrultmaz. Diplomaları verirken doğru yanlış, hak adalet analizinin çoğunluk hesabı ile yapılamayacağını öğretmemişler. Temel eğitim sıkıntısı bunlar.
TS'yi yöneten mevcut kadronun şampiyonluğu Pirus zaferine çevirmiş zararlılar ekibi olduğunu açık açık 1000 yerde söyledim.
Ekonomik olarak 130 milyon euro katkıda bulunduklarını söylüyorlar ama bilançolarda bu yok, kandırıyorlar camiayı dedim bin kere.
Ahmet Ağaoğlu döneminde kurtulduğumuz popülist yönetim anlayışı sayesinde saha olayları bitmişti. Bu ekip ile birlikte yeniden aynı anlayışa geri döndüğümüz için bugün yaşananları yaşadığımızı da söyledim.
Son maçta pasoligleri tüm takımlara açma akılsızlığını dahi yaptı bu yönetim.. Daha ne yapsın?
Hoca konusunda fikrim de belli.
Ben Trabzonspor'u yönetenlere karşı olan fikirlerimi, karşıtlığımı gizlemiyorum ki gizli bir haset besleyeyim.
Net konuşuyorum, başkanından hocasına popülist, iş bilmez kravatlı Hacıosmanoğlu taifesi.
Bugün yaşadıklarının 10 katını yaşayacaksın bu tarz yönetimler ile.
"trabzonspor taraftarı iseniz"...
İki adım ötede hönkür...
Ben yorum yaparken öncelikle kimin lehine olduğuna değil, doğru mu yanlış mı, adaletli mi değil mi ona bakarım...
Senin gibilerin rahatsız olması doğal.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 25.03.2024, 11:47.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ne kadar çok düşmanımız var be şu fani alemde
Sanatçısından siyasetçisine kadar
Bunlarda TS alerjisi var.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTepki gösterilsin. Gidilmesin hatta
Ne kadar çok düşmanımız var be şu fani alemde
Sanatçısından siyasetçisine kadar
Bunlarda TS alerjisi var.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 25.03.2024, 15:35.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleX bir bakan yada yargitay uyesi anayasa mahkemesi baskani genel kurmay baskani hatta c.baskani 3 eziklerden birinin kongre uyesi olunca acikca destekleyince hazine arazilerini peskes cekip dunya tarihinin en buyuk şikelerinden birisini el birligiyle orttuklerinde sorin olmuyor ama ama kabineden bir bakan yada burokrat trabzonsporlu olunca hemen hop destekledi yaftasi yapistiriliyor bunlar ikiyuzlulugun kitabini yazmis adamlar bunlardan degil siyasetci bir cacik olmaz ulkeye hayir gelmez..tepki alcagini bildigi icin sonradan yaptigi aciklamalarla aklinca milleti yumusacakti yemezler ali efendi şikebahceliligin madem agir basiyor git yuzde 0, bilemm kac oy aldigin istanbulda devam et soylemlerine sirin gozukme cabalarina.allahtan digital cagdayiz da herturlu bilgi goruntu aninda karsimiza cikiyor gizli kalmiyor yoksa yutturacaklar ha aklimizla dalga gecmeye devam edecekler..2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda eski olmam insanların beni tanımasına, Trabzonsporlu olup olmadığıma ispattır. Futbol bilgisi ile forumda eski olmak arasında bir bağlantı kurmadım. Onu dahi kavrayamadın mı? Yazık ya.
Aklın kıt demedim, beynini kullanırken arada elektrik kesintisine uğradığından bahsettim. Sahaya atlayan sığırlar gibi. Herkesin kendine özgü aklı vardır, mesele öfke anında kendine hakim olabilmektedir.
Adamın ne halt olduğu öfkelendiğinde ortaya çıkar. Öfke anında kendine hakim olamayan adam, diploma koleksiyonu dahi yapsa çöptür.
Dünya üzerinde 7 milyara yakın insan İslam diye bir dinin olmadığını söylüyor. Çoğunluk islam yok dedi diye dininden vazgeçen biri değilim.
Bir yanlışı çok kişinin söylemesi yanlışı doğrultmaz. Diplomaları verirken doğru yanlış, hak adalet analizinin çoğunluk hesabı ile yapılamayacağını öğretmemişler. Temel eğitim sıkıntısı bunlar.
TS'yi yöneten mevcut kadronun şampiyonluğu Pirus zaferine çevirmiş zararlılar ekibi olduğunu açık açık 1000 yerde söyledim.
Ekonomik olarak 130 milyon euro katkıda bulunduklarını söylüyorlar ama bilançolarda bu yok, kandırıyorlar camiayı dedim bin kere.
Ahmet Ağaoğlu döneminde kurtulduğumuz popülist yönetim anlayışı sayesinde saha olayları bitmişti. Bu ekip ile birlikte yeniden aynı anlayışa geri döndüğümüz için bugün yaşananları yaşadığımızı da söyledim.
Son maçta pasoligleri tüm takımlara açma akılsızlığını dahi yaptı bu yönetim.. Daha ne yapsın?
Hoca konusunda fikrim de belli.
Ben Trabzonspor'u yönetenlere karşı olan fikirlerimi, karşıtlığımı gizlemiyorum ki gizli bir haset besleyeyim.
Net konuşuyorum, başkanından hocasına popülist, iş bilmez kravatlı Hacıosmanoğlu taifesi.
Bugün yaşadıklarının 10 katını yaşayacaksın bu tarz yönetimler ile.
"trabzonspor taraftarı iseniz"...
İki adım ötede hönkür...
Ben yorum yaparken öncelikle kimin lehine olduğuna değil, doğru mu yanlış mı, adaletli mi değil mi ona bakarım...
Senin gibilerin rahatsız olması doğal.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb oynamak için lig bakıyormuş, bu lig Serie A olabilirmiş ama Premiere Lig değilmiş.
Akli dengelerini iyice yitirdiler.
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİngilterede direkt küme düşer Fenerbahçe.İtalyada ise düşmemeye oynar.
10 değil 100 yıl şampiyonluk göremesin2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum