Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 30.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadece benden degil forumdaki birçok tsliden hakettigi tepkiyi almışsın. Hadi fb forumuna sana madalya vereceklermiş. Çok iyi savunmuşsun fbni.
    Ya cidden futboldan epey bihaberdin, ya da tsye veya yönetenlere büyük garezin var. Gerçekleri gormene engel oluyor.
    Kimseye garezim yok.
    Senin gibi beyni çürük 3-5 tipin laflarını ciddiye alıp bildiğimi söylemekten geri duracağım da yok.
    Trabzonsporluluğumu sorgulamaya senin gibi tiplerin çapı yetmez.

Bu kafadaki beyin fukaraları yüzünden 1-0 önde götürdüğümüz sivas maçında ve arkasından gelen süreçte neler yaşandığını biliyorum, oradaydım.
    Senelerce sizin gibi beynini kullanırken arada elektrik kesintisi yaşayan tiplerin tribünde kendine hakim olamaması yüzünden bu kulübün neler çektiğini de biliyorum.

Sahaya tribünden müdahaleye bahane arayan herkesle kavga ettim, edeceğim.
    Bunu savunan herkes 1 numaralı trabzonspor düşmanıdır.

Sahaya müdahale ettim çünkü ... çünküden sonrasını dinlemiyorum.
    Çünkü müdahale edenin beyni yok. Hiçbir bahaneyi kabul etmiyorum.

Oturma organlarınızı paralayabilirsiniz!
    En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 23.03.2024, 15:00.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü"

Dün TFF bir karar açıkladı. İşte "spor müsabakalarında STAD GÖREVLİLERİNE karşı saldırı olması halinde.... puan silme, küme düşme maddesi kaldırılmıştır" diye.

Bu karara hangi kulüpler onay verdi bilemiyorum ( Fenerbahçe başta olmak üzere bazı Anadolu kulüpleri onay verdiği yazılmış sağda solda)

ŞİMDİ!

Günlerdir saha içi görüntüleri izleniyor yorumlar, tespitler yapılıyor. Şu kadar ceza, şu suçlu, bu haksız..vs

Ancak koridorlarda ne olduğuna dair medyada tek görüntü yok. Kimin elinde var? Trabzonspor yönetimi, Tff'nin elinde.

SORU: Acaba o koridorda stad görevlilerinden bazıları fb'li sporcular, yöneticiler, antrenörler tarafından darp edilmiş ve o görevlilerin şikâyetçi oldukları/olacakları birilerini korkutmuş olabilir mi?

(Şu da var. " Yürürlükteki bir kanun maddesi kapsamına giren bir eylem, daha sonra ceza olmaktan kaldırılırsa, bundan madde kaldırılmadan önce mağdur olanların hakları saklı kalır " genel hukuk kuralı diye biliyorum. )

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En basit şike sorustirmasinda neden kanun geriye yurutuldu de deliller delil olmaktan cikarildi diye bir soru soralim o zaman .burasi turkiye hukugun degil guclunun ustunlugu var isteyen istedigi gibi at kosturur siyasi iradeyi arkasina aldiktan sonra gecmiste ornekleri cok..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Osayi itine birisi tünele girerken çok güzel çakmış onu görünce içim soğudu biraz ama oraya girmişken ve adamlara vurmaya niyetlenmişken ensesine niye şaplak atarsın ki daha ağır darbe vursan ne değişecek kötü kaçırdılar o p.çi ellerinden.
        Osayi iyi yumruk yedi yüzü şişti, siyâhi olduğu için çok belli olmadı yoksa morluğu da görürdük
        İstanbul'da havalimanı karşılamasında çok da artistil yapmıyordu sebebi buydu herhalde
        O ostergöte vuran işte daha iyi pataklasaydı iyiydi, sağlam bir yumrukla yere serilirdi o piç
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kimseye garezim yok.
          Senin gibi beyni çürük 3-5 tipin laflarını ciddiye alıp bildiğimi söylemekten geri duracağım da yok.

Bu kafadaki beyin fukaraları yüzünden 1-0 önde götürdüğümüz sivas maçında ve arkasından gelen süreçte neler yaşandığını biliyorum, oradaydım.
          Senelerce sizin gibi beynini kullanırken arada elektrik kesintisi yaşayan tiplerin tribünde kendine hakim olamaması yüzünden bu kulübün neler çektiğini de biliyorum.

Bu fb sevdalısı ancak sozde ts kongre üyesini alın forumdan artik. Forumda eski olman, futbolu bildigin manasına gelmez.
          M.ali yılmazlar da sozde ts onursal başkanı ama fbligi daha ağır basıyor. Yine barış yurtseven de aynı şekilde.
          Futbolu bilmediğiniz ortada. Fbye sempati duyuyorsa olabilirisniz. Ama tsyi yönetenlere olan hırsiniz, ts taraftari iseniz bunu epey önüne geçmiş.
          Hadi forumda bir anket yapalim. Var mısın. Bu maçtaki hakem kararları maçın onune geçmiş midir, geçmemiş midir diye.
          Eğer sen haklı çıkarsan, ben özür dileyeceğim. Ama ben haklı çıkarsan sen özür dileyeceksin. Ve gerçekten neden boyle davrandığını cikip söyleyeceksin.. ( daha once yazdığım 3 maddeden hangisinde olduğunu aciklayacakmisin). Var mısın, güveniyor musun kendine.

Yorum

Kimseye garezim yok.

Bu fb sevdalısı ancak sozde ts kongre üyesini alın forumdan artik. Forumda eski olman, futbolu bildigin manasına gelmez.
            M.ali yılmazlar da sozde ts onursal başkanı ama fbligi daha ağır basıyor. Yine barış yurtseven de aynı şekilde.
            Futbolu bilmediğiniz ortada. Fbye sempati duyuyor da olabilirsiniz. Ama tsyi yönetenlere olan hırsiniz, ts taraftari iseniz bunu epey önüne geçmiş.
            Hadi forumda bir anket yapalim. Var mısın. Bu maçtaki hakem kararları maçın onune geçmiş.midir geçmemiş midir diye.
            Eğer sen haklı çıkarsan, ben özür dileyeceğim. Ama ben haklı çıkarsan özür dileyeceksin. Ve gerçekten neden boyke davrandığını cikip söyleyeceksin.. ( daha once yazdığım 3 maddeden hangisinde olduğunu aciklayacakmisin). Var mısın, güveniyor musun kendine.
            Sebep sonuç ilişkisi üzerine epey sorunların var belli. Sahaya girmek suçtur. Ama bunun nedenleri de sorgulanmalıdır. O nedenleri kaldirmadigin sürece bu ülkede bu sorunlar devam edecek. Aklımın kit olduğunu filan söylemişsin, senin sahip olduğunun kapasitenin cok üzerinde olduğuna eminim. Tanimadigin bir insanın akli hakkında cok rahat sallıyorsun. Diplomalarımı çıkarsam, hocam der özür dilersin, neyse meselemiz de bu degil.
            Ben bu formda fb yanlısı yorumları okumak zorundamiy. Amaç ne bu forumda, insanları daha da sınır etmek mi.
            En son emre6117 tarafından düzenlendi; 23.03.2024, 15:42.

Yorum

• Trabzonspor - Fenerbahçe maçının yankıları sürerken şok gerçeği Habertürk Spor ortaya çıkardı. Yabancı madde ile çenesinden yaralanan, maçın ardından ise yumruklu saldırıya uğrayan Livakovic, takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Soyunma odasında şok geçiren Hırvat kaleci uzun süren uğraşlar sonucu ikna edilebildi. İşte detaylar

Yatacak yerleri yok nasil kullaniyorlar satin aldiklari medyayi algi da sınır tanimiyorlar goruyorsunuz degil mi? Turkiyede bu isi acik ara en iyi diyecegim de olmayacak en alcakca ,namussuzca , hunharca yapan ahlaksizlar bunlar..

Yorum

Dün TFF bir karar açıkladı. İşte "spor müsabakalarında STAD GÖREVLİLERİNE karşı saldırı olması halinde.... puan silme, küme düşme maddesi kaldırılmıştır" diye.

Bu karara hangi kulüpler onay verdi bilemiyorum ( Fenerbahçe başta olmak üzere bazı Anadolu kulüpleri onay verdiği yazılmış sağda solda)

ŞİMDİ!

Günlerdir saha içi görüntüleri izleniyor yorumlar, tespitler yapılıyor. Şu kadar ceza, şu suçlu, bu haksız..vs

Ancak koridorlarda ne olduğuna dair medyada tek görüntü yok. Kimin elinde var? Trabzonspor yönetimi, Tff'nin elinde.

Yürürlükteki bir kanun maddesi kapsamına giren bir eylem, daha sonra ceza olmaktan kaldırılırsa, bundan madde kaldırılmadan önce mağdur olanların hakları saklı kalır " genel hukuk kuralı diye biliyorum.

Ayrıntı: ilgili maddenin kaldırılması için bazı klüpler tarafından Ocak ayı itibariyle başvurulmuş. Tabi bu durum , olaylı maçla direk ilgisi olduğunu göstermiyor ancak olaylı maç sonrası başvuruya karşı kararın verilmesi bir tesadüf...
                En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 23.03.2024, 16:56.
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Hay senin gibi onursal baskanin absurdlukler takimiyiz yeminle su adamin kagit uatundeki onursal baskanligi elinden alinmazsa yaziklar oalun bu kongre uyelerine de

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ostervolde ve osayi teröristleri 2-3 maç değil 5-6 ay men yemeli ve hakim karşısına cinayete teşebbüsten çıkartılmalı.
                    Beyler kavga ve polemiğe amma meraklısınız, bi salın da forumu uşaklar

Bakın, gereksiz konu tartışmaktan YENİ ŞAFAK-ELCOLMANDANTE gibi muhteşem tepki ve destekleri kaçırıyoruz, burada bu ikisine BMN de tepeden kart açtı Vira da geldi.

Etmeyin, şunu yazalım-kamuoyu oluşsun;

Erdal hoş
                    Mehdozo
                    Zokoranın Tekmesi
                    61saat
                    Tayfa
                    Gurbetçi gençler
                    Taka
                    Günebakış
                    vs vs nerdesiniz UŞAKLAR, geçmişte şike yapmış-topçu ayartmış-adam kaçırmış(Tarık daşgün)-Polis arabası yakmış klüp YİNE HAKEMLE SAHAMIZDA bize kumpas kurdu, nerdesiniz?

Enerjiyi dağıtmayalım, FB KUMPASA HAZIR GELDİ, OLAN OLDU, ya kavga ya yok oluş evresindeyiz, olay maç değil benzer 100 maç oynandı!

KOÇ UN PLANI VAR, UYUMAYIN, DESTEĞE DEVAM
                    En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 23.03.2024, 17:20.
                    Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Bak onursal hain de o tarafa yanladı, uyanın olay büyük!
                      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

Tribün 30 dakikada başladı sahaya madde yağdırmaya. NE gol silebilirsin ne penaltıo pozisyonundaki kırmızı karta erişebilirsin. Maç 45-50 arrasında bitmeliydi. Bunu idrak edemiyorsanız mevcut durumda maçı tatil etmemiş hakem üzerinden maçı yorumluyorsanız gidin kendinizi biraz daha eğitin, at gözlüklerinden kurtulun.
                        Tribünün sahaya müdahalesi sanki maç sonunda olmuş da bayram eden tribün olacakmış.
                        Kronolojik sıralama yapamama kabiliyetinin bu denli yüksek olması sıkıntılı bir vaziyet!
                        İlk gol ilk 15 dkda gelmedi mi? Kronolojide hata var sanki.

Sen maçı bir izle gel öyle konuşalım istersen.
                        ( ゚д゚)

Yorum

ŞİMDİ!

SORU: Acaba o koridorda stad görevlilerinden bazıları fb'li sporcular, yöneticiler, antrenörler tarafından darp edilmiş ve o görevlilerin şikâyetçi oldukları/olacakları birilerini korkutmuş olabilir mi?

(Şu da var. " Yürürlükteki bir kanun maddesi kapsamına giren bir eylem, daha sonra ceza olmaktan kaldırılırsa, bundan madde kaldırılmadan önce mağdur olanların hakları saklı kalır " genel hukuk kuralı diye biliyorum. )

Kadıköyde her devre arası koridorda savaç oluyor, bizim maçı fırsat bilip böyle bir karar almış olabilirler.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Türk futbolunun sorunu fb ts maçı değil. bence de değil. genel bir problem var. genel olan geçmişte bir sürü taşkınlık yapmış ve heyecanlanmış bir sürü taraftar gurubu var. yani bunu sadece Trabzona yıkmak doğru değil. geçmişte örnekleri var. dediğim gibi taraftara öldüresiye tekme atan gurubun da ceza alması gerekiyor.

Trabzon şehir takımı ve her yerde taraftarı olan futbol manyağı takım. bizim gibi olan bir takım beşiktaş var-futbol tutkusu anlamında.

beşiktaşın farkı ise taraftarlarının 90 dakika susmaması ve çarşı gibi bir önemli taraftar gurubu olması. bizimkiler ise futbol analizi kasar stadyumda da ve sinirini çabuk kaybeder.futbolu bilen taraftarımız olduğu kesin. türkiyede en çok üzerine gidilen taraftar beşiktaş ve trabzondur. çünkü en tutkulu taraftar gurubu bunlar türkiyede.

ancak en büyük problem bizim açımızdan baktığımızda iyi oyuncuları gönderip yerine daha iyisini koyamamak. işleri düzgün yapmadığımız için başarılı sonuçlar almıyoruz.

demem o ki transfer işlerini eksik ve yarım bırakmaktan başka bir şey yapmıyoruz. çöp topçular alıyoruz.en büyük problemimiz bu bence.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• tek eglence şikebahce

Yorum

• Tribün yapısının tamamen değişmesi lazım
                                Mümkünse bütün taraftar grupları lagvedilmeli
                                Bu yapılar kulübe zarar veriyor oradan güç devsirip millete efelik tasliyorlar.

Taraftar profilinin değişmesi için aklı başında sağduyulu insanların bu işe el atması şart.

Şampiyonluk kutlamalarında tek bir olay bile olmadı o kadar tahrike rağmen Trabzon tarafından hiçbir olumsuzluk İstanbul'da dahi yaşanmadi. Olay çıkaran şerefsiz şikecilerin taraftarı idi.

Bütün itibar yerle bir edildi bu kabul edilemez
                                Bunu kimsenin yapmaya hakkı yok
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X