İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 30.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Mendy'nin orta sahada olmadığına ikna olan kişi başta hocanın kendisi. Adamın yaptığı ilk değişiklik stoperi çıkarıp mendy'yi stopere çekmek oldu. Halbuki bu takımın plan gereği baskılı oynaması gerekirdi. Kimse görevini yapmayınca olay yine fernandes'e patladı. Mucize iki gol bulunca da üzeri örtülmüş oldu. Yaşanan bütün rezaletin ötesinde bok gibi futbol oynayan da bir oyuncu grubu vardı özellikle ilk yarı. Fakat tam bundan kurtulduk derken takım yine geri çekildi. Kardeşim adamlar gergin rüzgarı arkana almışsın bir puanı nerene sokacaksın? Hoş bu maçı kazansak bu maçın neden tatil edilmediği ana gündem maddesi olacaktı onu biliyoruz. Fakat hem maçı kazanamadık hem tribün kapanacak hem aşağı inen adamlar dayak yedi hakem katliamı yaşandı ve üzerine adamlar mağdur oldu. Mükemmel yahu. Kurgulasan bu kadar iyi kurgulayabilir misin bilmiyorumOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin Trabzonspor'lu olmadığını tahmin ediyordum bu mesajınla da bunu pekiştirdin
1. Maçlarda kimse kimseye ikram etmiyor. İlk devre Fener sahasında oynanan maçta, Benzer hareketler yapıldı ve oyuncularımızın kafasına su değil çakmaklar fırlatılmıştı. O maçta Hekem , 5-6 farkla kazanacağımız maçı, fenere götürmek için çabalamış ama 3 gol attığımız için başaramamıştı
2 . İl Güvenlik Kurulu kararı ile yani İçişlerine bağlı Emniyet teşkilatının aldığı karar gereği, Maça Fenerli taraftarları almıyorsa bu maç riskli maçlar sınıfındadır. Hal böyleyken, Maç bittikten sonra sen kendi taraftarının olmadığı bir statta ki normal ilerlemeyen bir maç seyri sonunda, Orta sahada sevinme hareketi yaparsan ve bunu yaparken de taraftara dönük '' balık avlama '' pozu verirsen, O taraftardan bir tanesi bunu hazmedemez ve sahaya girebilir. Bu kişi medzup da olabilir , Piskopat da olabilir..TAHRİK diye birşey var ve sahaya giren ve sadece 1 kişi olan taraftara orda güvenlik varken yumrukla saldırır ver yerde yatan taraftara tekme sallarsa adamın sülalesini sikerler.. Bu hareketi Türkiye de sadece Fenerbahçe camiası alkışlar birde bunlara sempati duyan senin gibiler alkışlar
3. Buna benzer bir olayda, Josef de Souza denen oyuncu, Kendisine saldırmaya kalkan taraftarı ittiği için 5 maç ceza yemiştir. Bu fenerli yavşaklar senin nazarında kahramanlar öyle mi? Git nerde sevineceksen sevin, Ama o stadın ortasında böyle bir gergin maç sonrası sevinmek demeke HALKI GALEYANA GETİRMEK tir. Ben İçişleri bakanı olsam, Bu olay TOPLUMSAL OLAYLARA DAVETİYE ÇIKARMAK SUÇUNDAN FENERBAHÇE KULBUNE KOMPLE CEZA VERİRİM
4. Senelerdir Trabzon fener maçları izlerim, Bu iş bizim taraftarın işi değil, Bu işte bir hinlik var. Maç 2-2 iken bile bu hareketi yapmaz bizim taraftar . Bu maç Trabzon'un kazanması durumunda , tatil edilmesi için olay çıkartmak üzerine kurulmuştur. Bu işin arkasında kimle var bulunmalıdır. Tıpkı , Şenol Güneş'e taş fırlatılıp da yarım kalan maç için verilen karar gibi bu maçtakı provokatif eylemler bulunmalıdır
5. Keşke 5-0 yenilseydik de bunu yaşamasaydık diyeceğine, Hakem kırmızı kartı verse ve son gol öncesi faulle golu iptal etse ve maçı kazansaydık demen gerekirdi. Ama diyemezsin, Çünkü sen Trabzonspor kazanırsa Avcı'yı gönderemeyiz diye düşünen Trabzonspor düşmanı bir karaktersin
6. Bu olay sonucu bize ceza verecekler vermelidirler de ama Samuel denen götveren, Ostervolde denen götveren ve batşuayi denen yavşağa ceza vermezler bu işte Yönetimin de parmağı var derim
Saçma sapan fikirlerini bir kenara bırakırsan Ömür olayına ve tutumlara kadar Abdullah Avcıyı hep destekledim. Benim ona eleştirim aynı planlama ile gelmeyişinden ötürüydü. Şu an gayet olumlu seyrediyor yapılanma şikayetim yok. Transferde 33 üstü 5 tane adam almazsak sıkıntım olmaz"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut hali çok kötüydü orta sahada. berat da aynı şekilde ilk yarı berbattı. Ama mendy orta sahada sadece bjk maçında iyiydi. Fb maçında mendy yine pek yoktu, o maç berat iyiydi. Ben mendynin bjk maçı hariç orta sahada ciddi bir kalite koyduğu maç hatırlamıyorum. Savunmaya geçince ise ne oluyorsa adam topla driblinge filan başlıyor bir cesaret geliyor, 2-3 kişiyi geçebiliyor aynı anda. Çözemedeim bu işi. Bence beratla görevleri çakışıyor. Benim önerim mendy orta sahada beratsız da görmek. çünkü seneye mendy kalacaksa herhalde stoper oynamaz. oraya iki net stoper lazım. Berat ve mendy birbirii yedeklemeli 6 numarada diye düşünüyorum.
Çok değişik takıntılı yorumlarınız var, çoğu yorumunuz gerçekliten epey uzak. Ama ne diyeyim futbolu böyle yorumluyorsunuz siz de demekki.
Genç oyuncuların yaşayacakları üç aşağı beş yukarı bellidir.
Eren de yedeğe çekilecek ve/veya satılacak sene sonunda.
Bunlar yaşanınca tekrar geçmişe(bugüne) döneriz birlikte.
Mendy'nin menejeri teklif getireceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Batı yorumda falan 2-3 yerde aynı şeyi duymuştum.
Oraya da bir 30 luk koyarız, o zaman takıntıları görürüz birlikte!
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferde 33 üstü 5 tane adam almazsak sıkıntım olmaz
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut hali çok kötüydü orta sahada. berat da aynı şekilde ilk yarı berbattı. Ama mendy orta sahada sadece bjk maçında iyiydi. Fb maçında mendy yine pek yoktu, o maç berat iyiydi. Ben mendynin bjk maçı hariç orta sahada ciddi bir kalite koyduğu maç hatırlamıyorum. Savunmaya geçince ise ne oluyorsa adam topla driblinge filan başlıyor bir cesaret geliyor, 2-3 kişiyi geçebiliyor aynı anda. Çözemedeim bu işi. Bence beratla görevleri çakışıyor. Benim önerim mendy orta sahada beratsız da görmek. çünkü seneye mendy kalacaksa herhalde stoper oynamaz. oraya iki net stoper lazım. Berat ve mendy birbirii yedeklemeli 6 numarada diye düşünüyorum.
Çok değişik takıntılı yorumlarınız var, çoğu yorumunuz gerçekliten epey uzak. Ama ne diyeyim futbolu böyle yorumluyorsunuz siz de demekki.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahaya girip dayak yiyen cahiller Trabzon imajına çok zarar verdiler. Sosyal medyaya TV lere bakılmaz. Haklıyken haksız duruma düşüp bu şekilde dalga konusu olmak son derece sinir bozucu. Trabzonlu böyle aciz durumlara düşmez, düşmemeli.
Ertuğrul Doğan in hala susuyor olması da ayrı bir skandal. Birkaç cahil sahaya girdi diye ihaleyi bize yıktılar bütün ülkeden linç yiyoruz, çık en azından hakkımızı savun o futbolculara verilecek cezanın takipçisiyiz de, Halil Umut Meler i konuş.
Korumalar taraftarı yere serilip yumruklanmasına rağmen Osayi Samuel direk üstüne atlayıp yumruk atıyor. ondan sonra taraftar daha da geriliyor; başka birkaç taraftar daha giriyor; osayi onu daha şiddetli şekilde dövüyor.
Osayi burda resmen kasten adam yaralamaya kalkışmış. Bununda TCK’nundaki karşılığı 1 ile 3 yıl arası hapistir.
Amma velakin taraftar direk Osayi’yi yumruklasa, futbolcu kendini korumak için evet karşılık verecekti, buna tek lafım olmazdı.
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener sosyal medya hesabı paylaşım yaptı mı acaba, orası da sessiz sanırım hala.En son kopeli tarafından düzenlendi; 18.03.2024, 16:24.
Yorum
-
trabzonspor kulübü hala bir eylemde bulunmadığı gibi bir eylem planı da açıklayamadı..
iho dönemi bile bunlardan iyiydi..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ neden yapsın ki; en zor deplasmanında 3 puanı aldılar. bize de sağlam bir ceza gelecek. şuan tek amaçları kasten adam yaralayan futbolcularının ceza almaması. dolayısıyla bu olayı hemen unutturacaklar.
Bizimkilerde de çıt yok.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden yapsın ki; en zor deplasmanında 3 puanı aldılar. bize de sağlam bir ceza gelecek. şuan tek amaçları kasten adam yaralayan futbolcularının ceza almaması. dolayısıyla bu olayı hemen unutturacaklar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki tarafı da susturuyorlar sanırım olaylar daha da ateşlenmesin diye, daha bunun gs fb maçı var.
3 maç verebilirler bu yüzden2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum