Futbol üç ihtimalli bir oyun; ama söz konusu böyle bir trabzonsporsa tek ihtimalli, tabii ki o da mağlubiyet. ortada, ligin en zayıf takımlarına karşı beraberlik dahi alamayan bir takım var. yani şaşıracak bir şey yok. hızla, ligin dibine doğru!...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
avcinin son maçı olması dileğiyleBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Pendik´in 4 attigi Sekiztas´a kaybediyorsun ve bu Avci sacma sapan aciklamalrindan sonra daha halen görevde öyle mi? Futbolcularin performansi daha ne kadar dibe vurmali??“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePendik´in 4 attigi Sekiztas´a kaybediyorsun ve bu Avci sacma sapan aciklamalrindan sonra daha halen görevde öyle mi? Futbolcularin performansi daha ne kadar dibe vurmali??
Trabzonspor'un parasını sokağa atarak performanslarını dibe vurduracağı yeni EYT'li transferler için epey heyecanlı olduğunu tahmin ediyorum Avcı'nın. Dortmund'dan kronik sakat 32 yaşındaki pahalı futbolcu Meunier'nin geleceğini duyunca sevinçten donunu başına giymiştir kesin.
Yorum
-
maçın özetinide izledim gerçekten çok irrite oldum ne kadar vasıfsız adam varsa bizim takıma doluşmuş. ulan bi tane elle tutulur biri yok biraz mendy iyi işte o adamıda köreltecek küstürecekler. ulan şu genç çocuğun attığı golü izliyorumda gülermisin ağlarmısın 3 kişiyi 4 kişiyi sırtına aldı gitti attı çocuk ya ayıp lan utanın . ah hocam ah atsana sahaya çoluk çocuk oynasın işte bu sığırlardan daha iyi mücadele ederler hele o baniya malından daha iyi oynayacak biri mutlaka vardır. Başkan Abdullah hocayıda bu camiadan uzaklaştırmaz umarım gidişat o yönde. bu kadar kötü ancak hacıosmanoğlu zamanında yönetilmiştik. gerçekten çok yazık olacak. hakem mevzusuna gelince sahada operasyon vardı ibnliğine yapıyor hakemler mevzu belli m. kalkavan.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçın özetinide izledim gerçekten çok irrite oldum ne kadar vasıfsız adam varsa bizim takıma doluşmuş. ulan bi tane elle tutulur biri yok biraz mendy iyi işte o adamıda köreltecek küstürecekler. ulan şu genç çocuğun attığı golü izliyorumda gülermisin ağlarmısın 3 kişiyi 4 kişiyi sırtına aldı gitti attı çocuk ya ayıp lan utanın . ah hocam ah atsana sahaya çoluk çocuk oynasın işte bu sığırlardan daha iyi mücadele ederler hele o baniya malından daha iyi oynayacak biri mutlaka vardır. Başkan Abdullah hocayıda bu camiadan uzaklaştırmaz umarım gidişat o yönde. bu kadar kötü ancak hacıosmanoğlu zamanında yönetilmiştik. gerçekten çok yazık olacak. hakem mevzusuna gelince sahada operasyon vardı ibnliğine yapıyor hakemler mevzu belli m. kalkavan.
Bu hafta Semih Kılıçsoy, 5 kişiyi arkasına taktı, Baniyayla dalga geçip golü çaktı.
O kadar çok savunmacı gördüm de Baniya kadar kötüsüne rastlamadım. Emerson ve Sol Bamba bile bundan iyiydi. Bir de rakip üzerine gelince panikten hemen geri kaçıyor, fark ettiniz mi? Temaslı oyunu koca bir SIFIR
Süleyman Hurma'nın bize büyük kazığı oldu bu çocuk
2.Golde Semih'e öyle sinirlenmiş olacak ki, taç çizgisinde eliyle suratını çekiştirdi. Penaltıyı çalamayan Arda eyyamcısı, bu harekete kırmızıyı veremedi. Aklınca telafi etti.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 06.02.2024, 11:10.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Sol bamba dedigin Adam bizden sonra premier ligde yillarca top oynadi!
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen hafta Aytaç Kara, 5 kişinin arasından dalga geçer gibi golü çaktı.
Bu hafta Semih Kılıçsoy, 5 kişiyi arkasına taktı, Baniyayla dalga geçip golü çaktı.
O kadar çok savunmacı gördüm de Baniya kadar kötüsüne rastlamadım. Emerson ve Sol Bamba bile bundan iyiydi. Bir de rakip üzerine gelince panikten hemen geri kaçıyor, fark ettiniz mi? Temaslı oyunu koca bir SIFIR
Süleyman Hurma'nın bize büyük kazığı oldu bu çocuk
2.Golde Semih'e öyle sinirlenmiş olacak ki, taç çizgisinde eliyle suratını çekiştirdi. Penaltıyı çalamayan Arda eyyamcısı, bu harekete kırmızıyı veremedi. Aklınca telafi etti.
Yorum
-
İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol bamba dedigin Adam bizden sonra premier ligde yillarca top oynadi!...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleberbat bjkye kaybetmeyi başardık
süperEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 07.02.2024, 16:27.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltını yemeselerdi durum farklı olurdu. Skor 0-0 idi, hatırla. Adamların o dakikaya kadar şutu yok. Maç genelinde biz daha iyi oynadık ve pozisyona daha çok girdik ama Semih faktörü işi çözdü.
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleağabey semih faktörü mü bizim denzvil ayberk zırtoluğu mu ?(affına sığınarak)
2-Hata sırasıyla, Mehmet Can Aydın, Berat Ayberk Özdemir, Stefano Denswil, Rayiyan Baniya2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum