hocasına güvenen sayın başkan biz ne sana ne de hocaya güvenmiyoruz.Zaten kısıtlı olan başkanlık mevkindeki süreni bu kararlar tamamen kısalttın.Bundan sonra çok güvendiğin teknik direktör ile birlikte arkana bakmadan gidersin artık. Parası ile Trabzonsporu satın alan şımarık bir çocuktan farkın yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İyi oyun kötü sonuç.Yarışta henüz bişey kaybetmedik sadece var olan kredimizi harcadık.Yeniden hedefe doğru yol almalıyız.
Maçı analiz edersek oyun olarak beklediğimden iyi idik.Ben daha baskılı bir rakip bekliyordum.Maç boyu üstün olan,oyunu kontrol eden taraf idik.Ama gerçek olan skor tabelasinda yazan ve orada 2-0 yenik olduğumuz yazıyor.Dolayisiyla amacımıza ulaşamadık.Şapkayı önümüze koyup nasıl düzlüğe çıkarız bunun hesabını yapmalıyız.
Örneğin; genç bir çocuk mermi gibi şutla takımına maç kazandirirken benim milli takım oyuncularım neden altıpastan topu dışarı atıyor.Bunun üzerine yoğunlaşmamiz gerekiyor.Demek ki mental problemler var.Bunu çözmek gerekiyor.
İşin umut verici tarafından bakarsak 2 kez bjk ile oynadık ve benim gördüğüm biz bjk dan daha iyi takımız.O zaman ligi önümüzde bitirmesine izin vermeyeceğiz.Bitirirse bunu başarısızlık sayarım.
Maçın kalitesi düşük idi.Üstun oynasak da kalite eksikliğimiz vardı.Ceza sahasında topu kontrol edemeyenler.Pas vermesini gerekirken dozunu kaçıranlar.Pas vermesi gerekirken şut çekenler derken maçı rakibe hediye ettik.
Özellikle enisler takımı eksik oynattı.Destan forvette pasif kalırken.Arkasindaki bardhi de ortalarda görünmedi.
Visca ve trezeguet zaman zaman kaliteyi yükseltti ama sonuca çeviremedik.
Fiziksel açıdan rakipten daha diriydik.bjk bizden daha bitik durumda.
Hakemlerinde maça etkisini unutmamak gerek.Skora direk etki ettiler.
Bu oyun sonraki maçlara ışık tutar mı derseniz sanmam çünkü her maçın durumu farklı oluyor.bjkya karşı üstün oynadık demek anadolu takımlarına karşı da üstün oynarız demek olmuyor.Ama kesin olan bir durum varsa kaliteyi arttırmamiz gerekiyor.Özellikle orta saha hücuma dönük pozisyonda ve beklerde ciddi bir kalite artışı gerekiyor.
Yediğimiz goller kırılgan yapıda olduğumuzun kanıtı.Genç oyuncunun son vuruş kalitesi iyi olsa da süper lig seviyesindeki hiçbir takım bu kadar rahat bu işlere izin vermez.Özellikle bu maçtaki 2.gol aytaç karanın golü kadar amatörce yenmiş bir gol berat ile baniyanın hediyesi diyelim.Beratın topu kazanması gerekirdi hadi kazanamadın faul yapıp indir hadi onu da başaramadık sağ stoper sen nerde duruyorsun öyle adamın koşu yoluna doğru kademe yapsana.
Sonuç olarak kazanan haklıdır buradan ders çıkarmak lazım.bjklı camiası da bu ezik oyunlarına rağmen bayağı mutlu oldular.Anlaşılan son dönemlerde bayağı canlarını yakmışız.
Bugün bu maçın kritiğini yapıp yarın tüm camia olarak kendimizi resetlemeliyiz.Aksi takdirde avrupa hedefi tehlikeye girer.Yarış devam ediyor.
Yorum
-
senin problen derbiler degil senin problem diger maclar.Rakip kapanip senin oyuna yön vermen.en iyi ihtimal sansa 1 tane atip üstüne yatmayi deniyordun.bu da olmuyor artik onun icin son 5 mactan 1 puan aldin.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
pendik maçından sonra ne hocaya güven kalır ne başka birşey.Hatay ve pendik maçlarını da kaybedeceğiz.Ben kupadan da eleneceğimizi düşünüyorum.
Ertuğrul Doğan hocaya aklınca sahip çıkarak başkanlıktaki ömrünü iyice kısalttı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@BatuhanB
303K likes, 6,130 comments - semihkilicsoy9 on February 4, 2024: "Her zaman, her yerde, en büyük Beşiktaş 🦅 @besiktas".
basarilar dile istersen yine
ayrica Fountas ve Pepe ile ugrasacagina haydi bakalim ayni seyleri bu paylasimi begenen Ali Sahin Yilmaz'a da söyle
çebi gibi takım başarılıyken başüstündesin, tökezlersen bilmem ne yaptığımın Trabzonlusu derler. şenol da öyleydi.
bu arada en uyuz olduğum tayfa Trabzonlu olupta kargaları tutanlar diğerlerinin bi atarı varda tinerci olmayı seçmeleri araştırma konusu. dün gece paylaşılan kılıçsoy instagramlarına baktım baya baya gördüm ifrit edici tiplerden.
-----------------------
adamlar çaresizlikten futbolcu kazandılar, senin hocan gol lazımken yalandan da olsa forvet yerine forvet koyamadı ortasaha koydu.
avcı maç sonu zırvaladı, başkanı çıktı tüy dikti, sürekli cambaza bak yapıyor. nerede kaldı söylediğin sözler verdiğin haberler. bu takımı el birliği ile yerle bir etmeye yemin mi ettiniz.
Yorum
-
Hocanın 16 - 17 eksik oyuncuyla .... Gibi bir basın açıklamasını gördüm.
Umarım şakadır .
Şakaysa komik , değilse daha da komik .
18 yaşındaki çocuktan 2 gol yemiş , defansında necip , umut , zaynutdinov olan takıma gol atamamış olan takımın teknik direktörünün yapmaması gereken açıklamalar bunlar .
İyi ki maçı izlememişim.
Takımın başındaki iki çapsızın da , yaklaşık 4 haftadır aynı bizler gibi maçları sadece kenardan izledikleri gerçeği var ortada ... İstifa edecek yürekleri bile yok .
Yorum
-
Hiçbir mantık, takım 2-0 gerideyken forvet çıkarıp, orta saha almayı meşru kılamaz benim gözümde. Poyraz Efe'den bir Semih çıkmayacağını nereden biliyorsun da bu çocuğa bir dakika bile şans tanımıyorsun. Sen cidden sıkıntılı bir adamsın. Tez zamanda topunuzdan kurtulmak dileği ile...İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın 16 - 17 eksik oyuncuyla .... Gibi bir basın açıklamasını gördüm.
Umarım şakadır .
Şakaysa komik , değilse daha da komik .
18 yaşındaki çocuktan 2 gol yemiş , defansında necip , umut , zaynutdinov olan takıma gol atamamış olan takımın teknik direktörünün yapmaması gereken açıklamalar bunlar .
İyi ki maçı izlememişim.
Takımın başındaki iki çapsızın da , yaklaşık 4 haftadır aynı bizler gibi maçları sadece kenardan izledikleri gerçeği var ortada ... İstifa edecek yürekleri bile yok .
Buna rağmen "iyi oynadık" diye martaval okuyorlar. Bu mu iyi oyun? İyi oyunun karşılığı rakip kaleye şut atamadan maçı 2-0 mağlup bitirmekse kötü oyun nasıl olacaktı acaba? Son 3 maçta gol bile atamayan bjk'dan 5 gol mü yiyecektik?
Şu sonuçları Bjelica alacaktı var ya, adamı sınır dışı ederlerdi. Aynı fikstürde Bjelica 5 maçta 9 puan aldığı için linç edilmişti, Avcı aynı 5 maçta 1 puan aldı, ne basının ne de taraftarın sesi çıkıyor.
Yazıklar olsun.
Yorum
-
İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol atmayı geçtim kaleyi tutan şutumuz yok. Baniya'nın kafayla aşırttığı top kaleciye geldi diye onu kaleyi tutan şut diye yazmışlar, onun haricinde bir şey yok.
Buna rağmen "iyi oynadık" diye martaval okuyorlar. Bu mu iyi oyun? İyi oyunun karşılığı rakip kaleye şut atamadan maçı 2-0 mağlup bitirmekse kötü oyun nasıl olacaktı acaba? Son 3 maçta gol bile atamayan bjk'dan 5 gol mü yiyecektik?
Şu sonuçları Bjelica alacaktı var ya, adamı sınır dışı ederlerdi. Aynı fikstürde Bjelica 5 maçta 9 puan aldığı için linç edilmişti, Avcı aynı 5 maçta 1 puan aldı, ne basının ne de taraftarın sesi çıkıyor.
Yazıklar olsun.Futbol diye adlandırdığımız olgu konusunda da kendileri ile uyuşamıyorum zaten .
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesefer, adamın TS li olup olmadığını bilmiyorum ama hesap tamamen profesyonel futbolcu hesabı, kendi takımıyla alakalı şeyler var bu işler böyledir.
çebi gibi takım başarılıyken başüstündesin, tökezlersen bilmem ne yaptığımın Trabzonlusu derler. şenol da öyleydi.
bu arada en uyuz olduğum tayfa Trabzonlu olupta kargaları tutanlar diğerlerinin bi atarı varda tinerci olmayı seçmeleri araştırma konusu. dün gece paylaşılan kılıçsoy instagramlarına baktım baya baya gördüm ifrit edici tiplerden.
-----------------------
adamlar çaresizlikten futbolcu kazandılar, senin hocan gol lazımken yalandan da olsa forvet yerine forvet koyamadı ortasaha koydu.
avcı maç sonu zırvaladı, başkanı çıktı tüy dikti, sürekli cambaza bak yapıyor. nerede kaldı söylediğin sözler verdiğin haberler. bu takımı el birliği ile yerle bir etmeye yemin mi ettiniz.
Alt yapıdan topçu çıksa ne olur hepsi fırsat bulsa İstanbul'a gider, önce adam olsunlar gerçek taraftar olsunlar sonra olabiliyorlarsa topçu olsunlar
Bizim bjk'yi 3-0 yendiğimiz maçta acabâ bjkli gençlerden bizim paylaşımları beğenen oldu mu? Ya da bundan sonra olabilir mi
Poyraz gitsin 3 gol atsın jkye, beğenir mi dün 2 gol atan çocuk ?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDur aman diyeyim .. AA fanları ile uğraşacak gücüm yokFutbol diye adlandırdığımız olgu konusunda da kendileri ile uyuşamıyorum zaten .
İlk 11'den de 7-8 oyuncu yokmuş beyzadenin iddiasına göre.
Dünkü maçta 5 oyuncu eksikti: Umut Bozok, Hüseyin Türkmen, Benkovic, Pepe ve Onuachu. Bunların sadece 2'si ilk 11 oyuncusu.
İnsan şunları sıkarken utanır ama ne adam bunları söylerken utanıyor ne de resmi Twitter adresi siteye koyarken utanıyor.
17 yaşında lise çağında çocuklardan oluşan stoper tandemine karşı yenildiğin için bunlar zaten bahane değil ama yok 13-14 futbolcu eksikti, yok ilk 11'den 7-8 oyuncu eksikti; rakamlar da tutmuyor.
Yorum
-
İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle13-14 oyuncu yok diye açıklama yapmış utanmadan, bunu da resmi Twitter adresi yayınlamış. Yok 35-40 oyuncu!
İlk 11'den de 7-8 oyuncu yokmuş beyzadenin iddiasına göre.
Dünkü maçta 5 oyuncu eksikti: Umut Bozok, Hüseyin Türkmen, Benkovic, Pepe ve Onuachu. Bunların sadece 2'si ilk 11 oyuncusu.
İnsan şunları sıkarken utanır ama ne adam bunları söylerken utanıyor ne de resmi Twitter adresi siteye koyarken utanıyor.
17 yaşında lise çağında çocuklardan oluşan stoper tandemine karşı yenildiğin için bunlar zaten bahane değil ama yok 13-14 futbolcu eksikti, yok ilk 11'den 7-8 oyuncu eksikti; rakamlar da tutmuyor.
Yoksa göz var izan var...
13-14 oyuncu nedir?
Altyapıda birileri mi sakatlandı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum