Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu da penaltı. laylaylom
    from BOGAZIÇI

Yorum

• Çekme serbest maçta

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mendy stoper hamlesi yukleniyor birazdan
        Homurdanırız diye çekinip de Mendy'i stopere çekmiyorsa ben de hiç bir şey bilmiyorum Şu an için gidiyor
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Enisten ts topçusu olmaz çok kasmaya gerek yok bence.teknik, oyun zekası sıfıra yakın olmaz böyle…
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fena topçu değil ama karşıda Berat ve Baniya olsa sen ben de böyle dalışlar yaparız.
            top kontrolü ve sutlari yeter, Enis'de bunlar pek yok maalesef
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Senin ayağının ayarını
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Ben sahadaki sorunun tamamen mental olduğunu düşünüyorum teknik taktik vs hikaye. Adamlarda özgüven diye bişey kalmamış hal ve hareketlerinden yüz ifadelerinden belli zaten. Hepsi bıkmış bi an önce bitse de gitsek modunda takılıyor maçın başından beri.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• 1 tane gol atıcaz onuda dışarı attı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• şu kaçırdığımız gole bak.
                    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• ayagina tukureyim senin treze.beyinsiz

Yorum

• Gülmedim Trezeguet
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sizinde dikkatinizi çekiyorum takım sanki sadece maç günü bir araya toplanıyo sanki

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yav etme hocam, oraya aldığın adam geçen beşiktaş maçında sahanın yıldızıydı. ilk maçında bunu nasıl aldık dedirtti hepimize. beratı orada oynatanın hiç mi suçu yok.
                            Orta saha kalmadı takımda şu an. Berat’ın oynaması doğal.

Yorum

• Size iyi seyirlewr arkadaşlar Yazılanlardan takip ederim yine.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Tamam takım rezil ama bu hakemlerin de Allah belasını versin. Ulan Enis'in pozisyon da net penaltı!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X