Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çöp hoca maç sonu bildiği bütün bahaneleri sıralar yine.

Afrika kupası, transfer, sakatlar, Trabzonspor'un zengin geçmişi, sabır, falan filan.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ertuğrul Doğan in istifa etmesi gerekiyor. Başkan ve yönetim değişmeden bu kulübün nefes alması çok zor. Avcı gitse ne olacak ortada yönetim yok.
      Var mı talipli?

Meraktan soruyorum gerçekten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Şu an oyuna hamle lazım

Yorum

• Birazdan stoper çıkarıp Mendy'yi geriye çeker 3-4 olur diyorum.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hiçbir pas olması gerektiği gibi gitmiyor hiçbir şut gol olacak şekilde gitmiyor çok ilginç loserlık sarmış yine takımı
            Ne pas ne şut.Amatör topçular bile bu kadar rezil olamaz.Halı sahada daha iyileri var

Yorum

• ortada ozellikle berat ve bardiye bakin.maci biraktilar

Yorum

• ulan şu beratın ağır mallığını hoca hariç herkes görüyor. hoca da sığır gibi izliyor
                from BOGAZIÇI

Yorum

• kabul edelim ki Semih = EnisDestan x3

ama, Semih'in instada açiklama kismina @ trabzonspor etiketi koyan akrabâlarinin ben ...........
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Normalde üstünlük kurunca oraya yüklenirsin, Treyzi Svenson'u kaç kere denediyse geçti mesela. Oyunu bir anda niye sağa çevirdik?
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2. golde Berat adamı niye bıraktı? Biri açıklayabilir mi
                      her maçta aynı yavşak herif. hiç pozisyonda olmasa biri o boşluğu dolduracak.

ya eskort yapıyor ya eksiliyor.

geçen hafta koca götlü aytaçın 5 kişinin içinden geçtiği pozisyonda da ortalığı karıştırıp bizim defansı ambale eden bu mal.

hala şu herifi defans önü oynatmak yoklukla falan anlatılmaz. siktirip gidecek sene sonu zaten kiralık. bi dünya para verip 6 numara almışsın, 8 oynuyor. 8 almışsın 2 milyon üstü para verip kenarda. berat denen göt gelen geçene eskort edip gol kutlatıyor. ya sokarım böyle işe arkadaş.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Bilmem 858 yıl sonra şampiyon yapdı dimi peyüg hocamız onun hatrına 8-0 da yenilse şampiyonluğun hatrına susalım o zaman bizi bir kere şampiyon yaptı diye böyle bir rezillik olabilir mi ya nasıl bir teknik direktörsün sen
                        En son yusufdinyo tarafından düzenlendi; 04.02.2024, 20:33.

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ulan şu beratın ağır mallığını hoca hariç herkes görüyor. hoca da sığır gibi izliyor
                          Berat’ın yeteneği belli. Oraya transfer yapmamak Berat’ın hatası değil.

Yorum

• Umarım 3-4-5 olur. Bu rezil hoca başka türlü istifa etmez.

Yorum

• Farozdan rast gele 11 adam toplasan bunlardan daha iyi oynar. Tabi takımın başına hoca olsun diye de birini çevirmek gerek.

Yorum

• beklerinin ikisinde sari kart var, bunu bile kullanmaya çalismiyoruz pppüüü

Ugurcan sen de düstügün bu rezil hallerden utanmiyorsan sana diyecek bir sey yok, Abdüs'ün yanina git ne yaparsan yap yaa
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X