İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Baniya'nin faulü görmedim ama Mendy'nin pozisyonu hatirliyorum vidyosunu paylassinlar salak herifler ne bekliyorlar o pozisyondan kirmizi kart mi ?? akjhajkhajkah tam tinercilik göstergesi yaaİlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
stoper diye aldığınız adamlara bak
Trabzonspor - Kulüp profili | Transfermarkt
bi rbak hafızanı tazele ortasahaya bak forvet dışı kadronun çoğu çöp onlar da kiralık zaten
sen hala hoca diye ağzında geveliyorsun
Yorum
-
Ilk 8 hafta Hakem bahanelerini birakin deniyordu, o yüzden oraya girmeye gerek yok.
Gecen hafta 17 lik bebelerle oynayan takima yenildin, bugün son dönemlerin en kötü Siketas´a. Kadro olarak bile senden kötü biri vardi karsinda ama akli dengesi bozulmus Hoca capsizinin bunu görebilme imkani yok. Arti bu dengesiz 1,3 milyon € kazaniyor.
Bjelica takimda kalmis olsa, bugün cok baska seyler konusuyor olacaktik. Ama siz, göze hos gelen, oyunculara deger kazandiracak isimleri bu takimin basinda görmek istemiyorsunuz!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Hakem Arda Kardeşler bu akşam gösterdiği rezil performans sonrası Doğan ve Avcı'ya yönlen eleştirileri kendine çevirdi. Hadi bu maçtan bu şekilde yırttınız sonraki maçlarda ne halt edeceksiniz merak ediyorum. Takım dört maçtır kaybediyor ancak hocamız hala şampiyonluk döneminden hikayeler anlatıyor. Bu arada bugünlerde tabelayı bırakıp sahaya bakmaya başladı. Komedi gibi ama maalesef bunu yaşıyoruz!
Yorum
-
Hakeme sıra gelinceye kadar çok fazla konu başlığı var
Sen sahada güçlü olacaksın
Sen sahada kaliteli futbolcularla oynayacaksın
Beş para etmez bir kadro aşırı kötü oyuncularla maça çıkılmaz
Koskoca Trabzonspor forvetsiz maça çıkıyor
Sonra hakem öyle böyle yaptı
Sen sahaya emanet çıkmışsın neyin hakemi
Rezalet bir kadro planlamasının sonuçları böyle olur
Yorum
-
Oyun olarak geçtiğimiz 4 maça göre daha dominant ve istekli oynamaya çalıştık. Çalıştık diyorum zira son dokunuş, final kararlarında tereddüt ve saçmalama duzeyimizi istikrarlı bir şekilde (!) sürdürdüğümüz için de netice alamadık.
Hakem katliamına gelene kadar ilk düdük ile 43. dakika arası şu avel bjk'ye en az 2 tane gömmüş olmamız gerekiyordu. O şerefsizleri devreye biz soktuk velhasıl kimse oraya buraya bakmasın.
Bunların üzerine de Trabzonlu semihi de yıldız yaparak "baltanin sapı bizden" i bilmem kaçıncı kez izledik.
Hafta içi gelecek takviyelerin niteliği bence ileri ki maçlarda iyi oyun ve 3 puana erişim şansımızı yükseltecek gibi duruyor en azından bu akşama bakarak böyle bir yorum getirilebilir.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 05.02.2024, 08:33.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Penaltı verilebilir miydi?
Olabilir ama bunun arkasına sığınmamıza gerek var mı?
Faul olabilir miydi ilk gol?
Olabilir ama bu maçı bitirecek hata mıydı?
Bize kaybettiren şey hakem performansı değil kimse kusura bakmayacak ben şapkamızı önümüze koyma taraftarıyım. Bu maçta 2-3 pozisyonda formaları değiştir o kararlar çıkardı evet amaa- açalım tarihe bakalım bizim hakemden yana güldüğümüz kaç sezon var. Bir tek son şampiyonluk senesini sayarsınız, 20 küsür yıldır net ligi izlemiş biri olarak söylüyorum. Bir tek o sezon hakemler bizi doğramadı.
Biz ne oynadık bu maçta? Geldiğinden beri ilk maçı ve bu sezon başında birkaç maç dışında hiçbir şey ortaya koyamayan Bardhi'nin ekstra performansı dışında biz ne gördük sahada? 2-0 dan sonra pozisyon bulmuşuz, onları gösterebiliyoruz. Galatasaraydan da xg de yüksektik 5 yedik kendi sahamızda.
Rakip stoperler Necip-Zaynutdinov biz bunlara üstünlük kuramadık. 40 araba laf saymaya gerek var mı?
Yetenekli çocuk Semih. Sahada futbolcu gibi işler yapan bi o vardı, geri kalan tüm oyuncular malesef idare-i maslahat halindeydiler.
Yeter bahanelerinizden sıkıldım çok ben. Bana adam gibi futbol izletin, bir kamyon laf sayıp saçmalamayın. Bana biz iyiydik falan demeyin, karşımızda iyi bir takım yoktu ve biz iyi değildik. Sahada 1 tane futbol oynamak isteyen insan vardı o da farkı yarattı malesef gerçek bu. İlk gole faul verseydin başka bir tane atacaktı. Nitekim ikinci golünde de yürüye yürüye gitti kalenin ortasına attığı şutta gol attı 18 yaşındaki bir çocuk. Onlar neden mutsuz değiller?
Çünkü tutunacakları bir umut var. Bizim bir b.kumuz yok ve aylardır b.k gibi futbol izliyoruz.
Yenik duruma düştüğümüz o ilk andan sonra aldığımız puan sayısını söylüyorum 24 haftada
2 (Yazı ile İki)
Önce geçtiğimizde verdiğimiz puan sayısını sölüyorum 24 haftada
6
Yani biz ilk golü yediği zaman kumandayla tv kapattıran o takımız.
Biz, maç izlerken uyunacak o takımız. Çok net söylüyorum sesini bir tık kısın tv karşısında uzanın direk uyku gelir, bu takım sporla, görsel şölen olması gereken futbolla ilişkisini kesmiş.
Abdullah Hoca işine saygım var, futbol sadece çok iyi futbolcularla iyi oynanmıyor. Bana bu beğenmediğin kadroyla savunma futbolu izlettirebilirdin, onu da beceremiyorsun bu sefer. Bu takım taş gibi savunma futbolu oynar, kimse geçemez. Atarsın Visca-Trezeguet'i öne 1 tane sahte santrafor yaparsın sadece top dağıtmak için Bardhi bile olur, bu takım yine oynar.
Bu takımın problemi hakemler falan değil, oynadığı çağ dışı oyun. 1 ön libero ile üretken olamayan takım 2 ön liberoyla çıkıyor maçlara. Abdullah Hocanın oyun içinde risk alması için 2 farkla geriye düştüğümüzü görmesi gerekiyor."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum