İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyük paşgan aspora açıklamalarda bulunacakmış
Ama en azindan saklanmiyor cikiyor artik demek ki o da artik baskilatamiyor.
Ne palavralari sikacak gene.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Eurosport 1 de Judd Trump, Si Jiahui snookers sanırım final maçı var.
Onu izliyorum.
Avcı'nın bahaneleri, Başkan'ın basiretsizliği...
Sıktı artık!
Bi düşün yakamızdan. Hadi bir zahmet.
Sene başındaki hocaya da alenen tuzaklama yaptığınızı az çok anladık.
Avcı'yı geri getirmek için araya sokulmuşm bir gölge olarak getirmişler adamı.
Allah'ınızdan bulun....
Yorum
-
Hadi buyur burdan yak şimdiİlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ts kume hattinda bile.olsa, yan kanalda dunyanin en iyi maci bile olsa oturur 90 dakika ts maci izlerim.
Izlemedigin bir mac hakkinda yorum yapmamak lazim. Ts macini izlemeyen de ben tsliyim demesin. Sonra semih bile tsli oluyor.
Bir takimi tutmak boyle birsey degil.
Sloganı kafamıza yiyip TS metresiyle Trabzonluluğumuz da sorgulandı
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Muhtemelen hakemle alakalı konuşacak.İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma en azindan saklanmiyor cikiyor artik demek ki o da artik baskilatamiyor.
Ne palavralari sikacak gene.
Nefret ettirecek kendinden yine
Yorum
-
Ee para olmayinca delikanlilikta yapilmiyor.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEurosport 1 de Judd Trump, Si Jiahui snookers sanırım final maçı var.
Onu izliyorum.
Avcı'nın bahaneleri, Başkan'ın basiretsizliği...
Sıktı artık!
Bi düşün yakamızdan. Hadi bir zahmet.
Sene başındaki hocaya da alenen tuzaklama yaptığınızı az çok anladık.
Avcı'yı geri getirmek için araya sokulmuşm bir gölge olarak getirmişler adamı.
Allah'ınızdan bulun....
Eskiden H.Osmanoglu sekil şukul yapiyordu
Kursagimizdan mi bagliyiz diye dusundum
Yorum
-
Yine olmadı gelmedi istifa
Oysa istifa da bir erdemdir
Ben avcıya değil başkana kızıyorum balık baştan kokar
Evet önceki haftalara göre iyi oynadık ama rakip de çok kötü ve bizim takım mac seçiyor trezege denswil farkı hissedildi hakemler müdahale etmese kazanabilirdik ama kazansak bile biz mac sevmeyen standart hücum oynayan bir takım istiyoruz bu da bu baskan ve hoca ile olmayacak çok belli ben kendimi bildim bileli çok iyi trabzonspor luyum memleketim bile farklı ilk defa trabzonspor kaybetsin istiyorum neden vasıfsız baskan ve futbol katili genç katili abdullah avcidan kurtulmak için ama onlar ne yapıyor dalgalanma diyor hala 3. Olabiliriz diyor turkiye kupasi diyor .assak geçiyorlar haberiniz olsun...
Yorum
-
Hedef saptırmaktan başka bir şey yapmayacaktır. Sıkıntılar belli. Müsebbibleri de belli. Lafontenden masallar.İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyük paşgan aspora açıklamalarda bulunacakmışHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Buyuk baskan yaşıyor muydu ya. Takimdan gitmek isteyen elini kolunu sallayarak gidiyor. Bakasetas, larsen, a.omur, teklic gidenler. 3 tanesi afrika kupasinda. Ee amac ne.İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyük paşgan aspora açıklamalarda bulunacakmış
Yorum
-
Bjkli şenol mu gelecek. O bjksine geri donsun. Mevcut hocalari cok durmaz zaten.İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 maç daha yenilirsek, %90 Güneşimiz gelir...
Yorum
-
Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu. Bordo-Mavililer'in kaptanı Uğurcan Çakır, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Basit hatalar yaptıklarını belirten milli kaleci, "Yani 3 maçtır arka arkaya kaybediyoruz. Bazı şeyler doğru gitmiyor açıkçası.
4 maç olmuş üst üste daha beyfendinin haberi yok kaç maç olduğundan.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Umut Bulut içinde yıllar önce kazma vs denirdi. Mücadele ve son vuruş yeteneksizliği olarak benzer olduklarını düşünüyorum. Bu kadar çabalayıp öyle ya da böyle pozisyona giren adama sıra gelene kadar takımda gönderilecek çok kişi var. Önce onlardan kurtulalım sonra Trezeque konusuna bakarız.İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegol kaçabilir
defalarca kaçabilir
adam çizgiye iniyor içeri giriyor seken top kovalıyor araya kaçıyor , al ver ver kaç yapıyor....
o da olmasa hepten saçma bir oyun oyuncu grubu
bizim için şu an çok lüks bir adam"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Başkana veya hocaya "istifayı düşünüyor musunuz" sorusu ilk ne zaman ve kim tarafından yöneltilecek bakalımhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum