Genç alıyor şimdi olmaz böyle bir şey ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
TG denen satılmışlar ordusu tribünlerden lağvedilmeliİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Dur şimdi başkana sövüyorİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Onur Akyüz neredesin???
))))
3 puan Avcısı hozasına kıyamaz o.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Bu gece taslar oynar yerinden normal buyuk camialarda ama erdo ve avci bu takimi siradanlastirdi bitirdi reaksiyon alirmiyiz bilmem1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Stoper çıkarıp hücumcu alsa, risk alıyor derdim.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKovulmak için yapıyor. İlk kez bu kadar ıslıklandığı maçta en çok eleştiri aldığı konu olan mendy'yi stopere çekmeyi göze alabiliyorsa amacı budur. Ki fernandes kötü oynamıyordu.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
tazminat falan umrumda değil bu akşam keyifli keyifli kovulmalı.
Hocalık hayatı sona erdi.
Bir insan bu kadar egolu olmaz.
O kadar eleştri yapıldı bir tanesini dinlememiş.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
ya avcısının da amk ertuğrulunun da. şampiyon hoca dedik, buyur ettik diye sahadaki şu rezilliğe eyvallah mı diyeceğiz. yavşak herif geçen sene Trabzonspor beklemez diyordu futbolcu tehdit ediyordu. seni mi bekleyeceğiz ulan aklın başına gelsin diye? yapamadın, sıçtın batırdın. siktir git.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum