İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yahu 2-1 geridesin Enis bardiyi fountası çıkar oğuzhan ile poyrazı koy bari çocuklar oyun oynasın.. bu takım belini düzeltemez oyuncular çok kötü ve vurdumduymaz yetenek yoksunu hepsi Berat ağa gibi takılıyordu ne oldu Berat üç gol yedin afiyet olsun hoca kötü herkes kötü rezil bir durumdayız beşiktaştan bile kötüyüz beşiktaşın hocası daha dün geldi 16 yaşında adamı atabiliyor sahaya bizim şampiyon hocamız hala korkak hala korkak bırak gençleri sal oynasınlar ali Şahin ne yaptı da bu takımdan kesildi defansta ilk koyulacak adam alt lige gitmek istemediği için a takım kadrosuna alınmıyor yönetim yazıklar olsun
Yorum
-
Alin size puan ortalamasi simdi skor taraftarlari bu oyun ile balonun eninde sonunda patlayacagini goremeyen avci fanlari da onunla birlikte defolsun gitsinler futboldan anlamak zorunda degilsiniz bari milletin sinirlerini ziplatmayin sacmalayip1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Kıyar mı hiç yaaa. Hahahahhaha 5'te yesek yeterki Avcı'ya laf gelmesinİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDur şimdi başkana sövüyor
3 puan Avcısı hozasına kıyamaz o.
))))
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Ya durun uşaklar valla canım burnumdaİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDur şimdi başkana sövüyor
3 puan Avcısı hozasına kıyamaz o.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Direkt yasaklanmaları lazım.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTG denen satılmışlar ordusu tribünlerden lağvedilmeliTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Erdonun kendini koyması lazım kapının önüneİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdo kendi kicini kurtarmak istiyorsa bu gece avciyi kolundan tutup kapinin önune koyar bu takimin onunde kaybedecek 1 dakikasi yok biktim artik ayni seyleri tekrarlayip farkli sonuc bekleyen surekli bahane ureten hocadan
Yorum
-
Suçlu Fernández mi bilelim de maçtan sonra ona göre pozisyonumuzu alalım.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper çıkarıp hücumcu alsa, risk alıyor derdim.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum