Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen de hakkını helal et kardeşim. gs'den 5 yediğimiz maçta sana çıkışmıştım. haklıymışsın, cidden değmiyor bu pezevenkler için kendimi gerdiğimle, eşim dostumla aramı açtığımla kalıyorum.
    Değmez abi ya başka işin mi yok?

Yorum

• Bu ahlaksız herifin eleştirilecek konuşulacak bir tarafı kalmamıştır.
      Milyonlarca euroluk kazıkları soktuğu gibi tazminatı da sokacak şimdi. Haram zıkkım olsun .
      Özkan SÜMER

Yorum

• 3:1 olmus 2 yari sahada olmiyan fountas ywni çıktı
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yahu 2-1 geridesin Enis bardiyi fountası çıkar oğuzhan ile poyrazı koy bari çocuklar oyun oynasın.. bu takım belini düzeltemez oyuncular çok kötü ve vurdumduymaz yetenek yoksunu hepsi Berat ağa gibi takılıyordu ne oldu Berat üç gol yedin afiyet olsun hoca kötü herkes kötü rezil bir durumdayız beşiktaştan bile kötüyüz beşiktaşın hocası daha dün geldi 16 yaşında adamı atabiliyor sahaya bizim şampiyon hocamız hala korkak hala korkak bırak gençleri sal oynasınlar ali Şahin ne yaptı da bu takımdan kesildi defansta ilk koyulacak adam alt lige gitmek istemediği için a takım kadrosuna alınmıyor yönetim yazıklar olsun

Yorum

• Alin size puan ortalamasi simdi skor taraftarlari bu oyun ile balonun eninde sonunda patlayacagini goremeyen avci fanlari da onunla birlikte defolsun gitsinler futboldan anlamak zorunda degilsiniz bari milletin sinirlerini ziplatmayin sacmalayip
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dur şimdi başkana sövüyor 3 puan Avcısı hozasına kıyamaz o.
              Kıyar mı hiç yaaa. Hahahahhaha 5'te yesek yeterki Avcı'ya laf gelmesin ))))
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dur şimdi başkana sövüyor 3 puan Avcısı hozasına kıyamaz o.
                Ya durun uşaklar valla canım burnumda
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hocam umarım aldığın her kuruş burnundan fitil fitil gelir
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Trabzon da siyasi görüş değişmediği sürece bu takımdan bir cacık olmayacak üzgünüm en az 4 yıl daha çile çekmeye devam...

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TG denen satılmışlar ordusu tribünlerden lağvedilmeli
                      Direkt yasaklanmaları lazım.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Erdo kendi kicini kurtarmak istiyorsa bu gece avciyi kolundan tutup kapinin önune koyar bu takimin onunde kaybedecek 1 dakikasi yok biktim artik ayni seyleri tekrarlayip farkli sonuc bekleyen surekli bahane ureten hocadan
                        Erdonun kendini koyması lazım kapının önüne

Yorum

• tabelaya bakın, sıralamaya falan bakın

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stoper çıkarıp hücumcu alsa, risk alıyor derdim.
                            Suçlu Fernández mi bilelim de maçtan sonra ona göre pozisyonumuzu alalım.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yan hakem taç veriyor ortalık çocuğu faul çalıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• tudora direk çökerim.Top oynatır,genç adamları oynatır.Şenol gibi bir ahmaklık yapmazlar umarım.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X