camiayi tribunleri de resmen 2 ye böldü serefsizler ,mitomani ustanin son dönemine döndük
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ya hocam iki tane 17 lik stoperle oynuyor adamlar rakipler bir sonraki hafta 3-4 yiyor, dünyanın bir bok olmayıpta kendini en bir şey zanneden hocası var takımda.İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFuntas, Memet, Eren ya bunlar ne lan bunlarla sahaya çıkacağına yerlerine alt yapıdan adam koy lan ses çıkarırsam ne diyim lan şu çöplere bak istifa yönetim mönetim herkes defolsun gitsin rezillerElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Cikip der, gelisiyoruz, sancili dönem. Haftaya bize yine cakarlrİlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah bu mağlubiyetle giderler Avcı ve baskan
Yorum
-
Tribünde hala daha ara ara Saldır Trabzonun diye bağıranlar mankurtlar var. Kaç paraya sattınız lan kendiniziTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Fun Club üyeleri bu sizin eseriniz!İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvci defol git giderken ereni dogani bardhinfountas alGitmezler daha haftaya bjk 5 atacak sonra bakarızİlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah bu mağlubiyetle giderler Avcı ve baskan
Yorum
-
Nenadın aynı kadroyla 5 attığı takıma içerde 1-0dan maç veriyor Apo hocam. Yönetimle beraber defolun gidin abicim.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

))))
Yorum