Umut'u alacaksa, Berat'ı çıkarabilirdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Erdo kendi kicini kurtarmak istiyorsa bu gece avciyi kolundan tutup kapinin önune koyar bu takimin onunde kaybedecek 1 dakikasi yok biktim artik ayni seyleri tekrarlayip farkli sonuc bekleyen surekli bahane ureten hocadan1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
yav he he ...İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfrika kupası başladı takım çöktü bu planlamayı yapan aptaldır ya defolsun gitsin ya utanmazlarALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Gönderse ne olacak Serdar Baliyi hoca diye getirir bunlar, çöktüler kulübe resmen.İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kulübün avcının keyfini bekleme lüxü yok
Eğer bi yönetimi varsa maç sonu hocayı kovar kovar basın açıklamasına çıkarmazElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
sen de hakkını helal et kardeşim. gs'den 5 yediğimiz maçta sana çıkışmıştım. haklıymışsın, cidden değmiyor bu pezevenkler için kendimi gerdiğimle, eşim dostumla aramı açtığımla kalıyorum.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekovdurup tazminat alacak aslanım avcıİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Kovulmak için yapıyor. İlk kez bu kadar ıslıklandığı maçta en çok eleştiri aldığı konu olan mendy'yi stopere çekmeyi göze alabiliyorsa amacı budur. Ki fernandes kötü oynamıyordu.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'u alacaksa, Berat'ı çıkarabilirdi.
Yorum
-
Adamlar taştaş geçiyor bizleTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum