Bu maçtan 1 puan çıkarabilmek büyük başarı,hocaya da bişey diyemiyorum,çok eksik var,oynayanlar vasatoğlu vasat
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yönetimdeki şaklabanlar bakalım maçtan sonra ne diyecek. Antalya’nın dayak atması serbest bizim dokunmamız faul bir maç oynadık bugün.İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok gördüm de böyle süzme hakemi hatırlamıyorum yok yok en süzmesi buEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Bunlari yapabilmek icin Teknik Direktör olmak gerekir. Simdi mac sonu neler dinleyecegimizi az cok tahmin edebiliyoruz degil mi?İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtarsın Arif'i 60'ta son kanada rakibe orta kestirmez. Koyarsın Poyraz'ı öne 1.88lik adam iki top indirir. Plan tutmadı yedin kimi alacak hamle şansı buydu dersin. Bütün maç Bardhi'nin faul almaya çalışmasını izledik. Fountas bir tane şut attı başka numarası yok maç boyu. Soktuğu adam da Türko. Anladık hamlen yok hoca alacağız sana 8 yeni adam ok.“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Şu kafadan bana da lazım hocam şuan.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın berabere bitmesini istiyor hakem triosu. TS kaybederse biraz canları yanacak çünkü. Beraberlikle kapatacaklar olayı. Yaklaşmamızı istemiyorlar yukarıya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum