Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir daha afrikalı oyuncu almasınlar bu nedir ya . pepe,trezeguet,onuachu nedir bu kardeşim.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunlari yapabilmek icin Teknik Direktör olmak gerekir. Simdi mac sonu neler dinleyecegimizi az cok tahmin edebiliyoruz degil mi?
      Antalyaspor.. Ligin ön alanda en etkili pres yapan.. en hızlı çıkan takımlarından biri. Bu presi kırmak için planlar yapptık. Oyuncuya göre, rakibe göre planlar yapıyorız. Her zaman istediğin oyunu oynayamıyorsun, çok fazla eksiğimiz var, bugün sahaya oyuncu atmak istiyorum atamıyorum. Kaybetmemek de önemli, gelişiyoruz.

Eksiği olmaz, belki bir iki şey daha ekler.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Rezilsin hoca rezilsin

Yorum

• 3 dk gençlere performans çok oldu hocam
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Antalya oynadı biz izledik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Rezilsin

Yorum

• Hocam ne acelen var yarın alsaydın oyuna

Yorum

• Dk. 95 oyuna gencleri aliyor. Bu Avci´nin yüzüne atacaksin yumrugu!!!!!
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Antalyaspor.. Ligin ön alanda en etkili pres yapan.. en hızlı çıkan takımlarından biri. Bu presi kırmak için planlar yapptık. Oyuncuya göre, rakibe göre planlar yapıyorız. Her zaman istediğin oyunu oynayamıyorsun, çok fazla eksiğimiz var, bugün sahaya oyuncu atmak istiyorum atamıyorum. Kaybetmemek de önemli, gelişiyoruz.

Apo hocam maçtan mi yazıyorsun? Bu sensin

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bugünkü futbolun tanımı: kocaman bir osuruk.

Yorum

• Oniachinin de afrika kupasina gitmesi iyice dibi gosterdi. Enisle filan olacak is degil. Gs maci oncesi acil transfer lazim.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sana çok uzun soluklu bir osuruk yolluyorum. Güle güle koklan Apo.

Yorum

• Mendy de iyice dibe vurdu. Macin Enisle en kotulerinden.

Yorum

• Sahada bir adam var, macin basindan sonuna sifir katki. Adi Mendy.

Yorum

• 2 merkez bir sağ bek bir santrafor almazsak ilk 5 te bitiremeyiz bu sezonu.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X