bir daha afrikalı oyuncu almasınlar bu nedir ya . pepe,trezeguet,onuachu nedir bu kardeşim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Antalyaspor.. Ligin ön alanda en etkili pres yapan.. en hızlı çıkan takımlarından biri. Bu presi kırmak için planlar yapptık. Oyuncuya göre, rakibe göre planlar yapıyorız. Her zaman istediğin oyunu oynayamıyorsun, çok fazla eksiğimiz var, bugün sahaya oyuncu atmak istiyorum atamıyorum. Kaybetmemek de önemli, gelişiyoruz.İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlari yapabilmek icin Teknik Direktör olmak gerekir. Simdi mac sonu neler dinleyecegimizi az cok tahmin edebiliyoruz degil mi?
Eksiği olmaz, belki bir iki şey daha ekler.( ゚д゚)
Yorum
-
Apo hocam maçtan mi yazıyorsun? Bu sensinİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalyaspor.. Ligin ön alanda en etkili pres yapan.. en hızlı çıkan takımlarından biri. Bu presi kırmak için planlar yapptık. Oyuncuya göre, rakibe göre planlar yapıyorız. Her zaman istediğin oyunu oynayamıyorsun, çok fazla eksiğimiz var, bugün sahaya oyuncu atmak istiyorum atamıyorum. Kaybetmemek de önemli, gelişiyoruz.
Eksiği olmaz, belki bir iki şey daha ekler.
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sana çok uzun soluklu bir osuruk yolluyorum. Güle güle koklan Apo.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalyaspor.. Ligin ön alanda en etkili pres yapan.. en hızlı çıkan takımlarından biri. Bu presi kırmak için planlar yapptık. Oyuncuya göre, rakibe göre planlar yapıyorız. Her zaman istediğin oyunu oynayamıyorsun, çok fazla eksiğimiz var, bugün sahaya oyuncu atmak istiyorum atamıyorum. Kaybetmemek de önemli, gelişiyoruz.
Eksiği olmaz, belki bir iki şey daha ekler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum