Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçtan 1 puan çıkarabilmek büyük başarı,hocaya da bişey diyemiyorum,çok eksik var,oynayanlar vasatoğlu vasat
    .....

Yorum

• Maçın berabere bitmesini istiyor hakem triosu. TS kaybederse biraz canları yanacak çünkü. Beraberlikle kapatacaklar olayı. Yaklaşmamızı istemiyorlar yukarıya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• atamayana atarlar kurali islerse guzel olur.

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok gördüm de böyle süzme hakemi hatırlamıyorum yok yok en süzmesi bu
          Yönetimdeki şaklabanlar bakalım maçtan sonra ne diyecek. Antalya’nın dayak atması serbest bizim dokunmamız faul bir maç oynadık bugün.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Değişiklik yap allahın cezası. 8 dakika az mı ya

Yorum

• Bir tane tehlikeli şuurlu atağımız yok

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Atarsın Arif'i 60'ta son kanada rakibe orta kestirmez. Koyarsın Poyraz'ı öne 1.88lik adam iki top indirir. Plan tutmadı yedin kimi alacak hamle şansı buydu dersin. Bütün maç Bardhi'nin faul almaya çalışmasını izledik. Fountas bir tane şut attı başka numarası yok maç boyu. Soktuğu adam da Türko. Anladık hamlen yok hoca alacağız sana 8 yeni adam ok.
                Bunlari yapabilmek icin Teknik Direktör olmak gerekir. Simdi mac sonu neler dinleyecegimizi az cok tahmin edebiliyoruz degil mi?
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçın berabere bitmesini istiyor hakem triosu. TS kaybederse biraz canları yanacak çünkü. Beraberlikle kapatacaklar olayı. Yaklaşmamızı istemiyorlar yukarıya

Şu kafadan bana da lazım hocam şuan.

Yorum

• Enis iyice sacmaladin ya. 30 dakikadan fazla oynamaman gerekiyormus simdilik.

Yorum

• Enis hücum organizasyonlarının içine etti
                      .....

Yorum

• Sergen değişikliklerle ölen takımı diriltti biz hala enis menis izliyoruz

Yorum

• enis siciyor gs macinda bokoto yemisisko

Yorum

• Şöyle maclar icin bir tane suratli zenci kanat oyuncun olacak. Mesela sezon basi Gs yi perisan eden kara bir usak vardi, Valeciennese giden o tarz biri. Yok iste yok

Yorum

• Enis tükendi, son 15 dakikadır vermesi gereken pasları veremiyor. yap işte değişikliği
                              from BOGAZIÇI

Yorum

• Uğurcan Enis'e yere yatmı dedi benmi yanlış gördüm?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X