Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orsiçin lisansını çıkartmak için yaptılarda biz orsiçi ne hayallerle aldık öz evlat denen kasap bizi mahfetti.
    Anladım ok

Yorum

• çok zor bir hale geldi maç hayırlısı
      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Bugün yasanabilecek puan kaybinin tek sorumlusu plansiz programsiz hareket eden baskan ve yönetimdir. Bugün takima da Avci ya da diyecek bisey yok. Yedek kulübesi gözlerimi yasartti.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sergen’in ilk maçı mı
          Üçüncü

Yorum

• Abdullah Avcı’ya bir soru soruluyor, insanlığın doğuşundan başlıyor açıklama yapmaya.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yedeklere bak. Çok zor maç olacak. Hoca hocalığını bu maçta göstermeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Güya dizi ağrıyormuş, geceyi kötü geçirmiş. Güya her şeyini veriyormuş Baka.

Yürü git Abdullah Avcı.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yedeklerdeki Umut Güneş'miş. Bozok sanmıştım ilk başta.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kadro fizik olarakta zayıf özellikle ileri hat çok eziliriz biz .
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bakasetas takımı bu zor gününde yalnız bırakıyor, diğer tarafta ağrılarına rağmen iğneyle maça çıkmak için hocasına baskı kuran İcardi (disiplinsiz it kopuk diye bilinir…).
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Yalnız hoca belki de ilk defa fantezi yapmadan kadro çıkarmış. Her ne kadar mecburiyetten olsa da. Bu maç hocanın tarafındayım

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bakasetas takımı bu zor gününde yalnız bırakıyor, diğer tarafta ağrılarına rağmen iğneyle maça çıkmak için hocasına baskı kuran İcardi (disiplinsiz it kopuk diye bilinir…).
                            Bakasetas gitti komik bahaneler bulmasın kimse. Haaa dizi ağrıyormuş.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Onuachu büyük eksik ama Enis Destanı fazla küçümsüyorsunuz. rezil futbolumuzu bilmesem bu maç Enisin maçı olurdu da. İnşallah Visca ve Fountas güzel beslerler. Bardhi de 10 numara oynayacak onu da bi daha görelim bakalım belki iş yapar. Bakasetas asla kayıp değil, adam 2 senedir zaten kayıp bugun kaybolmadı. Onu da Rosierle takas gibi bir olaya girmezler inşallah. gönder 1 milyona panaya.
                              from BOGAZIÇI

Yorum

• Bakasetas şu maçta takımı yalnız bırakmamalıydı. Oyna öyle gşt gideceksende. Profesyonel hayatta böyle işlere yer kalmadı tabii
                                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 14.01.2024, 15:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X