İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gidin forumda israil filistin basligi var orda tartisin.Milleti rehin almayin burda.
Futbol konusmak isteyen buraya yazar baska konu konusmak isteyen gider forumda acik olan baslikta yazar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Kendini kandırmaya devam et sen, Antalya kadrsundan iyiymiş? Adanademirspor'un kadrosu da istanbulspor dan iyiydi ama yenemediler. GS sivas'tan beş kat üstün bir kadro ile oynuyor ama o da yenemedi. FB bizden 15 kat üstün kadroyla oynuyor ama biz yendik.İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu antalya kadrosundan hiç birini takımındaki oyunlarla değişmem.
Oyuncu kalitesi açısından tartışmasız biz çok iyiyiz şu antalya karşısında.
Futbol iyi futbolcularla oynanır ama rakiplerimiz de bi Real değil... Bahanelere sığınmayı bırakalım.
Hunter geliştirici üretici değil. pişmiş keki iyi servis etmeyi biliyor sadece.
Sırf bu yüzden tutalım mı? Trabzonspor un geleceği açısından zarardan başka bir şey değil
Konu bu değil ki??
Dün akşam oynana maçta. Ben topçuyum ve Trabzonspor topçuyum diye hayıflanarak oynayan bir tane oyuncu varmıydı. Kaleye gitmeyin, Şutunuz olmasın ve isabetli şutunuz da olmasın mı diyor Avcı. O halde niye niye Antep'e 3 tane salladık. Samsun'a 10 tane şut çektik kalecileri devleşti ??
Kötü oyunun kötü oyuncular daha doprusu, dünü yarınını tutmayan istikararsız oyunculardan kaynaklandığı hiç mi aklınızın bir tarafına gelmiyor.
Sen real gibi oynayalım istiyorsun ama bu kadro o istediğini oynayamaz. Sezon başında '' Tekliç'i de aldık, Kovun gitsin Visça'yı diye burda artistlik yapanlar da vardı. Şu anda takımda visça'dan başka topla iyi iş yapan oyuncumuz mu var
Sen hayal görkek istiyorsun ben ise sana gerçekleri söylüyorumYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Yooo Pepe geldikten sonra maddi açıdan zarar görmeyelim diye Visca gidilsin dendi ki geçen seneki kötü performansı da önümüzde duruyordu, demogoji, yalan iftira dolu talihsiz bir mesaj atmışsınız.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendini kandırmaya devam et sen, Antalya kadrsundan iyiymiş? Adanademirspor'un kadrosu da istanbulspor dan iyiydi ama yenemediler. GS sivas'tan beş kat üstün bir kadro ile oynuyor ama o da yenemedi. FB bizden 15 kat üstün kadroyla oynuyor ama biz yendik.
Konu bu değil ki??
Dün akşam oynana maçta. Ben topçuyum ve Trabzonspor topçuyum diye hayıflanarak oynayan bir tane oyuncu varmıydı. Kaleye gitmeyin, Şutunuz olmasın ve isabetli şutunuz da olmasın mı diyor Avcı. O halde niye niye Antep'e 3 tane salladık. Samsun'a 10 tane şut çektik kalecileri devleşti ??
Kötü oyunun kötü oyuncular daha doprusu, dünü yarınını tutmayan istikararsız oyunculardan kaynaklandığı hiç mi aklınızın bir tarafına gelmiyor.
Sen real gibi oynayalım istiyorsun ama bu kadro o istediğini oynayamaz. Sezon başında '' Tekliç'i de aldık, Kovun gitsin Visça'yı diye burda artistlik yapanlar da vardı. Şu anda takımda visça'dan başka topla iyi iş yapan oyuncumuz mu var
Sen hayal görkek istiyorsun ben ise sana gerçekleri söylüyorumNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
%50 den fazlaysa ne olayım. Ne 90 ı 99 uİlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakin size tekrar ve tekrar soruyorum. Araplasmaktan kastiniz ne, buna somut ornekler vererek aciklarmisiniz.
Bir kisi araplasinca neler yapip neler yapmiyor. Genel gecer ifadeler yazmayin. Direk net somut ornekler verin. Araplasma ile islam dini arasinda gel gitler yasiyor gibisiniz. Kavramlariniz ic ice gecmis durumda.
Ayrica ulkenin sistemi laiklik ancak bu ulkede yasayanlarin enaz yuzde 90i, kayitlara gore ise %99u musluman.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Araplaşmak şudur, bu çakma kimlik hırsızı ingiliz filistinlilerinin kürtlere desteğini bırak pkk militan kadrosu zaten gazze'de fkö kamplarında kurulmuş bunlar tarafından türkiye'ye karşı eğitilmiş bir militan kadro. yani bugün mehmetçiğin yediği her kurşun gazze'den çıktı. siz daha pkk nın p sini bilmezken o eğitim kamplarında israel bunlarla çatışıyordu. Ondan sonra Araplaşmak Azerbaycan-ermenistan savaşında Ermenileri tutan KKTC yi resmi olarak tanımayan, Uygur Türklerine karşı Çini savunan Filistin’i sırf siz aynı dine mensupsunuz diye savunmaktır, Anayasa da eşek kadar yazıyor, Vatandaşlık bağı ile bağlı olan kişilere Türk denir, din bağı ile değil, Ayrıca plase, terörist başı öcalan ülkeye getirildiğinde dış işleri bakanı kimdi ? Ayrıca son olarak bu ülkede en son darbe girişimini Kemalistler değil, dinsizler değil, ODTÜ değil, dini bir cemaat yaptı.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakin size tekrar ve tekrar soruyorum. Araplasmaktan kastiniz ne, buna somut ornekler vererek aciklarmisiniz.
Bir kisi araplasinca neler yapip neler yapmiyor. Genel gecer ifadeler yazmayin. Direk net somut ornekler verin. Araplasma ile islam dini arasinda gel gitler yasiyor gibisiniz. Kavramlariniz ic ice gecmis durumda.
Ayrica ulkenin sistemi laiklik ancak bu ulkede yasayanlarin enaz yuzde 90i, kayitlara gore ise %99u musluman.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Azerbaycan da KKTC'yi tanımıyor. Dünya siyaseti sandığınız gibi bir şey değil. Sizi öldürülen çocukların tarafına geçmeye davet ediyorum.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAraplaşmak şudur, bu çakma kimlik hırsızı ingiliz filistinlilerinin kürtlere desteğini bırak pkk militan kadrosu zaten gazze'de fkö kamplarında kurulmuş bunlar tarafından türkiye'ye karşı eğitilmiş bir militan kadro. yani bugün mehmetçiğin yediği her kurşun gazze'den çıktı. siz daha pkk nın p sini bilmezken o eğitim kamplarında israel bunlarla çatışıyordu. Ondan sonra Araplaşmak Azerbaycan-ermenistan savaşında Ermenileri tutan KKTC yi resmi olarak tanımayan, Uygur Türklerine karşı Çini savunan Filistin’i sırf siz aynı dine mensupsunuz diye savunmaktır, Anayasa da eşek kadar yazıyor, Vatandaşlık bağı ile bağlı olan kişilere Türk denir, din bağı ile değil, Ayrıca plase, terörist başı öcalan ülkeye getirildiğinde dış işleri bakanı kimdi ? Ayrıca son olarak bu ülkede en son darbe girişimini Kemalistler değil, dinsizler değil, ODTÜ değil, dini bir cemaat yaptı.En son acan61 tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 22:21.
Yorum
-
Cevap vermeye bile degmeyecek yazilar yazmissiniz.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAraplaşmak şudur, bu çakma kimlik hırsızı ingiliz filistinlilerinin kürtlere desteğini bırak pkk militan kadrosu zaten gazze'de fkö kamplarında kurulmuş bunlar tarafından türkiye'ye karşı eğitilmiş bir militan kadro. yani bugün mehmetçiğin yediği her kurşun gazze'den çıktı. siz daha pkk nın p sini bilmezken o eğitim kamplarında israel bunlarla çatışıyordu. Ondan sonra Araplaşmak Azerbaycan-ermenistan savaşında Ermenileri tutan KKTC yi resmi olarak tanımayan, Uygur Türklerine karşı Çini savunan Filistin’i sırf siz aynı dine mensupsunuz diye savunmaktır, Anayasa da eşek kadar yazıyor, Vatandaşlık bağı ile bağlı olan kişilere Türk denir, din bağı ile değil, Ayrıca plase, terörist başı öcalan ülkeye getirildiğinde dış işleri bakanı kimdi ? Ayrıca son olarak bu ülkede en son darbe girişimini Kemalistler değil, dinsizler değil, ODTÜ değil, dini bir cemaat yaptı.
Yukarida bir tanesi de ulkedeki musluman sayisini %50 ye kadar indirdi. Bu milleti gercekten ama gercekten hic tanimiyorsunuz.. yuzde elli cok oldu, bu ulkede enfazla %10 musluman var deyin de bir rahatlayin yahu.
Bu ulkenin ister kabul edin ister etmeyin musluman orani %90 civaridir , hatta daha da ustu olabilir. Ama siz %10 bilin yine de ,mutlu olursunuz belki de.
Hicbir teorisi tutmayan adamlara dondunuz iyice, en iyisi bu ulke hakkinda daha fazla yorum yapmayin da, ulkeyi hic tanimadiginiz ortaya cikmasin bari.
Bu arada Turkiyede guvenilir denilebilecek bir anket sirketinin yaptigi son ankete gore oran %90 cikmis. (Daha farkli anketlerde en dusuk %82 bulunurken, %90, %92, %93, %98 bulan anketler de var. %82 bulan buyuk olasilikla sunni rakamini alip, alevileri almadigi ici yanlis bir anket degerlendirmesi yapmis. Bu işler oyle iskembei kubradan sallamakla olmuyor bu isler.)En son emre6117 tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 23:24.
Yorum
-
Artırıyorumİlk olarak myildirim77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%50 den fazlaysa ne olayım. Ne 90 ı 99 u
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%50 cümle içinde geçirir, dinin temeli olan hayatın merkezine koyma olayı %10
Yani, %90 ı itikadi olarak terste denebilir, o yarım yamalakların yaptığı her hatada GÜZELİM DİNİMİZE vuran ateist aptallığı da daha komik…
Boşlukta Havada asılı kürede yaşıyor, milim sağa sola oynamamasına şaşmıyor…Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Bu arada muhalif arkadaşlara sormak isterim, acaba KANDIRILIP koca imparatorluğu uydurulmuş izm lerle elaleme kaptırmış olabilir miyiz hiç düşündüler mi?
“İTALYAN İŞİ” 1909 operasyonunun perde arkasıAbdülhamid’in *düşüşü, bir despot veya tiranın düşüşü* değildi, bir halkın ve *bir fikrin* düşüşüydü. Teokrasi, imparatorluk prestiji ve gelenek yerine, ateizm, *Jakobenizm, materyalizm ve ruhsat* geldi. Bir saatte İstanbul değişti; din âlimlerinin anladığı, camilerde vaaz verilen, halkın manevî desteği, ordunun ilhamı İslâm, bir anda öldü https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...ma/616222.aspx
Şöyleki, hitler mussolini hatta sezar napolyon, google a bile yazsan sapkınlıkları-iğrençlikleri mide kaldırmaz, BASKICI ABDÜLHAMİT dışında somut tek eleştiri sunulamayan büyük Türk İmparatoru Abdülhamit, darbeyle devrilip büyük Türklerin fikri ölmüş olabilir mi?Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Pepe'nin alınışı tamam ama Pepe sakat gelmişti ve en fazla 10 maç oynar deniyordu ve ayrıca kiralıktı . Tekliç de var Pepe de var gerek yok visça gönderilsin dendi. Şimdi ikisi de yok.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYooo Pepe geldikten sonra maddi açıdan zarar görmeyelim diye Visca gidilsin dendi ki geçen seneki kötü performansı da önümüzde duruyordu, demogoji, yalan iftira dolu talihsiz bir mesaj atmışsınız.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Bu kafa yapısını çok ciddiye alma,ne Türk tarihi ne de Türk-İslam sentezi konusunda bir bilgileri yok,etrafımda da var bunlardan ve kendilerine Tengrici diyorlar,o ne diyorum Türklerin gerçek dini diyor,e tamam da Türklerin ataları İslama geçtiler ve sen de o atalarına saygı duymuyor musun diyorum,hem Türkçü olduğunu söyleiyp hem de atalarının tercihine saygı duymamak nasıl olur,cevaba gel /onları kılıç zoruyla Müslüman yaptılar,bildik saçmalıklar,sonra diyorum olum Türkler tarihin hangi döneminde zorla bir şey kabul etmişler ki zorla Müslüman olsunlar,sen atalarına korkak mı diyorsun diyorum ne alakası var.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevap vermeye bile degmeyecek yazilar yazmissiniz.
Yukarida bir tanesi de ulkedeki musluman sayisini %50 ye kadar indirdi. Bu milleti gercekten ama gercekten hic tanimiyorsunuz.. yuzde elli cok oldu, bu ulkede enfazla %10 musluman var deyin de bir rahatlayin yahu.
Bu ulkenin ister kabul edin ister etmeyin musluman orani %90 civaridir , hatta daha da ustu olabilir. Ama siz %10 bilin yine de ,mutlu olursunuz belki de.
Hicbir teorisi tutmayan adamlara dondunuz iyice, en iyisi bu ulke hakkinda daha fazla yorum yapmayin da, ulkeyi hic tanimadiginiz ortaya cikmasin bari.
Bu arada Turkiyede guvenilir denilebilecek bir anket sirketinin yaptigi son ankete gore oran %90 cikmis. (Daha farkli anketlerde en dusuk %82 bulunurken, %90, %92, %93, %98 bulan anketler de var. %82 bulan buyuk olasilikla sunni rakamini alip, alevileri almadigi ici yanlis bir anket degerlendirmesi yapmis. Bu işler oyle iskembei kubradan sallamakla olmuyor bu isler.)
Sonra belki beynini kullanabilir diye diyorum ki peki ama biz Türkler İslamı kabul ettikten sonra asimile olup Araplaştıysak neden Türkçe konuşuyoruz diyorum,cevap Atatürk sayesinde ne alakası var diyorum,cevap Arap Alfabesini kaldırdı ve Arap giyimini kaldırdı,iyi de biz Türkçeyi Arap alfabesi ile yazıyorduk,şimdi Latin Alfabesi ile yazıyoruz,ne farkı var,yine cevap yok,hani Göktürk Alfabesini kullansak bir mantığı var diyeceğim ki,oda yok.
Neyse konuyu tarihte Türk kimliğinin ve kültürünün nasıl devam ettiğini soruyorum,Göktürkler,Uygurlar,İlhanlı,Selçuklu ve Osmanlı diyor,bak Müslüman Türklerden devam etmiş,asimile olmamış diyorum,sonra başka Türkler var diyorlar.
Sonra kim onlar diyorum,Macarlar,Bulgarlar,Hazarlar,Kazaklar,Don ve Volga Türkleri,Peçenekler vs anlatoyor eee diyorum hepsi asimile olmuş,Türk olduklarını bile hatırlamıyorlar diyorum öyle mal mal bakıyor yüzüme.
Olum sizi önce İslamiyetten uzaklaştırıp,sonra da Türklüğünüzü elinizden almasınlar Tengrici olacağım derken Tangacı olmayon diyorum ama abi ağır konuşuyorsun diyor.
Şimdi bu kafaya ne anlatılabilirEn son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 16.01.2024, 00:16.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum