İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yorum
-
Kadro fizik olarakta zayıf özellikle ileri hat çok eziliriz biz .İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bakasetas gitti komik bahaneler bulmasın kimse. Haaa dizi ağrıyormuş.İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas takımı bu zor gününde yalnız bırakıyor, diğer tarafta ağrılarına rağmen iğneyle maça çıkmak için hocasına baskı kuran İcardi (disiplinsiz it kopuk diye bilinir…).Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Onuachu büyük eksik ama Enis Destanı fazla küçümsüyorsunuz. rezil futbolumuzu bilmesem bu maç Enisin maçı olurdu da. İnşallah Visca ve Fountas güzel beslerler. Bardhi de 10 numara oynayacak onu da bi daha görelim bakalım belki iş yapar. Bakasetas asla kayıp değil, adam 2 senedir zaten kayıp bugun kaybolmadı. Onu da Rosierle takas gibi bir olaya girmezler inşallah. gönder 1 milyona panaya.from BOGAZIÇI
Yorum
-
Bakasetas şu maçta takımı yalnız bırakmamalıydı. Oyna öyle gşt gideceksende. Profesyonel hayatta böyle işlere yer kalmadı tabiiEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 14.01.2024, 15:35.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum