bakasetas kadroda değil. belli ki transferi gerçekleşmiş. hangi takıma hangi koşullarla transfer oldu çok merak ediyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Adam kalmadı takımda yedekler fecaat ötesi hala burda transfer yapmayalım 3 cu oluruz diyenler var ilk 11 orta çaplı yedek hiç yokİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas-Rosier takası olmuştur muhtemelen.
Yorum
-
Bakada gitti gitmesi gerekiyordu da artık dediğim gibi kadro şu haliyle orta halli anadolu kadrosu abduş dahil yok kadroda bu kadro maç kazanamaz kazanırsada mucize felan olur ölü top felan fıstık.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Çok büyük bir rezillik. Çok yanlış bir planlamaİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 11 neyse de yedekler efsane. O kadar para hercıyorsun, o kadar adam alıyorsun hiçbiri yok ortadaAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
bakic'in ilk yarı lisansı yoktu, onun lisansının çıkarıldığını da öğrenmiş olduk. bu yoklukta süre alır belki.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum