Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ulan ne bahtsızız ya. 20 tane forveti olan Nijeryanın topçuları sakatlanıyor biz forvetsiz kalıyoruz. Püh.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
Yorum
-
Enis oynayacak Umut'un Trabzonspor'la işi olmaz. Son tahlilde eniste Trabzonspor için oldukça yetersiz bir forvet. Fatih Tekke yanındaki mehmet yılmaz gibi yardımcı forvet olur ondan bir fb nin kadroya bak bir bizimkine Trabzonspor'un Afrika kupası bitinceye kadarki bütün maçları çok zordur ve 3 ihtimale gebedir bu saaten sonra hiçbir maçında favorisi değildir beraberlik iyi sonuç çok kötü bir planlama en iyi adamlarının hepsi saçma sapan Afrika kupasında ya şampiyonluğa oynasaydın ne bok yiyecektin bu adamlarla anlaşma yaparken ona göre anlaşacaksın.En son nakzo tarafından düzenlendi; 13.01.2024, 17:21.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yetersiz dediğimiz eniste olurya futbol bu sarı kart gördü antalya maçında gs maçında Koca Trabzonspor'un forveti Yooookkk işte rezillik.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Hocanın olası bir puan kaybına iyi zemin hazırladın reiz gözlerim yaşardı yemin ediyorum okurken, biraz daha sıksan olayı TFF ye falan bağlayacaksın sandım,Enis oynayacak Umut'un Trabzonspor'la işi olmaz. Son tahlilde eniste Trabzonspor için oldukça yetersiz bir forvet. Fatih Tekke yanındaki mehmet yılmaz gibi yardımcı forvet olur ondan bir fb nin kadroya bak bir bizimkine Trabzonspor'un Afrika kupası bitinceye kadarki bütün maçları çok zordur ve 3 ihtimale gebedir bu saaten sonra hiçbir maçında favorisi değildir beraberlik iyi sonuç çok kötü bir planlama en iyi adamlarının hepsi saçma sapan Afrika kupasında ya şampiyonluğa oynasaydın ne bok yiyecektin bu adamlarla anlaşma yaparken ona göre anlaşacaksın.No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
enis oynamalı ama bu hakemler ilk faul de sarı kart görüp cezalı duruma düşürürler yarın olsun görelim.Enis oynayacak Umut'un Trabzonspor'la işi olmaz. Son tahlilde eniste Trabzonspor için oldukça yetersiz bir forvet. Fatih Tekke yanındaki mehmet yılmaz gibi yardımcı forvet olur ondan bir fb nin kadroya bak bir bizimkine Trabzonspor'un Afrika kupası bitinceye kadarki bütün maçları çok zordur ve 3 ihtimale gebedir bu saaten sonra hiçbir maçında favorisi değildir beraberlik iyi sonuç çok kötü bir planlama en iyi adamlarının hepsi saçma sapan Afrika kupasında ya şampiyonluğa oynasaydın ne bok yiyecektin bu adamlarla anlaşma yaparken ona göre anlaşacaksın.Yorum
-
Antalya çok rahat kazanır. Bunun kadro eksikliğiyle alakasıda yok ayrıca başımızda ki şahsiyetle alakalı.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Antalya kazanır büyük ihtimal, az bir ihtimal berabere biter, Onuachu çok büyük eksik..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Ben de pazartesi sanıyorum yarınmış.
Bakıyorum tüm takımlar 4 gün dinlenmiş biz 3 gün. Adana ve karagümrük de 3 gün dinlenmiş zaten yenildiler. Lan oynat pazartesi 16:00’da ya sabır!10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum