Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası 5.Tur | Trabzonspor 3 - 1 Manisa FK | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca calim yasagimi koymus yani? Futbola ihanet.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk yarı özelinde Türkmen'i beğendim geriden oyun kurabildi verdiği paslar olumlu. Bardiyi beğendim takımı yönetti medy yine çok kötü belkide gitmek istiyor onunla ilgili hiç olumlu hissetmiyorum. Gerisi çok amatör 2 beki izlemeye dayanamıyorum. Enis iyi niyeti fakat vuruşları çok zayıf.Fountas hakkında birşey diyemiyorum 5 dakika bakıyorsun çok iyi 30 dakika oyunda yok uğurcan yine kaleyi tıtan ilk şutu yedi bom boş bıraktı köşeyi oraya vuracağı bariz belliydi.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ömür Karadeniz denen şahis. Bana neden oyle bir mesaj yazdin, amacin neydi, beni ne ile itham ediyorsun. Birsey yazdiysan arkasinda dur, gerekceni yaz.
        Hocam İsrailli futbolcuları çok iyi takip ediyorum dediğiniz için bende israil maçı saat kaçta dedim ,herhangi bir şey ima etmedim.

Yorum

• Bu mac uzatmalara falan bile gitse rezillik olur, rakip kötü, ikinci ligin alt siralarinda takilan bir Manisa.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam İsrailli futbolcuları çok iyi takip ediyorum dediğiniz için bende israil maçı saat kaçta dedim ,herhangi bir şey ima etmedim.
            Bana bak ben hayatimda boyle bir asagilanma gormedim. Sen beni lanet israilin sempatizanıymisim gibi bir imada bulunuyorsun. Ulan ben her aklima geldiginde bunlara lanet okuyan adamim, sen ne hakla boyle birsey yazarsin. Ligdeki bir cok takimin bir cok yeni yabancisini izlerim ne var bunda, İranlı da var bunlarin arasinda, Romanyali da Kamerunlu da.

Sen kalbi kötü bir insansin, hakkimi helal etmiyorum.

Yorum

• Mandy gelecek, Mendyi alacagiz, lokum, ilac, aha sana Mendy. Hayata küsmüs, silah zoruyla oynuyor sanki.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mandy gelecek, Mendyi alacagiz, lokum, ilac, aha sana Mendy. Hayata küsmüs, silah zoruyla oynuyor sanki.
                O da fark etti kalirsa Futbol kariyeri bitecek.Sene sonu o da gitmek ister
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçı sessiz seyrediyorum. Bilen yardımcı olabilir mi? Tekrarına bakamadım.

Yediğimiz goldeki karar, endirekt vuruş muydu?
                  açıkçası ben de anlayamadım belki de bu kural çoktan değişti. Bizim adamın eline çarptığına hükmetti gibi algıladım. Eğer öyleyse direkt kaleye vurulabiliyor mu, eskiden çift vuruş diye bir şey vardı?

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tabi canım kendisi forvet olarak geldiği için orta sahaya koyunca hoca yerini yadırgadı biz onu nasıl düşünemedik.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bardhi, Fountas ve Umut Güneş 2. Lig kalitesinde mücadele edebilen, fizik gücü yerlerde sürünen oyuncular. Kerem Şen bile daha iyi mücadele ediyor. Mendy fabrika ayarlarına sıfırlanmış topçu gibi. Orta alanı toparlayamıyor. Bu adamlarla süper ligde en zayıf takımdan bile baskı yeriz. Orta alan ve hücumda tıpkı Antalya maçındaki gibi top tutamıyoruz. Fizik gücümüz olmadığından rakibi baskı altına alamıyoruz. Bekler zaten evlete şenlik. Karşımızda Eyüp veya Göztepe olsa belkide 2 fark yemiştik. A. Avcı nın bu oyuncuları nasıl çalıştırdığını merak ediyorum doğrusu! Oyuncular kendi başlarına idman yapsalar ancak bu kadar kötü olabilirler.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Abdullah Avcı'nın eline düşeceğime kötü yola düşseydim keşke" diye düşünüyordur. Adam Bjelica döneminde ışıl ışıl parıldıyordu, sezon sonunda en az 20 milyon euro'ya Premier lige göndeririz diye konuşuyorduk, Avcı'nın eline düşünce tanınmaz hale geldi.

Yorum

• Yorum

• İstanbullular alt liglerden A milliye yükselecek gençler buluyor bizimkilerin alıp getirdiği oyuncular Kerem Şen, Göktan, Bakic bilmem ne. Takımda 1 tane yetenekli genç oyuncu yok. Hiç konuşulmuyor ama scout ekibi Istanbullularin ekiplere göre çok çok alt seviye isimlerden oluşuyor.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• vay topuk pasina bak hele, zeka fiskiriyor.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Hiko babanın ileriye pasları iyi gibi bu arada he

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X