Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası 5.Tur | Trabzonspor 3 - 1 Manisa FK | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

şu sahadaki takım küme düşer. böyle bir oyun yok. rakip alt lig takımı bir tane organize atak yok bekler orta açamıyor, şansa bir gol attık ondan sonra top adamlarda derken sonunda da attılar golü.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsrail maçı ne zaman hocam ?
      Bilmiyorum da neyi ima ediyorsun sen

Yorum

Koçum Enis, harika...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Enis'in boş herhangi bir maçı yok. Antalya maçını saymıyorum o kadroyla yapacağı bir şey yoktu

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Sonunda Enis
            .

Francesco
            Totti

Yorum

Şu Enis’in kafa vuruşları bana Fatih Tekkeyi andırıyor
              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Yalnız bu Umut Güneş nedir yav. Alanyada ki haliyle alakası yok. Anadolu'da oynayan genelde büyük takımda tutmaz ama bu kadar mı fark eder. Bu maçta bile yok hâlâ rakip Manisa

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Oynadığı süre ile orantılı en çok katkı yapan oyuncu ligde enistir herhalde
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

Abdullah Avcıya tek başına şov yapacak en az iki adam lazım. Bu takıma kontrollü oyun yalanı altında yan pas yaptırmaktan başka bir iş yaptırmıyor. Ne izleyen keyif alıyor, ne oynayan, ne Trabzonspor takımının değeri artıyor ne de futbolcuların.

Yanlışlıkla 1-2 futbolcumuzu izlemek için scout ekipleri maça gelse, adamlar uyuyakalıp maçı izleyemeden giderler. Belki de uzun zamandır futbolcu satamamızın nedeni budur.
                    . .
                    . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                    . .

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oynadığı süre ile orantılı en çok katkı yapan oyuncu ligde enistir herhalde
                      Aynen
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Maçı sessiz seyrediyorum. Bilen yardımcı olabilir mi? Tekrarına bakamadım.

Yediğimiz goldeki karar, endirekt vuruş muydu?
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ömür Karadeniz denen şahis. Bana neden oyle bir mesaj yazdin, amacin neydi, beni ne ile itham ediyorsun. Birsey yazdiysan arkasinda dur, gerekceni yaz.

Yorum

• Şu kolay gol yeme alışkanlığını bırakmamız lazım ve söyleyin şu ekranın altındaki diğer maçı kaldırsınlar bu ne yaa maçı yarım yamalak izliyoruz, diğer maçta gol olduğunda gösterirsin...

Yorum

• ya pas veriyorlar yada adam kovaliyorlar, calima giripte adam gecen görmedim izledigim kadar.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Diğer yarı iyi futbol, baskılı futbol, full pres güzel maç istiyoruz haydi kendi sahamızda oynuyoruz artık bu maçta bunu kolayca yapmamız lazım.Gençler gösterin bu maçta kendinizi bu maç sizin maçınız..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X