Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası 5.Tur | Trabzonspor 3 - 1 Manisa FK | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galatasaray maçında farklı şeyler beklemeyin kadro üç aşağı beş yukarı bugün ki gibi. Bizim şu oyuncularla Galatasaray'a gol atma şansımız çok zor.
    Alakası yok. 2 oyuncu bile fark yaratır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kerem geçen sezon hazırlık kampında neyse o, gram ilerleme yok.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kadronun yetersizliği apaçık ortada. Visca her maç bir şeyler yapacak da puan/lar alacağız.

Yorum

• İnşallah oynadıkça düzelirler ama süper yetenek kerem evlere şenlik çıktı ya millet futboldan anlamıyor veyahut çocuk çok heyecanlı. Ben ilk izlediğimde Fatih tekkeyede laf atmıştım çok çalım atmaya çalışıyor diye buda inşallah öyle olur

sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Poyrazın pozisyon faul. Hakem vermedi

Yorum

• Karakter var diyelim ama yetenek yok, ne edelim simdi bizim gencleri? 10-15 sene topa vurmamis bile olsan su hareketlerin yarisini yapmazsin, oyun akisina ters davranislar falan, pozisyon calim gerektiriyor abi birseyler gerektiriyor ama yok.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Poyrazın koşu attığı yere bak adam sihirbaz mı sana ordan pas atacak

Yorum

• Göktan işinin ehlinin yanında iyi bir seviyeye gelebilir. Örnek alacağı bir lider lazım. Sosa-Hamsik gibi. Bu tip gençleri 9-10 tane as oyuncu arasına atacaksın. Rotasyonlu kadroda bir şey gösteremezler.

Yorum

• En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 18.01.2024, 20:54.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Insan Poyraza bir pas verirdi ya. Cocuk top isteye isteye öldü

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Tebrikler. Kupaya kadar gideriz inşallah.

Son dakikalarda Mendy'nin kendi ceza sahamızdan alıp topla çıktığı pozisyonda diğer dokuz oyuncunun topsuz halde koşmamasını skor rahatlığıyla mı açıklayacağız?

İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        açıkçası ben de anlayamadım belki de bu kural çoktan değişti. Bizim adamın eline çarptığına hükmetti gibi algıladım. Eğer öyleyse direkt kaleye vurulabiliyor mu, eskiden çift vuruş diye bir şey vardı?
                        Tekrarını seyredemedim. Çözemedim.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.01.2024, 20:57.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sen bir orta sahasın
                          90 dakika sahadasın
                          Ama top ayağına 3 kez değiyor sadece
                          Umut Güneş
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen bir orta sahasın
                            90 dakika sahadasın
                            Ama top ayağına 3 kez değiyor sadece
                            Umut Güneş
                            Umut gunes transferini biri cikip aciklamali.ilk 18e bile giremeyecek bir oyuncuya hicbir akil o parayi vermez
                            . Ayrica neden gencler oynatilmiyor diyenler herhalde nedenini anlamistir. Iclerinde parlayabilcek bir potansiyelli yok gibi. En fazla h.turkmen seviyesindeler.

Yorum

• Umut güneşi alirken mutlaka bir ozelligini gormuslerki o paralar verilmis Manisa macinda sahada ne gibi ozellikleri oldugunu gören varmi ?

Yorum

• Umut Güneş'in bizim işimize yarayacak bir özelliği yok. Dorukhan gibi mücadele gücü katacak biri olsa çok iş yapardı. Cidden, Dorukhan bu konuda çok önemli bir oyuncuydu. Sağ bek olsun, orta saha olsun adam korakor mücadele ile oyuna ağırlık koyuyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X