Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sevgili kardeşim sana katılıyorum. Tabi ki beklerimizin ofansif katkısı olmalı. Örneğin; Joe Pereira, Hırvao Cale
    Benim kastettiğim bekler yüklense bile, diyelim ki öne geçemedin, son anlarda skor 0-0 ve senin bunu bir şekilde koruman lazım.
    Rakibinle oynuyorsun yahu
    Adamların 3 puanı silinmiş ve deplasmanda senden daha hareketliler
    abi genel olarak yazdiklarina katilsamda bu skor koruma hastaligi yuzunden bir sekilde yiyoruz.yedigimiz golde adamlar orta yaparken ekranda ceza sahasi icinde ve etrafinda 9 futbolcumuz vardi.yedigimiz gol oyle duran top falan degil akan oyundu.yani anlik bir goruntu degildi.ayni sekilde kayserinin bizim ceza sahamiz icinde ve etrafinda 7-8 topcusu vardi.siradan anadolu takimi gibi oynadigimiz icin kayseri kendinde o cesareti gordu ve galibiyeti aldi.mac 0-0 devam ederken skoru koruma telasina onlar degil biz dusuyoruz.adamlar dakika 87'de 7-8 kisiyle kalemizde gol ariyor.geride olsalar top tufek saldirdilar ne yapalim dersin ama berabere giden macta adamlari gram tehdit edemedigimiz icin rahat rahat geldiler.bu rezillik avci'ya yeter diyecegim ama yetmeyecek.

Yorum

• kadro kalitesiz diyenler neyin kafasını yaşıyor?

evet kadro kalitesi fener ve cinconun altında ama diğerlerinin kesinlikle üstündedir.
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bjelica zamanında nasıl ki senden çok çok zayıf takımlara karşı ezilerek yenildiğinde suçlu bjelicaysa avcı döneminde de aynı şekilde yenilldiğimizde suçlu avcıdır.

Rakip takımlar o bütçe ve kadrolar ile nasıl bir takım hüvviyetine bürünüp,takımını bize karşı eze eze oynatıp galip geliyor fakat sen elinde daha iyileri mevcutken bunu yapamıyorsan bu eksiklik bana yazmaz öyle değil mi?

Hepimiz de biliyoruz ki bjelicanın yerinde kim olursa olsun o kadar puan toplayabilirdi.Her iki maçta bir yenilen bir takıma evrilmiştik.Kim olursa olsun en kötü bu sonuçları alırdık zaten.

Çünkü göz ardı edilen en önemli husus sakatların olsa dahi ist takımları hariç yenildiğin hiçbir takımın kadrosu senden iyi değildi.Yorum yaparken bu neden gözden kaçırılmak isteniyor ki?

Elindeki kadro 3.lük için ligin en iyi kadrosu.Bunun aksini söylemek birilerini kayırmaktır benim gözümde.Avcı yetersiz bir hoca fakat bjelica ondan da yetersiz oldu bizim takım için.Fakat tek bir ortak noktaları var o da ikisinin de vasat hocalar oldukları gerçeği.

Neden ısrarla aksi iddia edilip bahaneler üretiliyor anlamış değilim.
        +61 bjelikanin gonderilmesi ne kadar dogruysa yerine getirilen isimin avci olmasi da o kadar yanlıştı..avci geldigi ilk gun yazdim mevcut durumda bizi ileriye getirecek bir hamle asla degil yapilabilecek en kotu tercihlerden birisi diye gorunun köy kılavuz istemez..
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 05.12.2023, 18:10.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yukarıda takım kalitesinin kötü olmadığına dair olan yorumlara katılıyorum.Allah aşkına şu kadro Kayserispor'dan kötü mü ? Bana göre 2 ihtiyaç var liderlik yapacak Hamsik kalitesinde bi 8 numara ile en azından bir kanda hücumcu bir bek.Bana göre bu takımı bu kadar kötü gösteren hocanın oyun anlayışı.Tempo dahi yapamayan yan pas geri pas ile pas yüzdesinin attığına inanan topu hızlı çeviremeyen bu takım AA'nın eseri.Hoca inatla bu iğrenç ve çağ dışı futbol anlayışı ile takımı oynatmaya devam edecek.Adam gittiği sezondaki hatalarını aynen "tekrar" ediyor.Tekrara inanan , öğrencilerine özellikle sözel derslerde - ki tarih öğretmeniyim- bol tekrarı tavsiye eden bi öğretmen olarak tekrar kelimesinden tiksindirdi bu adam beni.Be adam şu inadından gel vazgeç.Takıma tempo kazandıracak , direkt hücuma geçirtecek varyasyonlar bul..

Yorum

• Kayseri'ye 2.kez transfer yasağı gelmiş.
            Bir yabancı oyuncuya ödeme yapmadıkları için
            Oh olsun
            2022'de kupa yarı finalinde Uğurcan'a yaptıklarının bedeli olsun.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Onuachu maç başına 21-22 ikili mücadeleye giriyor. Bir o kadar da hava topu mücadelesine giriyor. Çok yoruluyor. Adamın zaten yapısal olarak kolay yorulan bir bünyesi var. İkinci yarı adım atamıyor, stoperlere basmayı bırak yürüyor. Bu adamın yerden en az havada olduğu kadar iyi. Böyle uzun vurmakla harcıyoruz. Evet bu maç şu stoperlere fazlasıyla kötü oynadı bence ama adamı heder ettiğimiz bir gerçek. Karşılaştırma olsun diye söylüyorum, Bjelica da böyle kullanıyordu.

Maçın özetlerinden biri buydu. Kayseri iki stoperiyle Onuachu'ya rahat top aldırmadı ve bittik.

Onuachu'nun indirdiği toplara da iyi basmıyorsun ki. Kafayı vursa ne olacak?

Yorum

Kayseri'ye 2.kez transfer yasağı gelmiş.
                Bir yabancı oyuncuya ödeme yapmadıkları için
                Oh olsun
                2022'de kupa yarı finalinde Uğurcan'a yaptıklarının bedeli olsun.
                Transfer yasagi sayesinde daha derli toplu bir takim olmuslar

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi de bana kenar beklerinle alakalı bir kaç tane can alıcı istatistik söyleyebilirmisin? Ne yapmışlar, kaç gol pasları var, onu da geçtim kaç tane ortaları var, ?? Eren'nin deli dana gibi ileriye koşar gibi yapıp , götüm götüm geriye koşması hoş geliyorduysa gözünüze bilemem
                  Sir Alex Ferguson´un istatistiklerle ilgili cok iyi bir sözü var, hatirlatayim dedim. Hadi maclari izlemiyorsunuz, gectim. Erene Elmali Kasimpasa´da oynarken scoutlar tarafindan izlenen biriydi. Ne zaman Avci´nin elinde köreldi, kimse gelmedi daha ki Bjelica elinde olana kadar. Yine en az 2-3 kez izlendi. Avci´nin gelisiyle, bu genc futbolcularin performansinin düsecegini öngören herkes futboldan anlamiyor, siz anliyosunuz..
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Krizi fırsata çevirmek
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• anonsçu yüzünden kulüp dünya kadar para cezası yemiş. gerizekalı herif bunun yasak olduğunu bilmiyor mu.

sen git önce 50 tane grubu birleştirmeye çalış.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Elinde bazi mevkillerde fena oyuncular yok bir de birlikte uzun sure oynamalarine neden oldu bu durum tabi. Ancak yine de en buyuk pay su anki hoca Recep Ucar'da, baska turlu max orta sirada olurlardi. Bu karakter sorunlu Ist yalakasi pastirmacilar icin kume dusmemek basariyken belki Avrupa Kupalarina oynayacak simdi.
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Krizi fırsata çevirmek

Darisi diyer takimlarin basina😀

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onuachu maç başına 21-22 ikili mücadeleye giriyor. Bir o kadar da hava topu mücadelesine giriyor. Çok yoruluyor. Adamın zaten yapısal olarak kolay yorulan bir bünyesi var. İkinci yarı adım atamıyor, stoperlere basmayı bırak yürüyor. Bu adamın yerden en az havada olduğu kadar iyi. Böyle uzun vurmakla harcıyoruz. Evet bu maç şu stoperlere fazlasıyla kötü oynadı bence ama adamı heder ettiğimiz bir gerçek. Karşılaştırma olsun diye söylüyorum, Bjelica da böyle kullanıyordu.

Maçın özetlerinden biri buydu. Kayseri iki stoperiyle Onuachu'ya rahat top aldırmadı ve bittik.

Onuachu'nun indirdiği toplara da iyi basmıyorsun ki. Kafayı vursa ne olacak?

Onauchu ve pepe nedense mac içersinde her an sakatlanma endisesini vücut dilleriyle bizede yansitiyorlar

Diyer taraftan eski stoperimiz macit huseyni bize karsi hayatinin en iyi maclarini oynuyor akla gelen soru su bizdeki stoperlerden hangisi macid huseyniden daha ustun ?
                            En son objek tarafından düzenlendi; 07.12.2023, 22:46.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

anonsçu yüzünden kulüp dünya kadar para cezası yemiş. gerizekalı herif bunun yasak olduğunu bilmiyor mu.

sen git önce 50 tane grubu birleştirmeye çalış.
                              2. ceza yiyişimiz bu. Ama kulüp bu saçmalığa devam edip cezayı da yedirmeye devamö ediyor.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Rize başakşehir maçını izleyeyim dedim biraz.

Ben Çaykaralıyım. Çaykara'da, Of'ta falan yaşasam ve sadece futbolsever olsam maç izlemeye Rize'ye giderim.
                                Çok daha düşük bütçeler, çok daha az olanaklar... Ama sahada izlenecek birşey var, heyecan var.
                                Helal olsun İlhan Hoca'ya...
                                Hatay, Göztepe, Konya, Rize....

Hepsinde bir oyun koydu ortaya ve daha büyük bütçeleri kesinlikle hak ediyor.

25-30 milyon euro maaş bütçesi, 4 milyar TL borç.. Senede hocalara 3,2 milyon euro ödeme yapan kulübün bana izlettiği şeye bak...

Sonra millet niye maça gelmiyor.

Üzerine para verseniz çekilecek ızdırap değil.
                                En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 08.12.2023, 11:19.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X