Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne oldu? Şimdi takım çok kötü mü oldu?

Bjelica nın elinde bu da yoktu sezon başında.
    O zaman hocaya giydiriyordunuz!!

Şimdi kabahatli ve eksik topçular mı oldu?

Madem takım zaten yetersiz, bu parasız zamanda, mevcut hocayı gönderip niye yeni hoca aldık da senelik t.direktör masrafını 3,2 milyon Euro yaptık?

Kadro düşük kaliteliymiş. Hadi ya!

Niye düşük kaliteli bu kadro?
    Niye kaliteli adamla alacak ekonomik gücün yok?

Onu da şu anki teknik adam ve başkana soracaksınız!

Takımı geçen sene birlikte nasıl batırdılar, anlatırlar.

Birinden kurtulduk dedik. Tutup aradan 7 ay geçmeden geri getirdiniz.

Daha dur. Arkasına teneke bağlanacak, ama o da bizi bjk gibi haraca bağlayacak bu sefer.

Bu hazır yiyici, tempo düşmanı, genç katili adamı başımıza getirirken çok hevesliydi herkes.

Bjelica ile en azından gençleri pazarlayıp satardık.

Şimdi ancak kulübü satarız. Elde birşey kalmadı.

Yorum

• Kendinizi üzmeyin dostlar.
      Hafta sonu Pendik-Cincon maçında Pendik'in,
      Dün akşam şikebahçe-küçük şikeci maçında Zivas'ın net penaltıları verilmedi.

VAR'a rağmen göz göre göre, açık ve seçik hırsızlık yapılıyor haftalardır.

Badem bıyıklı TFF başkanı da olanları tiyatro gibi izliyor.

Pepe 2 hafta yokmuş. TS'umuz 3 puan kaybetmiş. Tabi ki bunlar moralimizi düşürdü de futbol bu ülkede artık keyif olmaktan çıktı.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Bjelica varken daha kurulmamış kadroya rağmen, kadroya toz kondurmayan ve Hocaya Hırvat köylüsü diyenler, bugün Avcı varken takım kalitesine giydirenler...
        Alayınız adamcısınız...

Takım kötüymüş...

Pepe, Onuachu gibi özel adamların var...

Hiçbir maçta 2-3 dakika bile rakibe baskı kuramıyorsun...

Kötü takımmış..

Hadi oradan!!!

Üzerine para versen şu oyunu izlemeye kimse gelmez.
        Rezalet...
        En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 05.12.2023, 09:11.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne oldu? Şimdi takım çok kötü mü oldu?

Bjelica nın elinde bu da yoktu sezon başında.
          O zaman hocaya giydiriyordunuz!!

Şimdi kabahatli ve eksik topçular mı oldu?

Madem takım zaten yetersiz, bu parasız zamanda, mevcut hocayı gönderip niye yeni hoca aldık da senelik t.direktör masrafını 3,2 milyon Euro yaptık?

Kadro düşük kaliteliymiş. Hadi ya!

Niye düşük kaliteli bu kadro?
          Niye kaliteli adamla alacak ekonomik gücün yok?

Onu da şu anki teknik adam ve başkana soracaksınız!

Takımı geçen sene birlikte nasıl batırdılar, anlatırlar.

Birinden kurtulduk dedik. Tutup aradan 7 ay geçmeden geri getirdiniz.

Daha dur. Arkasına teneke bağlanacak, ama o da bizi bjk gibi haraca bağlayacak bu sefer.

Bu hazır yiyici, tempo düşmanı, genç katili adamı başımıza getirirken çok hevesliydi herkes.

Bjelica ile en azından gençleri pazarlayıp satardık.

Şimdi ancak kulübü satarız. Elde birşey kalmadı.
          Kadro kalitesi düşük diyen arkadaşlar değil miydi , rize maçından sonra " hadi kadro kaliten düşük de , rizeden de mi düşük nasıl yenemiyorsun bu takımı diyenler ? "

Şimdi ben de kendilerine soruyorum . Hadi kadro kaliten düşük . Transfer yasağı olan , kadrosunu korumaktan başka çaresi olmayan takımdan iyi futbol oynayamayacak kadar mı kötü kadro kalitesi ?

Bıraksınlar bu işleri

Abdullah Hoca, bu takımın kalite olarak en prime dönemlerinde dahi 38 maçta , 10 maç iyi futbol ya oynatmıştır ya da oynatamamıştır. Fazlası yok .

Gelmeden önce de söylemiştim . Abdullah hocayı getirip , ondan iyi futbol beklemek kaplumbağadan tavşan hızında koşmasını beklemek gibi.

Fenerbahçe maçında, kendi ezberinin dışına çıkıp ilginç şekilde pasa dayalı olmayan bir futbol oynatmış ve taraftarı mest etmiştir . Ancak, bu doğrusunda devam etmeyip yine kendine has futbol yöntemine dönmüştür.

Ya Allah aşkına sene olmuş 2024 , beklerini ofansif olarak kullanmayan takım mı kaldı ? Adamlar , çapa gibi oldukları yerden ayrılamıyorlar .

Bjelicayı yerden yere vuran arkadaşlar , kendi sahasında kayseriye karşı ilk yarı isabetli şut çekememiş takımın başındaki adamı savunuyorlar . Vallahi yazık günah ya .

Takımın bu haline üzülmek ile beraber , tek sevindiğim kısım kuvvetle muhtemel olarak AA ile Ertuğrul doğan ' ın kol kola bu takımın yakasından düşmek zorunda kalacağıdır .

1 sene daha heba oldu. Yazık .

Bu arada Türkiye kupasında maximum 2 maç ilerleyebileceğimizi düşünüyorum .

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadro kalitesi düşük diyen arkadaşlar değil miydi , rize maçından sonra " hadi kadro kaliten düşük de , rizeden de mi düşük nasıl yenemiyorsun bu takımı diyenler ? "

Şimdi ben de kendilerine soruyorum . Hadi kadro kaliten düşük . Transfer yasağı olan , kadrosunu korumaktan başka çaresi olmayan takımdan iyi futbol oynayamayacak kadar mı kötü kadro kalitesi ?

Bıraksınlar bu işleri

Abdullah Hoca, bu takımın kalite olarak en prime dönemlerinde dahi 38 maçta , 10 maç iyi futbol ya oynatmıştır ya da oynatamamıştır. Fazlası yok .

Gelmeden önce de söylemiştim . Abdullah hocayı getirip , ondan iyi futbol beklemek kaplumbağadan tavşan hızında koşmasını beklemek gibi.

Fenerbahçe maçında, kendi ezberinin dışına çıkıp ilginç şekilde pasa dayalı olmayan bir futbol oynatmış ve taraftarı mest etmiştir . Ancak, bu doğrusunda devam etmeyip yine kendine has futbol yöntemine dönmüştür.

Ya Allah aşkına sene olmuş 2024 , beklerini ofansif olarak kullanmayan takım mı kaldı ? Adamlar , çapa gibi oldukları yerden ayrılamıyorlar .

Bjelicayı yerden yere vuran arkadaşlar , kendi sahasında kayseriye karşı ilk yarı isabetli şut çekememiş takımın başındaki adamı savunuyorlar . Vallahi yazık günah ya .

Takımın bu haline üzülmek ile beraber , tek sevindiğim kısım kuvvetle muhtemel olarak AA ile Ertuğrul doğan ' ın kol kola bu takımın yakasından düşmek zorunda kalacağıdır .

TK'da yarın evimide oynayacağımız Çorumspor maçı da çetin geçecek. Haydi eledik diyelim.

Kupayı bize yedirmezler.

VAR'a rağmen alenen utanmadan şike yaptıkları bir kirli düzende nasıl finale kalıp da o kupayı alacağız?

Ligi saymıyorum bile. Bu leş ligde üçüncü olamıyorsak bundan sonraki maçları izleyip kabız olmaya gerek var mı?
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

Bıraksınlar bu işleri

Kadro kalitesi stoper bölgesi haric kesinlikle ilk 3e oynar bu kadro ama formsuz oyuncularda ısrar edip takıma herhangi bir hücum planı oturamazsan başarılı olman imkansiz

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TK'da yarın evimide oynayacağımız Çorumspor maçı da çetin geçecek. Haydi eledik diyelim.

Kupayı bize yedirmezler.

VAR'a rağmen alenen utanmadan şike yaptıkları bir kirli düzende nasıl finale kalıp da o kupayı alacağız?

Ligi saymıyorum bile. Bu leş ligde üçüncü olamıyorsak bundan sonraki maçları izleyip kabız olmaya gerek var mı?
                Hocam , sen fenerbahçe maçındaki gibi futbol oynayıp kazan . Adamlar VARyla yoğuyla seni pasifize etmek için uğraşsınlar.

Ama sen sahada hiç bir şey veremiyorsun . Adamlara var müdahale etse ne olur etmese ne olur . En fazla 5 bilemedin 10 puan hadi en fazla 15 puan eksik alırlar . Sen oynadığın futbolla bu puanlara çıkabilecek misin ? Kesinlikle hayır.

Kupa için de aynı şey geçerli . Sen fenerbahçe maçındaki gibi , hem rakibi hem varı hem hakemi yenecek gibi futbol oynarsan kimse sana pranga vuramaz . Gerekirse yapacaksın.

Mevcut yönetim ve teknik direktörle bu iş olur mu ? Ben sanmıyorum.

Bjelica kalsaydı olur muydu ? Onda da ihtimal vermiyorum . Ama en azından önümüzdeki sene bir kaç futbolcu satıp kulübü maddi manada kendini çevirebilecek bir hale getirirdik .

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kadro kalitesi stoper bölgesi haric kesinlikle ilk 3e oynar bu kadro ama formsuz oyuncularda ısrar edip takıma herhangi bir hücum planı oturamazsan başarılı olman imkansiz
                  Belki stoper bölgesinde bile bir kaç değişiklikle durum bundan daha iyi hale getirilebilirdi . Sivas maçında 3 yiyen Trabzonspor'un savunmasından fatura yalnızca Mehmet Can'a kesilmiş ) Güler misin , ağlar mısın ?

Yedeğinde alternatif olarak , Hüseyin ve Benkovic var . He bu oyuncuların da kaliteleri tartışılır orası ayrı. Ama deneyip verim alamadığın bir yere en azından bir müdahale edip bir şey denersin değil mi ?

Biz bjelica ' ya neden kızıyorduk ? Orta sahada üstünlük kuramamamıza rağmen sürekli aynı orta saha ile maça başlıyordu . Denemiyordu .

Eeee şimdi Abdullah hoca da aynı şeyi yapıyor . Üstelik kendisi bu takıma ,Bjelica ' dan daha hakim .

Herkes bakasetas 8 numara oynayamaz . Bu bjelica futboldan anlamıyor falan diyordu .

Soruyorum size , bakasetas sivasspor maçında tam olarak hangi bölgede oynadı ?

Elinde ; Visca , Pepe , Onauchu , Abdülkadir , bardhi , teklic , enis var . Skor üretmekte zorlanıyorsun ( Trezege vasıfsızını saymıyorum . )

Yorum

• Maçın kırılma anı, golü yemeden kısa bir süre önce Enis'in soyadı gibi destansı bir şekilde altı pasın üstüne çıkardığı pasta, Mahmut Trzg'nin harika bir şekilde topu sola çekip rakibin belini kırdıktan sonra yaptığı Ömürvari kötü vuruştu. Gol olacağına o kadar kendimi hazırlamıştım ki çok çok kötü vurdu ve hepimizi deliye döndürdü. O golü atsa maçı 3 puanla tamamlamamız işten bile değildi.
                    En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 05.12.2023, 12:12.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Kadro kalitesi kötü değil,lig ortalamasının üzerinde bir kadro var.

Bjelica zamanında kadro yeterli değildi. Trezeguet sakat,Pepe hazır değildi. Mendy,Berat ve Onuachu 5.hafta takıma katılmıştı.Bu kadronun puan bırakılan Karagümrük ve Sivas'ı,kaybedilen Kayseri'yi çok rahat yenmesi gerekiyordu.Konya maçı bile güç bela kazanıldı.Bir fb maçında oyun ve sonuç tatminkar o da özel maç, onun dışında Bjelica döneminden daha iyi bir oyun göremiyoruz.Avcı sürekli beklere ve savunmaya fatura kesmeye çalışıyor ama sorunun bu mevkilerle ilgisi yok.Cambaza bak yapılıyor.Problem orta sahada,kurguda.Oyun kurulamıyor,2 ve 3.bölge arasında bağlantı yok.Çok yavaş oynuyoruz, rakibi yerinden kıpırdatamıyoruz.İyi yerleşen hiçbir takım bize kolay kolay pozisyon vermiyor.Kayseri maçında bu sorunların hepsi bariz göründü.Çözüm transferde değil.Bu kolaycılık bizi ekonomik felakete sürükler.
                      En son Larking tarafından düzenlendi; 05.12.2023, 13:05.
                      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Bjelica zamanında nasıl ki senden çok çok zayıf takımlara karşı ezilerek yenildiğinde suçlu bjelicaysa avcı döneminde de aynı şekilde yenilldiğimizde suçlu avcıdır.

Rakip takımlar o bütçe ve kadrolar ile nasıl bir takım hüvviyetine bürünüp,takımını bize karşı eze eze oynatıp galip geliyor fakat sen elinde daha iyileri mevcutken bunu yapamıyorsan bu eksiklik bana yazmaz öyle değil mi?

Hepimiz de biliyoruz ki bjelicanın yerinde kim olursa olsun o kadar puan toplayabilirdi.Her iki maçta bir yenilen bir takıma evrilmiştik.Kim olursa olsun en kötü bu sonuçları alırdık zaten.

Çünkü göz ardı edilen en önemli husus sakatların olsa dahi ist takımları hariç yenildiğin hiçbir takımın kadrosu senden iyi değildi.Yorum yaparken bu neden gözden kaçırılmak isteniyor ki?

Elindeki kadro 3.lük için ligin en iyi kadrosu.Bunun aksini söylemek birilerini kayırmaktır benim gözümde.Avcı yetersiz bir hoca fakat bjelica ondan da yetersiz oldu bizim takım için.Fakat tek bir ortak noktaları var o da ikisinin de vasat hocalar oldukları gerçeği.

Neden ısrarla aksi iddia edilip bahaneler üretiliyor anlamış değilim.
                        En son Macellan tarafından düzenlendi; 05.12.2023, 13:35.

Yorum

• Gene burda Bjelica tartismasini baslatmayin onu piyon olarak kulandilar parasini Trabzonspor kasasindan verdiler sutladilar.Tabi kendi ceplerinden bir kurus vermezler.
                          Siz inanmayin Yöneticilere su kadar ceptaen verdik diye faizi ile geri alirlar.
                          Mahkeme ile tehtid edersen arkasinda durarsan bir kismini verirler ( Usta)

Gelelim Avciya .
                          Kac sene takimin basindaydi yaptigi transferleri oynatti oyunu biliyorsunuz.
                          Bu taktik özel skor üreten oyuncularin olursa ise yariya bilir yoksa böyle kabiz top oynarsin.
                          sansmans 1 gol fark ile yener veya beraber kalirsin.
                          Derbiler baska konu orda 4 takim icin farkli dinamikler isler bunu her sene görüyoruz.
                          Demek istedim en iyi ihmtimal 3 olmak icin 20-30 mio euro harcamasin transfer icin bu acizliktir reziliktir.
                          Kimse de kendini kandirmasin seneye de ayni halt olacak ama Borc o zaman 5-6 Milyar olur elinde de bir halt olmaz bunu döndürmek icin.Gidersin Tefecilere veya Allah korusun bu Kara Para olaylarini karisirsin.
                          Capsiz Yönetimin bu Potansyeli vardir.
                          Umudum hic yok satilmis köpekler sarmis Kulübün etrafini.
                          Sözde Gazeteciler bile kirk takla atip Avci ve Yönetimi korumaya calisiyor.
                          Söz gelmesin kiymetlilerine.
                          Bu kadar aciz olunmaz Para icin.
                          Olursun ama Trabzonlu olmasin adam olmasin o zaman.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• AA her maç sonrası tekrar yapıyoruz, daha çok çalışıyoruz minvalinden masallar anlatıyor da bir maçta Larsen, bu maçta da Stefano yüzünden neredeyse tıpatıp aynı kafa golleri goller yiyoruz.

Peki Sinyor Hunter, bu kadar tekrar yapıp da neden benzer hatalarla gol yiyor bu takım

Lütfen TS ruhuna yakışır bir oyun oynat.

Adamlar KOYDUK MUU diye bağırarak ayrıldı Akyazı'dan. Bana bu çok koydu, acaba sana ve oyuncularına koymadı mı? Rahat uyudunuz mu o gece?

Yenemiyorsan yenilme kardeşim yahu
                            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 05.12.2023, 15:17.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              AA her maç sonrası tekrar yapıyoruz, daha çok çalışıyoruz minvalinden masallar anlatıyor da bir maçta Larsen, bu maçta da Stefano yüzünden neredeyse tıpatıp aynı kafa golleri goller yiyoruz.

Peki Sinyor Hunter, bu kadar tekrar yapıp da neden benzer hatalarla gol yiyor bu takım

Lütfen TS ruhuna yakışır bir oyun oynat.

Adamlar KOYDUK MUU diye bağırarak ayrıldı Akyazı'dan. Bana bu çok koydu, acaba sana ve oyuncularına koymadı mı? Rahat uyudunuz mu o gece?

Yenemiyorsan yenilme kardeşim yahu
                              Hocam başımıza ne geldiyse , yenemiyorsan yenilme mantığından geldi zaten .

Sırf bu yüzden bekler ileri gitmiyor. Neden ? Gol yeriz.

Ama bekler ileri çıksa gol atabileceğimiz ihtimalini kimse düşünmüyor.

Kayserinin bekleri sürekli bindiriyor.

Bizimkiler sahada , benim evde maçı izlerken ki hareketliliğimin yarısı kadar hareketli değiller .

Yorum

Hocam başımıza ne geldiyse , yenemiyorsan yenilme mantığından geldi zaten .

Sırf bu yüzden bekler ileri gitmiyor. Neden ? Gol yeriz.

Ama bekler ileri çıksa gol atabileceğimiz ihtimalini kimse düşünmüyor.

Kayserinin bekleri sürekli bindiriyor.

Bizimkiler sahada , benim evde maçı izlerken ki hareketliliğimin yarısı kadar hareketli değiller .
                                Sevgili kardeşim sana katılıyorum. Tabi ki beklerimizin ofansif katkısı olmalı. Örneğin; Joe Pereira, Hırvao Cale
                                Benim kastettiğim bekler yüklense bile, diyelim ki öne geçemedin, son anlarda skor 0-0 ve senin bunu bir şekilde koruman lazım.
                                Rakibinle oynuyorsun yahu
                                Adamların 3 puanı silinmiş ve deplasmanda senden daha hareketliler
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X