Yahu niye gitmezsiniz şu maça saat 16.00 da pazar ne işiniz var kahvehanede lak lak yapmaktan başka ne işiniz var neyse taraftarda heves yok ki takımda heves olsun neyse..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
berat-ömür
---pepe
merkezi tercih etmiş hoca. mehmet can'ı kesmiş, larsen 11. bakasetas kulübede.En son odyseuys tarafından düzenlendi; 03.12.2023, 15:03.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Prensimiz ömür yine oynuyor yani şu maçta Berat-Umut önlerinde 10 numara olarak baka yapsak öldük yani.
Trezeguet de oynuyor 10 numara da pepe mi oynayacak veya çift forvet mi çıkıyoruz???En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 03.12.2023, 15:07.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Kaçacak o yüzden berat tek başına orta sahada mahvolacak.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Mehmet son 3 maçtır sıkıntı performansı baya düştü bu normal bir hamle bence.İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePepe'nin 10 numarada olması güzel.
Şut çekemeyen ya da 2 şut çekecek diye sahada 90 dk hayalet gibi gezen 10 nolardan gına gelmişti.
Yalnız Larsen sıkıntı. Mehmet neden oynamıyor ?En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 03.12.2023, 15:13.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Bakanın bu takımda işi bitti kendi kafasında da ben olsam daha hiçbir maç bakayı oynatmam.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrensimiz ömür yine oynuyor yani şu maçta Berat-Umut önlerinde 10 numara olarak baka yapsak öldük yani.
Trezeguet de oynuyor 10 numara da pepe mi oynayacak veya çift forvet mi çıkıyoruz???Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor - Kayserispor | 03.12.23 Pazar - 16.00
Neyse ki Bakasetas-Ömür-Pepe yapmadı. Bence o kadar da zayıf değil orta saha. Larsen kanseri ne yapacak bakalım tiksiniyorum bu heriften. İki bekimiz de top özürlü ve bu büyük bi sorun.
Pepe 10 numarada etkin dribbling yapabilir. Orada hareketsiz beli dönmeyen adamlardan gına gelmişti. Fiziksel olarak zorlanır mı bilemedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 03.12.2023, 15:18.
Yorum
-
İşi bittiyse gerçekten gidecekse normalde ben ömürü izlemeye tahammül edemiyorum reis.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakanın bu takımda işi bitti kendi kafasında da ben olsam daha hiçbir maç bakayı oynatmam.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Hiç beğenmedim, daha doğrusu ezberime uymadı ama cesur bir kadro. Onu söylemek lazım.
Yorum