Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yahu niye gitmezsiniz şu maça saat 16.00 da pazar ne işiniz var kahvehanede lak lak yapmaktan başka ne işiniz var neyse taraftarda heves yok ki takımda heves olsun neyse..
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

berat-ömür
      ---pepe
      merkezi tercih etmiş hoca. mehmet can'ı kesmiş, larsen 11. bakasetas kulübede.
      En son odyseuys tarafından düzenlendi; 03.12.2023, 15:03.
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Prensimiz ömür yine oynuyor yani şu maçta Berat-Umut önlerinde 10 numara olarak baka yapsak öldük yani.

Trezeguet de oynuyor 10 numara da pepe mi oynayacak veya çift forvet mi çıkıyoruz???
        En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 03.12.2023, 15:07.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

Bu nasıl kadro Hiç beğenmedim, daha doğrusu ezberime uymadı ama cesur bir kadro. Onu söylemek lazım.

Yorum

Pepe'nin 10 numarada olması güzel.
            Şut çekemeyen ya da 2 şut çekecek diye sahada 90 dk hayalet gibi gezen 10 nolardan gına gelmişti.
            Yalnız Larsen sıkıntı. Mehmet neden oynamıyor ?
            Özkan SÜMER

Yorum

Ömür 8 oynayacak. Burada da top almaktan kaçamaz herhalde.
              ( ゚д゚)

Yorum

Yumuşak orta saha inşallah ilk yarı 2-3 sallarız yoksa her an haşat olmaya müsait cesur bi kadro.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ömür 8 oynayacak. Burada da top almaktan kaçamaz herhalde.
                  Kaçacak o yüzden berat tek başına orta sahada mahvolacak.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pepe'nin 10 numarada olması güzel.
                    Şut çekemeyen ya da 2 şut çekecek diye sahada 90 dk hayalet gibi gezen 10 nolardan gına gelmişti.
                    Yalnız Larsen sıkıntı. Mehmet neden oynamıyor ?
                    Mehmet son 3 maçtır sıkıntı performansı baya düştü bu normal bir hamle bence.
                    En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 03.12.2023, 15:13.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

2 tane çöp tenekesini 11'e koymuş yine, biri hücumun diğeri savunmanın anasını belleyecek, 10 milyona satarız dediğimiz adamı birkaç haftada bitirdi.
                      Adana'dan sonra bjk de puan kaybedebilir.
                      Umarım hücum 4'lüsü gününde olur da kazanırız.

Yorum

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Prensimiz ömür yine oynuyor yani şu maçta Berat-Umut önlerinde 10 numara olarak baka yapsak öldük yani.

Trezeguet de oynuyor 10 numara da pepe mi oynayacak veya çift forvet mi çıkıyoruz???
                        Bakanın bu takımda işi bitti kendi kafasında da ben olsam daha hiçbir maç bakayı oynatmam.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Orta sahamız çok zayıf

Yorum

arkadaş koskoca ortasaha sadece berat'a bırakılır mı koy kourbelisi yanına sağlama al orayı yine çok zor maç olacak

Yorum

Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor - Kayserispor | 03.12.23 Pazar - 16.00

Neyse ki Bakasetas-Ömür-Pepe yapmadı. Bence o kadar da zayıf değil orta saha. Larsen kanseri ne yapacak bakalım tiksiniyorum bu heriften. İki bekimiz de top özürlü ve bu büyük bi sorun.

Pepe 10 numarada etkin dribbling yapabilir. Orada hareketsiz beli dönmeyen adamlardan gına gelmişti. Fiziksel olarak zorlanır mı bilemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 03.12.2023, 15:18.

Yorum

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bakanın bu takımda işi bitti kendi kafasında da ben olsam daha hiçbir maç bakayı oynatmam.
                                İşi bittiyse gerçekten gidecekse normalde ben ömürü izlemeye tahammül edemiyorum reis.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X