Fikstür kolaylaştı dedik. İki haftada puan kaybı beş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
O Trezequet'in de Allah cezasını versin. Bir kenar oyuncusu ancak bu kadar zeka sorunu olabilir. Dk. 73.te Bakasetas'tan önüne bırakacağı bir top vardı. O ver kaçı bile yapamıyor. Zekası yetmiyor. Bu adamdan medet uzmanlara da ayrıca acıyorum. Herif zeka denen şeyden habersiz. Bunu hala göremiyor musunuz?
Yorum
-
Abdullah Avcı’nın hoca olduğu dönemde yaptığı oyuncu değişiklikleri nedeniyle bu maç 200 dk oynansa gol atamayız dediğim çok maç olmuştu. Bu maç da onlardan biri. Sanırım ben anlamıyorum , biri bana anlatsın. 47AEE973-19E0-4C2B-9EBE-D6A68604CF28.jpeg
şunlardan hangisi pozisyon yaratacak da gol atacağız. 200 dk oynansın bu maçta gol gelmezdi, gelmedi. Değil son pas, son pastan iki önceki pas aşamasına getiremez bu kadro.
Yorum
-
Bu maca 90 dk dayanabildim, +5 i kapattik.
Kayseri gibi buyuk bir kulupten 1 puan almak iyidir diyordum,
Ama henuz hazir değiliz. Buyuk kayseri camiasini tebrik etmek lazim. Buyuk kulup büyük takim.
Bir dahakine savunmayi daha iyi yaapabilirsek, belki 1 puan alabiliriz. Haftaya bakalim
Kulup aklimi bu hale getirdi. Bu nasil is ya
Yorum
-
Şu beceriksiz ezik hocaya bir yine milyonlar harcayacağız, arkadaş avrupada sürekli rezillik yaşatan bir hoca bu neyine güvendik anlamadım. 3 senedir aynı oyun aynı eziklikElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum