Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fikstür kolaylaştı dedik. İki haftada puan kaybı beş.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Corum macini aliriz sıkınti yok 5 bin kisiye oynar takim
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Taraftar tabiki gelmez. Avcı ne oynatıyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Heyecan yok takımda bu hoca tepki vermiyor futbolcu grubu diye istifa etti yarıdan fazlası aynı oyuncular neyi bekliyorsunuz ki tepki olmaz bu takımda vasat herkes

Yorum

• Allah Allah her hafta aynı şeyi yapıyoruz ama sonuç hic degismiyor niye acaba anlamadım

Yorum

• Sabaha kadar oynansın sahadaki kadro kayseriye gol atamaz. Loser adamlar son dakika golü yer. Sahadaki 11 loser kadrodur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bana da orta kesseler Denswil in üzerinden bi şekilde vururum. Adam koşmaktan, zıplamaktan, mücadeleden aciz. Sanki adam yokluğundan halı sahaya çağırmışlar.
                There is no spoon...

Yorum

• Onachu iki maçtır kaleye gitmiyor isabet ettirmiyor sanki bilerek sorun nedir acaba Sivas maçı bu maç ilginç geliyor bana

Yorum

• O Trezequet'in de Allah cezasını versin. Bir kenar oyuncusu ancak bu kadar zeka sorunu olabilir. Dk. 73.te Bakasetas'tan önüne bırakacağı bir top vardı. O ver kaçı bile yapamıyor. Zekası yetmiyor. Bu adamdan medet uzmanlara da ayrıca acıyorum. Herif zeka denen şeyden habersiz. Bunu hala göremiyor musunuz?

Yorum

• Abdullah Avcı’nın hoca olduğu dönemde yaptığı oyuncu değişiklikleri nedeniyle bu maç 200 dk oynansa gol atamayız dediğim çok maç olmuştu. Bu maç da onlardan biri. Sanırım ben anlamıyorum , biri bana anlatsın. 47AEE973-19E0-4C2B-9EBE-D6A68604CF28.jpeg

şunlardan hangisi pozisyon yaratacak da gol atacağız. 200 dk oynansın bu maçta gol gelmezdi, gelmedi. Değil son pas, son pastan iki önceki pas aşamasına getiremez bu kadro.

Yorum

• Trabzonspor’un Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür gibi kanserli hücrelerinden kurtulması gerekiyor.
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• Bu maca 90 dk dayanabildim, +5 i kapattik.
                          Kayseri gibi buyuk bir kulupten 1 puan almak iyidir diyordum,
                          Ama henuz hazir değiliz. Buyuk kayseri camiasini tebrik etmek lazim. Buyuk kulup büyük takim.

Bir dahakine savunmayi daha iyi yaapabilirsek, belki 1 puan alabiliriz. Haftaya bakalim

Kulup aklimi bu hale getirdi. Bu nasil is ya

Yorum

• Kayserinin ailtonu yedi bizi tek başına. Tebrikler adamlar hiç bişey oynamadan kazandılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• koca 90 dk tek kaleyi bulan şut

avcı hocayala eziyete devam

başkanımız sağolsun gömdü paraları saçma sapan sonra sponsor bulduk diye övün..
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Şu beceriksiz ezik hocaya bir yine milyonlar harcayacağız, arkadaş avrupada sürekli rezillik yaşatan bir hoca bu neyine güvendik anlamadım. 3 senedir aynı oyun aynı eziklik
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X