Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 metrelik forvetimize şöyle bir orta yapamadık

Yorum

• Sahadaki kadro vasatın bile altında. Gördünüz dimi son dakikada nasıl yedik golü. Bu kadar değişikliğe gerek yoktu. Aşırı kötü kadro sahada berat neden çıktı vişça ömür trezege bu adamları nasıl oyundan alırsın hocam. Yazık oldu maç gitti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• hadi hayırlı olsun.

evinde şut attırmadı, 90 cezayı kesti.

adamlar kapasitelerini sonuna kadar kullanıyor, biz hala umut nasıl topcu, teklicin meziyetleri neler, kourbelis olur mu, abdüş 8 mi 10 mu muhabbeti yapıyoruz.

keserler cezayı, bu oyun böyle.

hocaya yakışmıyor. başlangıcı yanlış, tespitler yanlış, müdahaleler yanlış. her şey yanlış.
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Bu hocanın aptal futbolunu beğenen futboldan zerre anlamıyordur. 88 dk. Ninni gibi oyun izledim. Golü yedik. Kapattım. O tribünlere gidenlere acıyorum.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erene bakin allah askina ne hucumda var ne defansda
            Eren topçuysa Ferdi uzaylı olması lazım

Yorum

• O kadar hücumcu bi kadroyla maça başlayıp ilk yarı 1 isabetli şut attırabilecek tek teknik direktör dünya üzerinde Abdullah Avcı'dır.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçın herhangi bir anında maçın bitmesi daha 120dk kalmış gibi oynuyoruz. Kontrollü futbolun dibindeyiz. Ligimiz de o kadar kötü ki, rakip kazanmak zorunda değilse o da kolayca bu oyuna uyum sağlıyor. Olan biz taraflara oluyor
                Aynen öyle hocam. Bu oyunun Türkiye sınırları dışında bir geçerliliği yok. Sırf kalite farkı ve şansla maç kazanıyoruz.

Yorum

• Kurbelis kim umut kim arkadaşlar saçma sapan yorum yapmayın. Bu maç üzülerek hocaya yazar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Mac sonu avcinin aciklamasi gelismeye calismaya devam ediyoruz
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kart yok mu

Yorum

• Gün geçtikçe daha iyi oluyoruz takım kendi sahasında yenilmeye başladı şampiyonluk meşalesini yakın

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu Gol Sir Hunter Avcıya yazar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Gündüz twitter’da stada taraftar gelmiyor diye yaygara çıkaran köpek sürüleri, yönetimin satılmış fenomenleri, taraftar şu kepazeliği mi izlemeye gelsin? 85. Dk eliyle kaleciye dön diye el kol işareti yapan Rayyan Baniya moronunu mu izlemeye gelecek (Şuan bomboş vurduğu kafaya bakın).
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Fener maçı hürmetine 5 maç futbol katiline bir şey demeyecektim. Kendimi zor tutuyorum. Umarım 5 hafta geçmiştir artık.

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Mac sonunda Tirezegeyle Larsen'ini alip evine goturebilirsin sayin avci.
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X