Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 3 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • HOPA'LI TS'Lİ
    • 03.02.2012
    • 28168
    • Metalurji Mühendisi
    • Zonguldak

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
    o kovayı trabzonspora kim önerdi. onca yıldır bunun trabzonspor kalecisi olamayacağı nasıl anlaşılmadı. bu kulüp milyonlarca avro yatırım yapıyor. onca oyuncu alınıyor. bir çapsız yüzünden 2 puandan olduk. belki bu iki puan yüzünden avrupa kupalarından ve onca gelirden olacağız. kimse bu işin sorumlusu ciddi şekilde hesap sorulmalı. ayrıca avcı dün akşam tek maçta tüm hata kotasını doldurdu. bundan sonra hoca da dahil kimsenin hata yapma lüksü kalmadı. bu kulüpte başkan da dahil kimse saçma sapan işler yapıp hiçbir şey olmamış gibi davranamaz.
    Yazın oynanan hazırlık maçlarında defoları ortaya çıkan, güven vermeyen bir kaleciye şans vererek leş Sivas'a 2 puan kaptırmak üzücü oldu.

Onuralp veya Kağan o golleri yemeyebilirdi.

Kalemize gelen her topta stres yaşattı. Ah AA ah. Nedir senin bu anlamsız takıntıların. Kim hak ediyorsa o oynasın.
    En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 28.11.2023, 16:07.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
      • 03.02.2012
      • 28168
      • Metalurji Mühendisi
      • Zonguldak

İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi
      Kağan Moradaoglu daha önce oynamış ve Başarılı olmuştu neden bu iş sıraya konulmuş iyiysen oynarsın kotuysen oynamazsin bu kadar. Onuralp'i Real Madrid istiyor biz oynatmiyoruz. En son oynayacak kişi Taha idi kalede.
      Aklın yolu bir
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• ilelebeTS
        • 11.06.2014
        • 25347
        • Kocaeli

Kalecinin önceden zıpkın gibi ayakları vardı, en büyük özelliği oydu. Şimdi topu orta sahadan geçiremiyor. Demek ki bunlar çalışmıyor, yatıyorlar. Genç kaleci hatalı gol yer ama bu eleman her kaleye geçişte kale boş duruyor sanki, bu kadar hata olmaz, bu iş artık yeteneksizlik. Yukarıda arkadaşın dediği gibi Kağan o yaşta kaleye geçtiğinde bile böyle hissetmiyordum. Bununla vakit kaybetmeye gerek yok, direkt fesih. Diğerlerinin önü açılsın.
        En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 28.11.2023, 17:11.

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
          • 03.02.2012
          • 28168
          • Metalurji Mühendisi
          • Zonguldak

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi
          Kalecinin önceden zıpkın gibi ayakları vardı, en büyük özelliği oydu. Şimdi topu orta sahadan geçiremiyor. Demek ki bunlar çalışmıyor, yatıyorlar. Genç kaleci hatalı gol yer ama bu eleman her kaleye geçişte kale boş duruyor sanki, bu kadar hata olmaz, bu iş artık yeteneksizlik. Yukarıda arkadaşın dediği gibi Kağan o yaşta kaleye geçtiğinde bile böyle hissetmiyordum. Bununla vakit kaybetmeye gerek yok, direkt fesih. Diğerlerinin önü açılsın.
          Çok iyi yakalamışsın kardeşim.

En az 2-3 degajı güdük kaldı ve hatta 2.devre bir tanesi bumerang gibi kalemize atak olarak döndü.

Taha ile bu iş olmaz.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• orhan42
            • 14.10.2007
            • 4546
            • öğretmen
            • Konya

Takım iyi değildi ama 2-0'dan sonraki hareketli oyun ve atılan iki gol bence gecenin umut vadeden kısmıydı ki 3-2 olduktan sonra artık maç burdan dönmez dedim ve çok güzel bi gol attık.Dün Erman Toroğlu attığımız gollerin organize goller olduğunu , Sivasspor'un gollerinin ise vuruş golleriolduunu söyledi ki bana göre 3 golümüz de çok güzeldi hazırlanış açısından..2. gol muazzamdı ,Enis'in attırdığı gol de hakeza.Kalemiz boş gibiydi söylemine ben de katılıyorum.Uğurcan'a kızıyoruz ama son dönemde toparlamıştı.Bu arkadaş 3 yıldır yedek bekliyor , bulduğu her fırsatı ise kötü kullanıyor.Haftaya Uğurcan oynamazsa Onuralp geçsin , Taha'nın yapacağı hatayı varsın o yapsın bir kere de..

Yorum

• munzevil
              • 04.12.2008
              • 2255
              • Aktar çırağı
              • Erzurum

İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi
              10 kişiyle 1 puan iyidir
              On değil 8

Abdulkadir,kaleci ve baka
              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Burçak
                • 31.05.2005
                • 29408
                • İnşaat Teknikeri
                • Trabzon

3. gol hariç diğerleri yenecek gol sayılmaz.
                şu takımdan 3 gol yemeyi nasıl başardık inanılmaz.
                bu sezon iki ileri bir geri devam ederiz işte..
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Fatih Solmaz
                  • 16.03.2005
                  • 1815
                  • İstanbul

Abdullah Avcı'nın eksikliği hissedildi..

Yorum

• Şenol EKSİLMEZ
                    • 15.12.2009
                    • 6963
                    • Mak.Müh
                    • İstanbul

İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi
                    Gelmeseydi o zaman takımın başına? Deseydi bu kadroyu Bjelica için kurdunuz ben yapamam o zaman da gelmiyorum deseydi.
                    Bu ayrı mesele. Uzun uzun konuşulur.

Sıkıntı Avcı Hoca'nın gitmesine sebep olan orta saha kurgusunun aynısında ısrar ediyor olması. Baka Ömür orta sahası Hocayı yedi ama hala aynı şekilde devam ediyor olmamıza kızıyorum.
                    Mehmet Can ve Baniya'yı basın toplantısında reklam etti. Eren'e de aynısını yaptı mı dün akşam? Yoksa kendi getirttiği için bir şey demedi mi?

Fener maçında nasıl hakkını veriyorsak hocanın bu maçta da hakkını veriyoruz. Ve bu maç özelinde hocaya yapılan tüm eleştirilere de katılıyorum.
                    Trabzonspor'da şu anda , şu haliyle, bakasetas'ı hemde kötü bakasetas'ı hemde transfere imza atmayan bakasetas'ı kesebilecek ve Ömür'ü kesebilecek bir tane oyuncun yok ise , kimsede bahane aramayacaksın. Ömür'ü sahada gördüm mü midem bulanıyor ama demek ki alternatifi onda daha beter.. Ne yapalım şimdi, Avcı giderse, Şapkadan oyuncu mu türeyecek(
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Şenol EKSİLMEZ
                      • 15.12.2009
                      • 6963
                      • Mak.Müh
                      • İstanbul

İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi
                      Takım iyi değildi ama 2-0'dan sonraki hareketli oyun ve atılan iki gol bence gecenin umut vadeden kısmıydı ki 3-2 olduktan sonra artık maç burdan dönmez dedim ve çok güzel bi gol attık.Dün Erman Toroğlu attığımız gollerin organize goller olduğunu , Sivasspor'un gollerinin ise vuruş golleriolduunu söyledi ki bana göre 3 golümüz de çok güzeldi hazırlanış açısından..2. gol muazzamdı ,Enis'in attırdığı gol de hakeza.Kalemiz boş gibiydi söylemine ben de katılıyorum.Uğurcan'a kızıyoruz ama son dönemde toparlamıştı.Bu arkadaş 3 yıldır yedek bekliyor , bulduğu her fırsatı ise kötü kullanıyor.Haftaya Uğurcan oynamazsa Onuralp geçsin , Taha'nın yapacağı hatayı varsın o yapsın bir kere de..
                      Sivas spor o kadar kötü bir takım ki, Ligde en çok pas yaptığımız maçı oynadık. 2-0 öne geçmiş ve Trabzonspor gibi, kötü oynayan bir takımdan iki gol yiyerek maçı riske eden bir takım iyi değildir hoca.

2-0 gerideyken bile , Hala stoperler arasında pas yapmaktan öteye hiç bir şey üretemeyen korkak ve güçsüz ve isteksiz bir takımdan gol yemeyi başarmak ise aptallıktır. Belki, de Pepe'nin bireysel şansı diyelim.

Ben skora bakmada yorum yapıyorum

Bu takım Sıvası dün akşam yenmiş dahi olsa ben sadece 3 puana sevinirdim. Çünkü takım olarak ve bireysel performans olarak iyi oynayan 1 tane oyuncu vardı o da PEPE idi. Beni bu ilgilendiriyor. Bu kadar ruhsuz olmaya Trabzonspor oyuncusunun hakkı yoktur
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Şenol EKSİLMEZ
                        • 15.12.2009
                        • 6963
                        • Mak.Müh
                        • İstanbul

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
                        Fener maçının ertesi günü buradaydım, açıp okuyabilirsin. Maç akşamı yoktum, çünkü Rusya'da 3 günlük tatil vardı, seyahate çıkmıştım. Hangi maçta ne kadar yorum yapacağım konusunda senden icazet mi alacağım?

Ben mucize falan beklemiyorum.

Eren, Mehmet Can gibi adamlar Bjelica varken 10-15 milyona okutulur diye yorumlanırken bugün "bir sürü çöp" diye nitelendirilmeye başlandı ya.

İşte benim sorunum orada.

Konya maçını da kaza ile kazandın, gene buradaydım.
                        Hariçten gazel okuyup zırvalamaya gerek yok!
                        Öncelikle Zırva mırva diye terbiyesizce konuşma lütfen, Kongre üyesi etiketi ile yazıyorsun, yakışmıyor.
                        Özellikle Eren için hakkında bir tane olumlu söylemim bile yoktur. Mehmet ondan daha beter buna da emin oldum
                        Sen Avcı, Fener'i yenen hoca bile olsa olumlu bir tek kelime kullanmazsın. Bielciha sende ne iz bırakmış anlayamadım açıkçası.

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
                          • 03.02.2012
                          • 28168
                          • Metalurji Mühendisi
                          • Zonguldak

Sağ bek Mehmet Can'da da düşüş devam ediyor. Tıpkı Ömür ve Baka gibi kötü o da son haftalarda

Sivas maçında savunmamızın görüntüsü önümüzdeki haftalar için bende endişe yarattı.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 12.01.2007
                            • 20711
                            • sistem mühendisliği
                            • Rusya

İlk olarak lazibere tarafından gönderildi
                            Öncelikle Zırva mırva diye terbiyesizce konuşma lütfen, Kongre üyesi etiketi ile yazıyorsun, yakışmıyor.
                            Özellikle Eren için hakkında bir tane olumlu söylemim bile yoktur. Mehmet ondan daha beter buna da emin oldum
                            Sen Avcı, Fener'i yenen hoca bile olsa olumlu bir tek kelime kullanmazsın. Bielciha sende ne iz bırakmış anlayamadım açıkçası.
                            Futbolcuların sayfalarında Bjelica dönemi ve şimdiki dönemi karşılaştırırsan ne fark olduğunu anlarsın. Bjelica veya başka biri benim için fark etmez.
                            Anlık ve gündelik başarılar üzerine olumlu veya olumsuz yorum yapmak gibi bir alışkanlığım yok.
                            Fener'i yenmiş, Bjk'yi yenmiş... O gün mutlu olurum geçer gider.

Eren kötü, Mehmet beter. Avcı ile aynı kafa.
                            Üretim ve gelişim yok. Emekli - hazır oyuncular dışında hiç kimseden verim almak yok.
                            Avcı'nın kafasının Trabzonspor'u batırması bile Trabzonspor - Avcı denkleminden çıkacak sonucu göstermeye yeter de, aynı kafadaki insanlardan bu feraseti beklemiyorum.

Zırva kelimesinin herhangi bir hakaret-terbiye bağlantısı yok. TDK - Saçma sapan, anlamsız, boş, saçma. (Söz)
                            Bu takımın geleceği denen oyunculara çöp demek terbiye, edep ihlâli olmuyor, benim bu cümleler topluluğuna zırva demem mi kongre üyesine yakışmıyor?

Avcı'ya perde olacağım diye takımın ilk 8 hafta en göze çarpan oyuncularını çöp ilan edecek arkadaşlardan edep, terbiye, üslûp dersi kabul etmiyorum.

Hadi efendi hadi...
                            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 29.11.2023, 08:34.

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 12.01.2007
                              • 20711
                              • sistem mühendisliği
                              • Rusya

Avcı'nın maç sonu konuşmalarında Eren'e laf ettiğini duyan var mı?
                              Geçen hafta Baniya ve Mehmet Can'a bye bye çekiyordu.

Maçın açık ara en kötü iki oyuncusu Abdülkadir ve Bakasetas ile ilgili bir olumsuz cümlesi var mı?
                              Ne olumsuzu, ikinci yarı daha iyiymişler muhtereme göre.

Yüzü de kızarmıyor bu adamcılık, bu ayrımcılık ile oyunculara medya önünde mukabele ederken.

Yorum

• kayl
                                • 30.04.2012
                                • 2510
                                • İstanbul

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
                                Avcı'nın maç sonu konuşmalarında Eren'e laf ettiğini duyan var mı?
                                Geçen hafta Baniya ve Mehmet Can'a bye bye çekiyordu.

Maçın açık ara en kötü iki oyuncusu Abdülkadir ve Bakasetas ile ilgili bir olumsuz cümlesi var mı?
                                Ne olumsuzu, ikinci yarı daha iyiymişler muhtereme göre.

Yüzü de kızarmıyor bu adamcılık, bu ayrımcılık ile oyunculara medya önünde mukabele ederken.
                                Mehmet can bjelica donemindede çok koşuyordu şimdide öyle çok fark göremiyorum maalesef mehmet can orta yapma konusunda çok yetersiz onu bombosken de yapamıyor ama eren konusunda sana katılıyorum eren i kasimpasada canlı en az 20 kez izledim kesinlikle hoca çıkmasını istemiyor eren çok bindiren adam geçen bir bek ama avcı çıkmasını istemiyor bu da adamı koreltiyor haliyle abdulkadir ve bakasetas fecaat halde özellikle baka gitmek istiyor bu yüzden takım umurunda değil Abdülkadir mental olarak dipte.. artık trezege visca pepe onuachu 4 lüksü yeter de artar orta ikili mendy garanti yanında berat kourbelis umut güneş ten birini koymadıkca orta sahayı oturtamayiz.. burda kimse kusura bakmasın hickimse orta sahayı 2 10 numara 1 sağ açık la kurmaz maç sonrasında çok cesaret ister demez bu cesaret değil çünkü orta sahada bir daha bu tarz fanteziler görmeyiz ins

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...