Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 3 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • kaçarava
    • 16.09.2019
    • 6561
    • İstanbul

İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi
    A.Avcı'nın tarzıdır, sorulan soruların doğruluk düzeyi (haklılık) ne olursa olsun her zaman üste çıkma egosu hissettirir cevapları. Asla üzerine bir taktik, sistemsel eleştiriyi kabul etmez.

Dün de aynı şekilde " sahada ne yanlıştı" tarzı muhabirlerin sorularına beklenen tarzı ile cevap vermeye çalıştı. Ancak ben bir gazeteci olsaydım dün akşam maç sonunda hocaya şunu sormak isterdim:
    - 1. ve 3. gollerin benzer olduğu dikkatlerden kaçmadı. Her iki pozisyonda da kaptırılan toplar sonrası Sivasspor hızlı geçiş yaparken sizin defans oyuncularınız (stoperler) geri geri kaçarak ( defansın yerleşmesi taktiği olarak şampiyonluk senesinde açıklamıştı Avcı bunu) rakibe alan ve şut çekme şansı verdi. Netice olarak kalenizde 2 gol gördünüz benzer şekilde. Sorum şu: Kalenizde Uğurcan'ın yokluğu sonrası hazır olmayan bir görüntü çizen Taha varken böyle bir taktiğe gerek var mıydı, en azından 1. gol sonrası cepheden gelen şutlar karşısında kalede zayıf bir görüntü çizen Taha varken ikinci yarıya oyuncularınız bu tür bir pozisyon gelişmesi halinde "önde basarak cevap verelim" şeklinde bir uyarınız oldu mu ?

Şampiyon olduğumuz sene A.Avcı geçiş yedikleri zaman stoperlerine geriye doğru çekilerek rakibi oyalamaları taktiği verdiğini söyleyen bir açıklaması olmuştu sorulan bir soru sonrası. Ama bence bu taktik her maçta olmaz. Özellikle rakibe şut şansı verdiğiniz durumlarda kalede formsuz ve nispeten yetekneksiz biri varken!

Hatada ısrar etmeyip farklı seçenekler hususunda A.Avcı öne çıkan bir teknik adam, mesela 2 -0 sonrası göbeği A.Ömür ve Bakasetas'a bırakıp, Mendy'i stopere çekerek sahada 6 hücumcu ile oynatabiliyor. Hemen aklıma şampiyonluk senesi Kayseri'de 2-0'dan 2-3'e çevirdiğimiz maç geldi. Djanini'yi oyun kurucu 6-8 gibi oynatabilmişti. Ama dün Taha'nın yediği goldeki hatasını görüp Taha'yı çıkarmadıysan o zaman stoperlerini uyarıp "rakibe şut şansı vermeyin geçişte önde basın" demeliydi.
    Stoperler geri kaçsın ona itirazım yok ama orta saha yok. Rakip çırılçıplak stoperlerin üzerine dribling yapıyor. İkinci golde de ortayı yapan ve kafayı vuran görece bomboş. Gerçek baskı yok. Topu kaptırdığımızda pres yapmıyoruz, üstüne geride de eksik yakalanıyoruz. Şampiyonluk sezonunda neredeyse hiç eksik yakalanmıyorduk.

Önde basma işi ise rezalet boyutta. Taktiğin, stratejin, kadron ne olursa olsun presi bu kadar az yapan bir takımın modern futbolda yeri yok. Sivas bile ikinci yarı topu kaptırdığında kaçmadı, her preslerinde bizim oyun kurmamızı bulanıklaştırdılar.

Orta sahada 8 numara olmaması her şeyi bozuyor. Deplasmanlarda Berat-Mendy belki idare eder ama onlar da içerideki maçlarda güdük kalıyor. Koskoca takımda 8 numara yok.

Yorum

• CEMEFKER
      • 19.09.2007
      • 6477
      • free
      • Yalova

İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi
      Önde basma işi ise rezalet boyutta. (katılmıyorum. zira fb, ve bjk maçları var rakibi rezil ettiğimiz)

Sivas bile ikinci yarı topu kaptırdığında kaçmadı, her preslerinde bizim oyun kurmamızı bulanıklaştırdılar. (aynen hatta ikinci yarı bunu daha da arttırarak yaptılar bizim fb ve bjk'ye yaptığımız gibi 1 kişiyi 3 kişi alan kapattıkları en az 2 pozisyon saydım)

Orta sahada 8 numara olmaması her şeyi bozuyor. Deplasmanlarda Berat-Mendy belki idare eder ama onlar da içerideki maçlarda güdük kalıyor. Koskoca takımda 8 numara yok. ( Sosa ve Hamsik'in bu takıma kattıkları ortadayken ve de A.Avcı her ikisi ile teknik adamlık yapmış iken bu mevkinin boş bırakılması akıl işi değil. Bir emektar Biglia tarzı dahi yeterdi ) (
      Katıldığım ve katılmadığım noktalar var!
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• kaçarava
        • 16.09.2019
        • 6561
        • İstanbul

İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi
        Katıldığım ve katılmadığım noktalar var!
        bjk maçında genel olarak önde basmadık ki. Derinde çok agresif savunduk. fb maçı da öyle. Maç içinde yapabildiğimiz an çok az.

Yorum

• Mustafa ÖZDEMİR
          • 16.06.2008
          • 14537
          • SERBEST
          • Trabzon

10 kişiyle 1 puan iyidir

Yorum

• Macellan
            • 18.07.2022
            • 678
            • Dış Ticaret
            • İngiltere

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
            Lafı eveleyip geveleyen ben değilim, isim isim sayıyorum. Genelleyip gizlemeye çalışan sensin.
            Performans falan değil, orijin mevkilere maddi sebepler yüzünden transferi yapamadın 4. haftaya kadar.
            Şu anda takımın yükünü sırtlayan 3 adam da 4. hafta alındı. Pepe, Onuachu ve Mendy.
            Pepe 10. haftaya kadar yoktu zaten.
            Trezeguet ve Visca da sakattı...

Çok basit yahu, santrafordan Onuachu'yu, orta sahadan Mendy'i, sağ taraftan da Pepe'yi çıkar.. Yerlerine kimi koyarsan koy.
            Bakayım bugün ne çıkacak ortaya.

Daha zor takımlara karşı çok daha eksik kadro ile oynadık biz ilk 8 hafta.

Bjelica babamın oğlu değil.
            Bu seneden şampiyonluk da beklediğim yok. Şampiyonluğun bir getirisi de yok zaten.
            Satılabilecek genç oyuncu geliştirilecek, avrupada iş yapabilecek bir oyun inşa edilecek.
            Benim beklentim bu.
            Avcı ile olmasının imkanı olmadığını anlayacak kadar uzun süre Avcı'ya maruz kaldık zaten.
            Kadrodaki gençler çürürken sanki işler iyi gidiyormuş gibi davranacak değilim.

Bunların da skor ile ilgisi yok.
            Ben de sana isim isim saydım onouchu ve mendyli kadrosuyla da neler yaptığını gördük ve onlar gelince değişen ne oldu?Yine tokatlanmaya devam etmiyor muydun?

Kaldı ki bu oyuncular özellikle mendy ilk 2 3 maç aşırı fizik gücünü öne çıkartıp ön plana çıkıyordu şu an ki gibi sıradanlaşmamıştı o kadrosunu da gördüğümüzü söylüyorum bjelicanın.

Bir tek pepe yoktu kaldı ki pepe de 3 maçtır skora katkı sağlıyor.Avcı da iki maç ondan yararlanmadı.

Sakatlık vs demişsin evet Trezeget ve viscanın sakat olduğu maçlar oldu ama sağlıklı iken sahada oynarken de takımın halini görüyorduk.Kaldı ki Trezeget iyileşmişken bile onun yerine özevlatları bardhiyi kullanıp kendine her maç sövdürüyordu.

Üstüne üstlük hangi rakibinin elinde visca trezeget vardı da onları yenemeyince bunu bahane olarak öne sürecektin ki.

Maddiyatsızlık yüzünden transfer yapılamadığından bahsetmişsin;öncelikle verilen ücretlere bakabilirsin.Sonrasında ise o aldırdığı oyunculara verdiği sürelere bakabilirsin.

Kendi aldırdığı oyuncuları kendi oynatmıyordu.Teklic,bakic,fountası,benkovic bunları kendi aldırdı.Her birini gördük izledik kaçı yeterliydi.

Elinde kendi aldırdığın kanat;teklic fountas bakic iyileşen trezeget varken o gidip bardhiyi solda oynatmıyor muydu,kaçında bunları oynattı?kaçında orjinal mevkinde denedi? şansa gol atıp formayı almasa Enis yerine bozok şu an yedek oyuncumuz olacaktı.

Herşeyden öte kendi aldırdığı kaç oyuncu yeterli seviyedeydi.

Sakatlıklar,kadro yetersizliği demişsin ben de sana onouchulu mendyli kadrosunu da gördüğümüzü ve değişen hiçbir şeyin olmadığını yine ligin sünepe takımlarına ezilmeye devam ettiğimizi,her maç sonu kendine sövdürdüğünü söylüyorum.

Sana soru soruyorum ist takımları hariç yenildiğin hangi takımın kadrosu senden üstündü.Hangi takıma sırf kadro yetersizliği yüzünden kaybettin diyorum fakat buna cevap vermiyorsun çünkü versen savunduğun şeyin gerçeklikle bağdaşmayacağının sen de farkındasın.

Her maç sonu kendine bir ton küfür yediriyordu neden?kendinden güçlü rakipleri yenemediği için mi yoksa bizi vasat takımlar karşısında bile madara ettiği için takım olgusunun uzak ne olduğu ne oynattığı belli olmayan oyun veya herşeyden öte bunu skora asla yansıtamadığı için mi?

Hata yapan,yanlış yapan,vasat olan,değersiz olan artık her neyse herkes hakkettiği gibi eleştirilir,olaydan sıyrılmasına göz yumulmaz.Kim olduğu önemli değildir avcı da nenad da herkes eleştirilir,eleştirilmelidir de.

Bunları gözardı edip bahaneler üretilerse olay tamamen realiteden uzaklaşır.Avcının Kasım aralık köstebek bahanelerinden hiçbir farkı yok bu tarz bahanelerin gözümde.

Çünkü elindeki mevcut kadro sakatlıklar da dahil yenildiğin hiçbir takımdan kötü değildi.

Çünkü bunlar bahaneden öte gerçekleri göz ardı etmek daha doğrusu düpedüz gerçekleri çarpıtmaktan öte değildir.
            En son Macellan tarafından düzenlendi; 28.11.2023, 13:32.

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 12.01.2007
              • 20711
              • sistem mühendisliği
              • Rusya

İlk olarak Macellan tarafından gönderildi
              Ben de sana isim isim saydım onouchu ve mendyli kadrosuyla da neler yaptığını gördük ve onlar gelince değişen ne oldu?Yine tokatlanmaya devam etmiyor muydun?

Kaldı ki bu oyuncular özellikle mendy ilk 2 3 maç aşırı fizik gücünü öne çıkartıp ön plana çıkıyordu şu an ki gibi sıradanlaşmamıştı o kadrosunu da gördüğümüzü söylüyorum bjelicanın.

Bir tek pepe yoktu kaldı ki pepe de 3 maçtır skora katkı sağlıyor.Avcı da iki maç ondan yararlanmadı.

Sakatlık vs demişsin evet Trezeget ve viscanın sakat olduğu maçlar oldu ama sağlıklı iken sahada oynarken de takımın halini görüyorduk.Kaldı ki Trezeget iyileşmişken bile onun yerine özevlatları bardhiyi kullanıp kendine her maç sövdürüyordu.

Üstüne üstlük hangi rakibinin elinde visca trezeget vardı da onları yenemeyince bunu bahane olarak öne sürecektin ki.

Maddiyatsızlık yüzünden transfer yapılamadığından bahsetmişsin;öncelikle verilen ücretlere bakabilirsin.Sonrasında ise o aldırdığı oyunculara verdiği sürelere bakabilirsin.

Kendi aldırdığı oyuncuları kendi oynatmıyordu.Teklic,bakic,fountası,benkovic bunları kendi aldırdı.Her birini gördük izledik kaçı yeterliydi.

Elinde kendi aldırdığın kanat;teklic fountas bakic iyileşen trezeget varken o gidip bardhiyi solda oynatmıyor muydu,kaçında bunları oynattı?kaçında orjinal mevkinde denedi? şansa gol atıp formayı almasa Enis yerine bozok şu an yedek oyuncumuz olacaktı.

Herşeyden öte kendi aldırdığı kaç oyuncu yeterli seviyedeydi.

Sakatlıklar,kadro yetersizliği demişsin ben de sana onouchulu mendyli kadrosunu da gördüğümüzü ve değişen hiçbir şeyin olmadığını yine ligin sünepe takımlarına ezilmeye devam ettiğimizi,her maç sonu kendine sövdürdüğünü söylüyorum.

Sana soru soruyorum ist takımları hariç yenildiğin hangi takımın kadrosu senden üstündü.Hangi takıma sırf kadro yetersizliği yüzünden kaybettin diyorum fakat buna cevap vermiyorsun çünkü versen savunduğun şeyin gerçeklikle bağdaşmayacağının sen de farkındasın.

Her maç sonu kendine bir ton küfür yediriyordu neden?kendinden güçlü rakipleri yenemediği için mi yoksa bizi vasat takımlar karşısında bile madara ettiği için takım olgusunun uzak ne olduğu ne oynattığı belli olmayan oyun veya herşeyden öte bunu skora asla yansıtamadığı için mi?

Hata yapan,yanlış yapan,vasat olan,değersiz olan artık her neyse herkes hakkettiği gibi eleştirilir,olaydan sıyrılmasına göz yumulmaz.Kim olduğu önemli değildir avcı da nenad da herkes eleştirilir,eleştirilmelidir de.

Bunları gözardı edip bahaneler üretilerse olay tamamen realiteden uzaklaşır.Avcının Kasım aralık köstebek bahanelerinden hiçbir farkı yok bu tarz bahanelerin gözümde.

Çünkü elindeki mevcut kadro sakatlıklar da dahil yenildiğin hiçbir takımdan kötü değildi.

Çünkü bunlar bahaneden öte gerçekleri göz ardı etmek daha doğrusu düpedüz gerçekleri çarpıtmaktan öte değildir.
              Yahu adamın elinde ilk 4 hafta hücum oyuncusu yoktu diyorum, hala gerçekleri göz ardı etmekten bahsediyorsun.
              Kanat-santrafor, hiçbiri yoktu.

Bir kısmı 5. hafta geldi, bir kısmı sakatlıktan çıktı.

Trezeguet, Visca sakatlıktan yeni çıktıklarında performans veremediler. Bunda garip olan nedir? Hazır olmadığı için zaruri oynadı Bardhi, keyiften değil.
              Trezeguet'i oynattı, adam yürüyemedi. Hazır değildi çünkü.
              Sakatlandı adam arkadaşım. Sakatlık dönüşünde de ilk haftalarda performans vermediler.

Trezeguet ilk defa bu hafta biraz kıpırdadı.
              Sakatlıktan çıkalı 2 ay oldu. Araba motoru değil bu, parçayı değiştir aynı performansla hemen çalışmaya başlasın.

Rakiplerinin elinde kimin olduğu mudur mevzu?
              Senin elinde orijin santrafor yok, kanat yok, ön libero yok.

Adamın aldırdığı oyuncuların zaten fiyat olarak belli.
              Kime büyük paralar bağladın?
              Orsic, Teklic, Bakic, Benkovic.. Hocanın kendi transferleri.
              Hepsinin maliyeti 1 Bartra maaşından hallice.
              Ki adam Tekilc ve Benkovich'i kullanıyordu. Orsic sakatlanmasa o da oynayacaktı.

Oyuncuların seviyesi fiyatları kadar. Adama maliyet olarak bu düzeyde maliyetler verdin, o da gelişecek oyuncular aldırdı. En maliyetli oyuncu Orsic'ti o da sakatlandı, kullanılamadı.

5. hafta sadece Mendy ve Onuachu takıma katıldı. Katıldı ama takımla hiç maç yapmamış. Toplam 2 idmanla maça çıktılar.
              Takımla oynadıktça takım performansının artmasını beklersin. Azalmasını değil.

Takımın iskeletini kampa yetiştirememişsin, bırak kampı en önemli ayakları 5. haftaya kadar transfer edememişsin, kanat oyuncularının tamamından 5-6 hafta faydalanamamışsın (Visca, Pepe, Trezeguet, Orsic), lafa bak, rakiplerinin kadrosu çok mu iyiydi.

Rakiplerinin elinde sağ kanadı, sol kanadı, santraforu, ön liberosu vardı.Senin elinde bir takım yoktu takım.
              Bu oyun bireysel oynanan bir oyun değil. Takımın tamamlanması lazım.
              Senin mevkilerin yoktu yok...

Mendy değil sadece, Eren de sıradanlaştı, Mehmet de sıradanlaştı, Baniya dasıradanlaştı... Ömür 1 küfür yiyordu 5 küfür yemeye başladı...

Senin elinde genç kim varsa sıradanlaştı.
              Daha dur, yeni başladık. Bunların tamamının yerine bol maaşlı emekliler koyulacak o bölgelere.

Bjelica müthiş adamdı diyen yok.
              Bjelica'nın değerlendirmesini yapacak bir durum yoktu ortada.
              Takımın kurulması gecikti, bütün efektif kanatlar sakatlandı ve haftalarca performans veremedi.
              Bu vaziyetteki bir takım ile, 10-12 hafta geçmiş, Orsic dışında tüm kadro oynar hale gelen takımı hangi muhasebede karşılaştırabiliyorsunuz?
              Hem de karşılaşılan takımlar ilk 8 hafta ve sonrası güç karşılaştırmasında bu kadar dengesizken.
              O vaziyetteki takım ligin üst sıralarındaki takımlarla çarpıştı.
              Bugünkü takım Fener dışında ligin dibindeki takımlarla oynuyor.

Bir şeyleri göz ardı eden sensin.
              Daha 8 ay önce takımı kendi kurup batıran adam geri gelmiş.
              Gençleri tanınmaz hale sokmuş. Hatta bazılarına maç sonlarında bye bye falan demeye başlamış.
              Tutup bu adamı savunmak için, eline her şeyi geç verdiğin, hatta bazılarını veremediğin adamı referans göstermeye kalkıyorsun.
              Yuh.!!!
              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 28.11.2023, 14:33.

Yorum

• LANGARA
                • 05.06.2008
                • 1049
                • öğretmen
                • Trabzon

Kaleci o kadar kötü ki rakibe doğrudan gel bana şut at diyor. Uğurcan olsaydı kalede o şutları çekemeyeceklerdi belki de

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Macellan
                  • 18.07.2022
                  • 678
                  • Dış Ticaret
                  • İngiltere

Yahu adamın elinde ilk 4 hafta hücum oyuncusu yoktu diyorum, hala gerçekleri göz ardı etmekten bahsediyorsun.
                  Kanat-santrafor, hiçbiri yoktu.

Bir kısmı 5. hafta geldi, bir kısmı sakatlıktan çıktı.

Trezeguet, Visca sakatlıktan yeni çıktıklarında performans veremediler. Bunda garip olan nedir? Hazır olmadığı için zaruri oynadı Bardhi, keyiften değil.
                  Trezeguet'i oynattı, adam yürüyemedi. Hazır değildi çünkü.
                  Sakatlandı adam arkadaşım. Sakatlık dönüşünde de ilk haftalarda performans vermediler.

Trezeguet ilk defa bu hafta biraz kıpırdadı.
                  Sakatlıktan çıkalı 2 ay oldu. Araba motoru değil bu, parçayı değiştir aynı performansla hemen çalışmaya başlasın.

Rakiplerinin elinde kimin olduğu mudur mevzu?
                  Senin elinde orijin santrafor yok, kanat yok, ön libero yok.

Adamın aldırdığı oyuncuların zaten fiyat olarak belli.
                  Kime büyük paralar bağladın?
                  Orsic, Teklic, Bakic, Benkovic.. Hocanın kendi transferleri.
                  Hepsinin maliyeti 1 Bartra maaşından hallice.
                  Ki adam Tekilc ve Benkovich'i kullanıyordu. Orsic sakatlanmasa o da oynayacaktı.

Oyuncuların seviyesi fiyatları kadar. Adama maliyet olarak bu düzeyde maliyetler verdin, o da gelişecek oyuncular aldırdı. En maliyetli oyuncu Orsic'ti o da sakatlandı, kullanılamadı.

5. hafta sadece Mendy ve Onuachu takıma katıldı. Katıldı ama takımla hiç maç yapmamış. Toplam 2 idmanla maça çıktılar.
                  Takımla oynadıktça takım performansının artmasını beklersin. Azalmasını değil.

Takımın iskeletini kampa yetiştirememişsin, bırak kampı en önemli ayakları 5. haftaya kadar transfer edememişsin, kanat oyuncularının tamamından 5-6 hafta faydalanamamışsın (Visca, Pepe, Trezeguet, Orsic), lafa bak, rakiplerinin kadrosu çok mu iyiydi.

Rakiplerinin elinde sağ kanadı, sol kanadı, santraforu, ön liberosu vardı.Senin elinde bir takım yoktu takım.
                  Bu oyun bireysel oynanan bir oyun değil. Takımın tamamlanması lazım.
                  Senin mevkilerin yoktu yok...

Mendy değil sadece, Eren de sıradanlaştı, Mehmet de sıradanlaştı, Baniya dasıradanlaştı... Ömür 1 küfür yiyordu 5 küfür yemeye başladı...

Senin elinde genç kim varsa sıradanlaştı.
                  Daha dur, yeni başladık. Bunların tamamının yerine bol maaşlı emekliler koyulacak o bölgelere.

Bjelica müthiş adamdı diyen yok.
                  Bjelica'nın değerlendirmesini yapacak bir durum yoktu ortada.
                  Takımın kurulması gecikti, bütün efektif kanatlar sakatlandı ve haftalarca performans veremedi.
                  Bu vaziyetteki bir takım ile, 10-12 hafta geçmiş, Orsic dışında tüm kadro oynar hale gelen takımı hangi muhasebede karşılaştırabiliyorsunuz?
                  Hem de karşılaşılan takımlar ilk 8 hafta ve sonrası güç karşılaştırmasında bu kadar dengesizken.
                  O vaziyetteki takım ligin üst sıralarındaki takımlarla çarpıştı.
                  Bugünkü takım Fener dışında ligin dibindeki takımlarla oynuyor.

Bir şeyleri göz ardı eden sensin.
                  Daha 8 ay önce takımı kendi kurup batıran adam geri gelmiş.
                  Gençleri tanınmaz hale sokmuş. Hatta bazılarına maç sonlarında bye bye falan demeye başlamış.
                  Tutup bu adamı savunmak için, eline her şeyi geç verdiğin, hatta bazılarını veremediğin adamı referans göstermeye kalkıyorsun.
                  Yuh.!!!
                  Okurken sadece güldüm.Nenadın kulübe kitlediği oğlunla polemiğe girsem o bile bana bu kadar gerçek dışı bahaneler öne süremezdi..

Yorum

• kaçarava
                    • 16.09.2019
                    • 6561
                    • İstanbul

Skandal

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
                      • 03.02.2012
                      • 28168
                      • Metalurji Mühendisi
                      • Zonguldak

İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi

Skandal
                      Baniya ve Denswil çok ağır
                      Taha çok kötü (rakip bunu fark etti ve sürekli uzaktan şut denedi)

Taha'ya gelen her topta yüreğim hopladı.

Onuralp veya Kağan oynasın yedek kaleci olarak
                      İkisi de Taha'dan iyiler.
                      En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 28.11.2023, 15:04.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 12.01.2007
                        • 20711
                        • sistem mühendisliği
                        • Rusya

Okurken sadece güldüm.Nenadın kulübe kitlediği oğlunla polemiğe girsem o bile bana bu kadar gerçek dışı bahaneler öne süremezdi..
                        Gerçek dışı?
                        Sakatlanan adamlar, oyuncuların geç gelişi, üst sıra takımları ile oynanılmış olması...
                        Gerçekleşmiş olaylara yokmuş gibi davranıp mevcut sorunlara perde yapmaya çalışanlar deliye her gün bayram misali gülebilirler.

Deliliklerine verilir...

Yorum

• Macellan
                          • 18.07.2022
                          • 678
                          • Dış Ticaret
                          • İngiltere

Gerçek dışı?
                          Sakatlanan adamlar, oyuncuların geç gelişi, üst sıra takımları ile oynanılmış olması...
                          Gerçekleşmiş olaylara yokmuş gibi davranıp mevcut sorunlara perde yapmaya çalışanlar deliye her gün bayram misali gülebilirler.

Deliliklerine verilir...
                          Birader ağzımı hiç bozmadım insanın canını sıkma.Sana neden gerçek dışı olduklarını bir önceki mesajımda her birini bak savunduğun her bir şeyin uzunca neden gerçek dışı olduklarını söyledim.Sen ise kalkıp avcıyı mı savunuyorsun dedin.

Yazının sadece başı ile sonunu mu okudun anlamadım ki okuyup da burdan bu anlamı çıkardıysan belli ki ya okuduğunu anlayacak bir beyne sahip değilsin yada var ama o beyin hiçbir vasfa sahip değil.

Her iki durumda da bu yetersiz IQ ya sahipsin demektir birader.O yüzden seni çok da takmamak lazımmış aslında, benim hatam seni tanıyamamışım.Aslında he öyle deyip geçmem gerekiyormuş bilemedim işte
                          En son Macellan tarafından düzenlendi; 28.11.2023, 15:24.

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 12.01.2007
                            • 20711
                            • sistem mühendisliği
                            • Rusya

Birader ağzımı hiç bozmadım insanın canını sıkma.Sana neden gerçek dışı olduklarını bir önceki mesajımda her birini bak savunduğun her bir şeyin uzunca neden gerçek dışı olduklarını söyledim.Sen ise kalkıp avcıyı mı savunuyorsun dedin.

Yazının sadece başı ile sonunu mu okudun anlamadım ki okuyup da burdan bu anlamı çıkardıysan belli ki ya okuduğunu anlayacak bir beyne sahip değilsin yada var ama o beyin hiçbir vasfa sahip değil.

Her iki durumda da bu yetersiz IQ ya sahipsin demektir birader.O yüzden seni çok da takmamak lazımmış aslında, benim hatam seni tanıyamamışım.Aslında he öyle deyip geçmem gerekiyormuş bilemedim işte
                            Canın sıkılacaksa güldüm,eğlendim, haha moduna girmeyeceksin.

Gerçeklere hala gerçek dışı diyip duruyorsun ki bu iq ile de açıklanabilecek birşey değil.

Beyaza siyah demek iq açığı ile açıklanamaz.

Yorum

• serdaracıl
                              Cezalı Üye
                              • 10.05.2008
                              • 27797
                              • Ankara

İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi
                              Kaleci o kadar kötü ki rakibe doğrudan gel bana şut at diyor. Uğurcan olsaydı kalede o şutları çekemeyeceklerdi belki de

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              o kovayı trabzonspora kim önerdi. onca yıldır bunun trabzonspor kalecisi olamayacağı nasıl anlaşılmadı. bu kulüp milyonlarca avro yatırım yapıyor. onca oyuncu alınıyor. bir çapsız yüzünden 2 puandan olduk. belki bu iki puan yüzünden avrupa kupalarından ve onca gelirden olacağız. kimse bu işin sorumlusu ciddi şekilde hesap sorulmalı. ayrıca avcı dün akşam tek maçta tüm hata kotasını doldurdu. bundan sonra hoca da dahil kimsenin hata yapma lüksü kalmadı. bu kulüpte başkan da dahil kimse saçma sapan işler yapıp hiçbir şey olmamış gibi davranamaz.

Yorum

• lizarazu
                                • 19.07.2007
                                • 1583
                                • Öğretmen
                                • Kayseri

Kağan Moradaoglu daha önce oynamış ve Başarılı olmuştu neden bu iş sıraya konulmuş iyiysen oynarsın kotuysen oynamazsin bu kadar. Onuralp'i Real Madrid istiyor biz oynatmiyoruz. En son oynayacak kişi Taha idi kalede.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...