Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 3 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • doc holliday
    • 26.09.2007
    • 3710
    • İstanbul

Hoca devre arası baka ömürden birini çıkarsa benkovici alsa mendy i tekrar ortasahaya çekse bence maçı alırdık.Ayrıca bir daha ömür- baka ortasahası ile başlarsa bu takım maça o maçı izlemeyi düşünmüyorum boşuna sinir yapmaya gerek yok…
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• kayl
      • 30.04.2012
      • 2510
      • İstanbul

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
      Sakattı Trezeguet. Kaburgasını kırdı 3 maç kaçırdı. Sonra da form tutması zaman aldı.
      Yoksa Trezeguet dururken Bardhi niye oynasın?

Avcı geliştirici bir hoca değil.
      Geldiğinden beri 1 tane genç oyuncunun kendini geliştirmişliği yok.
      Avcı Trabzonspor'un bugünkü ihtiyaçlarına cevap verecek bir Hoca değil.

Tecbrübeli, pahalı oyuncu istiyor gene.

35 yaşındaki Wakame'nin geri gelişi konuşuluyor.

Daha nasıl anlatılır bize uygun olmadığı ?
      Trezege yi iyilestikten sonra son ads macindada yedek oturttu avcı nin sa geliştirici bir hoca mı değil ama eski avci mutlaka iki on libero koyardı dünkü maçın hiçbir izahı yok ben sen o bu şu herkes maç 2.2 olmuşken kalede canlı bomba varken visca trezege pepe onuachu üretiyor Ken orta sahayı berat mendy den oluştur sa zaten kazanmıştık maci .. fb szymanski tadic irfancan gs ziyech mertens kerem orta sahası kursa ertesi gün hocaları yerden yere vurulur deplasmanda üstelik as kalecin sakat ama sen orta sahayı iki 10 bir tane sağ açıkla kuruyorsun sonuç ikinci yarı rezalet bir oyun artık futbolda en önemli yer orta saha böle orta saha kuramazsın dün sivas değilde kayseri ile oynasak 5 yemiştik şampiyon olduğumuz yıl Türkiye kupası yarı finalinde orta sahayı hamsik baka ömürden kurmuştu 4 yemiştik..hocayı anlamıyorum neden bu tarz işlere giriyor

Yorum

• asilhamsi
        • 17.06.2007
        • 17088
        • muhendis
        • Düzce

İlk olarak Courage tarafından gönderildi
        Madem Berat grip olmuş umut -mendy önlerinde pepeyi onachuya yakın oynatıp kanatlarda da visca-trezeguet ile su maçı hiç zorlanmadan alırdık velev ki 3-0 geri bile düşse idik.

Eren topu kaptırdığında mendynin önünde baskıya koşacak tek adam olaydı.... ortasahayi BAL liginden oynadığın rakibine karşı bile bu kadar bosaltamazsın hocam bu nasıl risk almakmış.

Hocanın tek doğru hamlesi Enis'i ileri atıp hareketliliği tavan yaptırmak oldu. O da zaten golü getirdi.
        bu risk almak değil mantıksız hareket etmek. Hele ki 2-2 yi bulduktan sonra ikinci yarıya aynı kadro ile çıkmak artık başka birşey ama onu söylemeyeyim.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• lazminator61
          • 10.09.2015
          • 5227
          • ögrenci
          • Almanya

Birdaha ömür veya Baka bu takim icin oynamasin.
          ömür 300 maca cikmis artik son 50 macinda belki 2 gol 3 asist yapmis. Böyle 10 no olmaz olsun.

baka sahda bildin yürüyor, top geldinde hemen geriye pas atiyor. Derhal kadro disi birakirdim ikisini, ama nerde, abo dün 90 dk bakayi sahda tuttdu.

Yorum

• lazminator61
            • 10.09.2015
            • 5227
            • ögrenci
            • Almanya

Dün bizim kalemiz neden bosdu? Yok hayir bu adami antremanda izlemiyorlar mi ? Artik anlamiyorum.

Yorum

• asilhamsi
              • 17.06.2007
              • 17088
              • muhendis
              • Düzce

bu maç gösterdi ki visca,pepe,onuachu,trezeguet ile üretim konusunda sıkıntı kalmadı. O zaman 10 numaralı sistemden acilen vazgeçmeliyiz. Merkeze fizik olarak güçlü görece ayağı temiz 2 adam koyup yola devam etmeliyiz. Burada her ne kadar 10 numara dense de bence çok iyi sekiz oynayabilecek teklic,umut,mendy,berat ve hatta göktan ve kerem gibi alternatifler var.

stoperde denswil tam bir facia.Baniya hoca geldiğinden beri geri gidiyor. mehmet ve eren performansları dip yaptı,Halbuki özellikle eren takımın en iyisiydi.Ancak bu kabız sistem bu adamların verimini de düşürdü.

---------------------ugurcan--------------------

mehmet----baniya---------benkovic----------eren

-----------mendy/berat--------------umut/teklic---------

visca----------------pepe---------------------trezeguet

-----------------onuachu--------------------------

ile yola devam etmeliyiz.

hatta hoca faydalanmak istese bu sistemde kourbelis de iş yapardı.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• oskayb
                • 12.10.2004
                • 604
                • mühendis
                • Tekirdağ

Trabzonspor Avcı'nın ego kibir ve takıntılarını tatmin edeceği yer değildir heey !
                TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• lazminator61
                  • 10.09.2015
                  • 5227
                  • ögrenci
                  • Almanya

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
                  Şaka gibi bir kaleci performansı vardı dün akşam. Bu kalecinin yeterli olmadığını görüp gerekli tedbiri almayan teknik heyet de akşamki rezillikten sorumlu
                  Birak amatörce goleri yemesi, sürekli ona pas geldinde gelisine güzel vurdu topa, bir sag bir sol ayanla. REZALET. Bunu bizim almanyada bal liginde yapsan, adamlar seni birdaha kadroya almaz.

Yorum

• oskayb
                    • 12.10.2004
                    • 604
                    • mühendis
                    • Tekirdağ

İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi
                    Dün bizim kalemiz neden bosdu? Yok hayir bu adami antremanda izlemiyorlar mi ? Artik anlamiyorum.
                    Sene başında Uğurcan'ın transfer söylentilerinin olduğu dönemde Taha Tepe ile idare ederiz diyen Alper Boğuşluyu siktir eden Nenad hocaya da saygım biraz daha arttı dün gece.
                    TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• lazminator61
                      • 10.09.2015
                      • 5227
                      • ögrenci
                      • Almanya

İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
                      bu maç gösterdi ki visca,pepe,onuachu,trezeguet ile üretim konusunda sıkıntı kalmadı. O zaman 10 numaralı sistemden acilen vazgeçmeliyiz. Merkeze fizik olarak güçlü görece ayağı temiz 2 adam koyup yola devam etmeliyiz. Burada her ne kadar 10 numara dense de bence çok iyi sekiz oynayabilecek teklic,umut,mendy,berat ve hatta göktan ve kerem gibi alternatifler var.

stoperde denswil tam bir facia.Baniya hoca geldiğinden beri geri gidiyor. mehmet ve eren performansları dip yaptı,Halbuki özellikle eren takımın en iyisiydi.Ancak bu kabız sistem bu adamların verimini de düşürdü.

---------------------ugurcan--------------------

mehmet----baniya---------benkovic----------eren

-----------mendy/berat--------------umut/teklic---------

visca----------------pepe---------------------trezeguet

-----------------onuachu--------------------------

ile yola devam etmeliyiz.

hatta hoca faydalanmak istese bu sistemde kourbelis de iş yapardı.
                      Katiliyorum, Eren ve Mehmet baya geriye gitti. Adamlar topu aldi anda, direct geriye pas atiyor veya topu kaybediyorlar. Ileriye cikmayida yasakladi Mr Hunter

Yorum

• lazminator61
                        • 10.09.2015
                        • 5227
                        • ögrenci
                        • Almanya

İlk olarak lazibere tarafından gönderildi
                        Abdülkadir Ömür Sivasspor maç performansı :55 Topla buluşma%96 Pas İsabeti0 Şut0 Rakip ceza sahasında Topla buluşma0 gol beklentisi0 Faul Alma0 Faul Yapma0 Uzaklaştırma0 Pas Arası0 İsabetli Orta0 Uzun Pas0 Hava Topu Kazanm0 Başarılı Top Kapma2 Kilit Pas4/7 İkili Mücadele
                        Yani toplasan kocaman bi 0. aglatin su cocugu bidaha bu formayi giymesin. Nolur

Yorum

• Onur Akyüz
                          • 28.05.2005
                          • 10735
                          • mimar
                          • İstanbul

Takımı beğendim maçı bırakmadılar bu önemli bir şey. O soğukta kolay da değil 2-0’dan maç çevirmek. Hoca da oyuna yerinde müdahaleler yaptı her hamlesine de karşılık aldı.

Maçın en kötüleri tabi ki kova, eren, denswil ve baniya idi. Bu takımın çok net stoper ve bek kadrosunu yenilemesi kalitesini arttırması lazım.

İkinci yarı abdüş-baka iyiydiler. Vişça, Mahmud ve Enis oldukça iyiydi. Attığımız iki ve üçüncü goller çok güzel organizasyon golleriydi. Onaçu biraz dikkatli olsa maçı koparabilirdik o da iyi değildi ama bu soğukta bu deplasmanda 1 puan yine de fena değil. Önümüzdeki 5 maçta 1 beraberlik 4 galibiyet bekliyorum 5’te 5 de olabilir hocamıza güvenim tam.

Bir de bu sivas maçlarında her zaman bunlar sevinip kutlama yaparken gol atıyoruz bu enayilere. Dün de gol ofsayt diye iptal edildiğinde bunlar oyuncu değişiklikleri yapıp coşkuyla kutlama yapıyordu yine gol oldu sustular la havle.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• tristram
                            • 11.02.2013
                            • 3671
                            • Ankara

maci skoru oyunu plani herseyi gectim ama bu abdus'un hali ne olacak..baka devre arasi veya sezon sonu kuvvetle muhtemel gider ama abdus buyuk hayal kirikligi.futbolda ozellikle 10 numara'da oynuyorsan oyunu sadece ayaklarla oynayamazsin.zeka denen seyi devre sokmazsan o ayaklar bir sure sonra sacmalar.beyin talimat gondermezse direktif vermezse ayazda kalmis bekci g..tu gibi kalirsin..

dun aksam tam olarak bu yasandi.yumusak bilekleriyle topu almasi,topla hizlanmasina baktiginda bu cocuk oldu diyorsun akabinde kendine en agir sekilde kufrettirecek hareketi yapiyor.bu ara ara olsa bir nebze anlarsin ama her seferinde ayni drami yasatiyor.topu alinca ne yapacagini,nereye pas verecegini bilmedigi icin bir sure sonra kendiside oyundan tamamen dusuyor,topa basmiyor.

bu yasima geldim cevre kontrolu bu kadar zayif bir 10 numaraya rastlamadim.kaldi ki sen sosa,hamsik,nwaekeme gibi buyuk futbol beyinlerine sahip adamlarla oynadin..onca sene bunlarin yanina tas koysak tasin futbol IQ'su dile gelir..bu isimler top ayaklarina gelmeden ne yapacagini bilen,yapacaklarini ilk once beyinlerinde suzgecten geciren sonrada kurguladiklarini sahaya yansitan isimlerdi.simdi abdus'e bakiyorsun evet topu guzel aliyor,guzel hizlaniyor ama sonrasi yok cunku sadece bunlari yapacak kadar futbol zekasina sahip otesi dogaclama yasaniyor.yillardir patlama yapacak diye bekliyoruz ama sanirim abdus'un maksimumu bu kadar..lig standartlarinda cok asiri kotu degil ama bu futbol zekasiyla a sinifi topcu olma sansi yok.bu ozellik nasil gelistirilir bilemiyorum ama idmanla calismayla olmadigi acik.

Yorum

• reisoğlu61
                              • 25.09.2008
                              • 3889
                              • Almanya

galip gelememe nedenimiz maca tek ön libero ile baslamamizdir. mendy yaninda kesinlikle bir ön libero daha olmali. bakasetas veya abdüs ten ön libero olmaz. mendy-berat, mendy-umut veya mendy-kourbelis.
                              ic saha maclarinda tek ön libero ile baslarsin, ama deplasman maclarindan iki orjinal ön libero sart!!!
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• CEMEFKER
                                • 19.09.2007
                                • 6477
                                • free
                                • Yalova

A.Avcı'nın tarzıdır, sorulan soruların doğruluk düzeyi (haklılık) ne olursa olsun her zaman üste çıkma egosu hissettirir cevapları. Asla üzerine bir taktik, sistemsel eleştiriyi kabul etmez.

Dün de aynı şekilde " sahada ne yanlıştı" tarzı muhabirlerin sorularına beklenen tarzı ile cevap vermeye çalıştı. Ancak ben bir gazeteci olsaydım dün akşam maç sonunda hocaya şunu sormak isterdim:
                                - 1. ve 3. gollerin benzer olduğu dikkatlerden kaçmadı. Her iki pozisyonda da kaptırılan toplar sonrası Sivasspor hızlı geçiş yaparken sizin defans oyuncularınız (stoperler) geri geri kaçarak ( defansın yerleşmesi taktiği olarak şampiyonluk senesinde açıklamıştı Avcı bunu) rakibe alan ve şut çekme şansı verdi. Netice olarak kalenizde 2 gol gördünüz benzer şekilde. Sorum şu: Kalenizde Uğurcan'ın yokluğu sonrası hazır olmayan bir görüntü çizen Taha varken böyle bir taktiğe gerek var mıydı, en azından 1. gol sonrası cepheden gelen şutlar karşısında kalede zayıf bir görüntü çizen Taha varken ikinci yarıya oyuncularınız bu tür bir pozisyon gelişmesi halinde "önde basarak cevap verelim" şeklinde bir uyarınız oldu mu ?

Şampiyon olduğumuz sene A.Avcı geçiş yedikleri zaman stoperlerine geriye doğru çekilerek rakibi oyalamaları taktiği verdiğini söyleyen bir açıklaması olmuştu sorulan bir soru sonrası. Ama bence bu taktik her maçta olmaz. Özellikle rakibe şut şansı verdiğiniz durumlarda kalede formsuz ve nispeten yetekneksiz biri varken!

Hatada ısrar etmeyip farklı seçenekler hususunda A.Avcı öne çıkan bir teknik adam, mesela 2 -0 sonrası göbeği A.Ömür ve Bakasetas'a bırakıp, Mendy'i stopere çekerek sahada 6 hücumcu ile oynatabiliyor. Hemen aklıma şampiyonluk senesi Kayseri'de 2-0'dan 2-3'e çevirdiğimiz maç geldi. Djanini'yi oyun kurucu 6-8 gibi oynatabilmişti. Ama dün Taha'nın yediği goldeki hatasını görüp Taha'yı çıkarmadıysan o zaman stoperlerini uyarıp "rakibe şut şansı vermeyin geçişte önde basın" demeliydi.
                                En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 28.11.2023, 12:04.
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...